2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım kilosu cok diye mi sezaryene gidiyor durumum dedin yoksa baska bi sebep mi var
Yok canım şükür. Herşeyimiz normal. Kilosu biraz fazla. Tamam ultrasonların yanılma payı var ama 37+4 te 3800 küsür gram 53 cm di. Yarın bakalım kontrolde kaç çıkıcak boyu kilosu. O yüzden sezaryen olur diye tahmin ediyorum ben.

Ben iğnenin girişini hiç hissetmedim diyebilirim anestezi doktoru iğneyi yaparken kafamı ve omuzlarimi birisi bastırdı gevşetti beni o sekilde hisstmedim diyebilirim sonrasında biraz sıkıntı yaşadım ilk ayağı kalkma anı zordu yürümek gerekiyor sürekli kesigim normalden fazlaydı bebis makat gelisti ve bende çift plesanta vardı uzun sürdü ameliyatım.

Peki baş ağrınız veya bel ağrınız oldu mu acaba?

Ben de doğum yapmadan silikon uç aldım ne olur ne olmaz diye. Çünkü benim de göğüs ucum yok bebeğime süt verememekten korkuyorum.
Muhteşem bir şeymiş resmen hayat kurtarıcı benim de ucum yok hani bebis tutsa biraz emse ucu çıkacak ama bebis de tutamayınca sağarak çıkartmaya çalıştım ama o da çok verimli olmadi. silikon ise yaradı

36+2de benimde 3300 cıktı salı 37+2 kontrolum var bakalım kac cıkıcak merak ediyorum ve kilosundan dolayı sezaryen olur mu diye bende düşünüyorum aslında ,

Canim yarın bir hafta mi oluyor benim bugün 4.gun tek başıma yeni yürümeye başladım ama yattığım yerden biri kaldırmadan kalkamıyorum bir de bu bacak şişliği ödem var ya o geçti mi bir haftada evin içinde yürüyorum ama bel ağrımdan da dogrulamiyorum

Çok teşekkür ederim canım ilk defa bu kadar ağrı hissediyorum bu gün dediğin gibi enfeksiyon belki de ya da kanala girdi.bilmiyorum ki doğum ağrısıda nasıl bi şey evde yalnız olunca bi tedirgin oldum

2-3 saatte bir 30 cc verdik ama sarılık başladı galiba gözünün beyaz yerleri ve burnu sarı gibi yarın bi doktora gostericez içim rahat etmiyor bir baktiralim dedik.
Anlaşıldı mamaya rağmen sarıldıktan kaçış yok açlıktan oluyor deniyor ama çoğu bebek tok olmasına rağmen sarılık olabiliyor. İnşallah değeri yüksek değildir

Yok cnm saliyi çarşambaya bağlayan gece doğum yaptım. 23 aralık 00.45 yani. Bende ödem yoktu zaten sezeryan sonrası da oluşmadı bilemiyorum. Bi tek hafif baş ağrısı çektim. Bel agrım da olmadı şükür. Ilk 2 3 gün ben de yataktan kalkarken zorlaniyordum şimdi ara ara dikiş yerlerim yanıyor okadar. Ben 2. Günden itibaren kendim yurudum hep zorlansam da gerçekten yürüdükçe açıldım. Sezeryan sonrası bol su ve yürüyüş cnm formül bu.

Aynen yürüdükçe daha çok rahatlıyorsun. Sürekli yatarsan kaslar çalışmaz birden ayağa kalkınca ağrı olur o yüzden bol yürüyüş şart.

Benimde bu sabah yine migrenim tuttu ama çok şükür erken geçti bu defa.Bugün merdivenciyi gördüm öyle konuştuk başım ağrıyo falan dedim.O zaman sen bugece kesin doğurcaksın dio dedim sus abla deme öyle yaa daha var benim ama sanki hafiften yalancı sancılarım başladı gibi kızlar arada kasıklarıma bide belime ağrı giriyo hayırlısı bakalım inşallah ocağı görelim yaa

Gecmis olsun hayirli olsun bol bol dinlen sonra bolca anlatirsin ayaklari icin sakin dert etme tandigim birinin bebegin asaklari bildigin tersdi ve bi kac ay ortopedi tedavisi ile tamamen düzeldi...

Süper çok sevindim. Işte biraz uğraş istiyor bu alışma devresi

Aynen ocak ayını görelim ya...hatta ben son haftasını falan göreyim

Ben de dr a espri yapmıştım şu an hissediyorum kestiginizi fln diye. Hatta bebeğin apgar skorunu bile sormuştum. Tabi onlar o sırada başını hızlıca çıkarıp ağlatmak için ovusturuyorlarmis. Ilk bastaki bebeğin koyu rengi ağlayınca hemen açılmış pembe beyaz olmus. Ben o sırada heyecan yapınca tansiyonum fırlamış bana hemen oksijen mi bir şey bağladılar. Eşim anlattı sonradan. Eşim de doğumdaydı. Hatta dayım spinal anestezimi yapmıştı o hastanede anestezi dr.du. Foto ve video çekmişti. Şimdi ise emekli oldu. Ameliyatta tanıdık kimse olmayacak. Allah yardımcımız olsunn kızlar.

Sonrasinda bel ve baş agrisi hiç yaşamadim.dogumdan sonra bolca nescafe içmiştim belkide ondandir.İğne girince niye panikliyosunuz ki anlamadim.siradan bir ignr agrisiyla ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…