2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
yaaa hadi bakalım inş sen de hayırlı haberler verirsin. benim kasıklarım acımaya başladı

Güzel haberlerini bekliyoruz

yaaa hadi bakalım inş sen de hayırlı haberler verirsin. benim kasıklarım acımaya başladı
Canim senin doğum yakın gibi . Ben de henüz öyle ağrılar yok . Is yaptığımda vs karnım sertleşiyor belim ağrıyor sadece. Belli olmaz tabi de iyice yaklaştık hayırlısıyla alalim kucaklarimiza bebislerimizi

doktor bana hemen gel sancı falan sayma dedi ya, doğru düzgün kasılmadı bile korkudan bu gece
ay inşallah hayırlısıyla hepimiz alıp eve getirsek bir bebişleri.

doktor bana hemen gel sancı falan sayma dedi ya, doğru düzgün kasılmadı bile korkudan bu gece
ay inşallah hayırlısıyla hepimiz alıp eve getirsek bir bebişleri.
Senin bebiş senle eğleniyor annesi ha geldim ha gelecem derken şaka yapıp saklanıyor bıdık supriz yapacak

Son zamandayız ödem olur artık. Benim de sağ ayağımda var sadece farkediyorum ödem olduğunu.
ben mesela wcye kalktığımda klozette otururken resmen ayaklarım kıpkırmızı olup karıncalanıyor. ama sabah uyanıp yürüdüğümde geçiyor hemen. hareketsiz kalıp sonrasında aşağı sarkıttığım için sanırım.

Çok geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesi çok sıkıntılı bir durum.cok şükür ikinizde iyisiniz inşallah çabucak toparlanirsin

valla sormayın hiç de öyle olmadi ben sadece sürekli diyet yapip sağlıklı beslediğim için mutluyum sadece 8 kilo aldim böyle avutuyorum kendimi tabi ki canim bir sürü şey istedi ama yiyemedim bazı durumlarda küçücük bir parça yiyebildim. sezaryan olacak inşallah perşembe gunu

Günaydın, ben de bu gece 3.30da yattım ancak sonra 7de kalktım, kalkış o kalkış. Baktım uyuyamıyorum tekrar mecbur kalktım, atıştırıyorum ben de. Bugün kendi doktorumla değil; ama başka bir doktorla randevum var 37. haftam dolduğu için iş göremez raporu alacağım inşallah. Gitmişken belki bebeğe de bakarız, normalde kendi doktorumla iki gün sonra randevum var yani bakması çok gerekli değil bugün; ama benim bebek hala dönmediği için kendi doktorum 38 bitince almak istiyor, ben de 39a beklemek istiyorum, o yüzden bu doktorun da bir görüşünü almak istiyorum ne olur ne olmaz.

Benim ilk hamileliğimde bebeğim 40+3 günlükken doktor artık alalım demişti. Suni sancı vermeyelim çünkü hiç açılmak yok, bu hem bebeği hem seni çok yorar demişti ve hemen sezeryana almıştı. Açılma olursa suni sancı veriyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…