2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar geçen meme tutturmaya ilgili tavsiyeler istemiştim sezaryandan sonra sütüm gelmeyince mama verdik avent ile. 3.gun sutum geldi minik oğlum aventin rahatlığını ve ucunu öğrendiğinden meme ucum da çok olmadığından memeyi tutamadı. emme refleksi çok kuvvetli sukur sutu biraz sağıp verdim ardından silikon gogus ucu aldık memeyi tuttu sukurler olsun emdikçe de ucum gelmeye başladı. Deneyimimi paylaşmak istedim.

Harikasın....
Emdikçe gelecek sütun ucu da çıkar zaten mideleri ufacık hemen doyuyor sen rahat ol bol v su ve rezene çayı iç bak ne güzel tutmuş maşallah

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah.

Sütün gelene kadar hangi aralıklarla ne kadar mama verdin cnm. Sarılık olmadı inşallah.

Ben ilk doğumunu spinal sezeryan ile yaptim canim,dünyanin en rahat şeyi.
Hiç hissermiyorsun bile.Bebeğini hemen görüyosun.
o yüzden genel anastezi asla dusunme derim.
şimdi yine öyle yapacağim kismetse
Ben o iğnenin girişinden, yani uyuşturulmaya kadarki süreden, bir de sonraki baş ve bel ağrısından korkuyorum açıkçası.

ameliyat esnası çok da mühim değil açıkçası ameliyat öncesi ve sonrası korkunç benim için. Sonuçta tamam hani çekiştirip canlı canlı kesiyorlar ama hissetmiyorsun bir acı ağrı. Omurun arasına iğnenin giriş evresi beni daha telaşlandırıyor.

İğneyle uyuşturuyorlar epidurali takmadan önce. Ben hissetmemiştim. Sonrası da bel baş ağrıma olmadı ama spinal olanların çoğunda baş ağrısı çok oluyor farkı ne bilmiyorum. Dediğin gibi sezeryan sonrasını düşünüyorum bende inşallah hemen tıparlanırız

Bu persembe gittim herhangi bisey soylemedi daha seninki biraktirdiysa sade soda ic oda iyi geliyo

Damar yolu açılıyormuş gibi düşünün . Ben de çok o esnada tedirgindim . Sonra çekiştirme basladi 2 dk sürdü minnak kizimin sesi geldi Bayilicam sandım bayılmadım ki ben birsürü ameliyat geçiren biri olarak baya tedirgindim. Şükür atlattık darısı sizlere

Ben de doğum yapmadan silikon uç aldım ne olur ne olmaz diye. Çünkü benim de göğüs ucum yok bebeğime süt verememekten korkuyorum.

Aynen benimde 3. Gün geldi sütüm .Şükür tuttu da . Gun gectikce artiyor.dedikleri gibi emdikce geliyor ama silikon meme ucunu tutmuyor .Diğer gogsum de skar izi olduğu için ucu yok maalesef. Onu da sağıyorum öyle veriyorum . Bol su ve yuruyus yapmaya çalışıyorum . Dikiş yerlerim arada sızlıyor .Yarın kontrolümüz var bakalim .

Epiduralde omurilik sıvısının dışına uyuşturucu veriyorlar. Spinalde iç kısmına veriyorlar. Ameliyat sonrası ordan omurilik sıvısı sızma yapınca baş ve bel ağrısı yapıyormuş. Sanırım o yüzden spinalfe daha fazla ağrı oluyor sonrasında.
benim durumumum da sezaryene gidiyor. İlk doğumum olucak. Geçen haftaki kontrolümde 3822gr dı tosbikcan ben onu normal çıkarabilicemi düşünmüyorum.

Canım kilosu cok diye mi sezaryene gidiyor durumum dedin yoksa baska bi sebep mi var

Canım o ağrı bende hep var enfeksiyon olunca daha çok vardı antibiyotik kullandım geçti. Ama şimdide kanala girdiği için o ağrı var. Doktora sordum hissetmediğimiz kasılmalarda oluyormuş son zamanlar olur dedi
Kızlar doğurdum ben hayırlısyla..detayları yazarım..
Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inş ayrıntıları bekliyoruz sabırsızlıkla

Harikasın....
Emdikçe gelecek sütun ucu da çıkar zaten mideleri ufacık hemen doyuyor sen rahat ol bol v su ve rezene çayı iç bak ne güzel tutmuş maşallah
Ayy şükürler olsun 2 gündür dua ediyorum bağ kurmaya çalışıyoruz meme ile savaştı resmen oğlum savaştıkça sinirleniyor. Mama vermek istemiyoruz bu sefer sarılık arttı sanırım şimdi emiyor ama yine de yarın bi doktora gostericez. Su içmeye çalışıyorum humana diye bir çay var onu içiyorum ama biraz sekerli geldi tadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…