2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun.. en azından eve çıkmadan farkedilmesi iyi olmuş...şifa ile hemen çıkarsınız insallah

Rabbim acil şifalar versin hemen salma kendini. Bak hemen farkedilmiş müdahalesi yapılmış. Farkedilmesi daha kötüydü

Doktor biraz aceleci mi daha yeni 38 olacaksın ben kızımi 41. Haftada normal doğurdum belki döner bebek beklesen mi acaba tabi başka bir sıkıntı varsa doktrun daha iyi bilir

Maşallah canım çok şükür sağlıkla doğmuş bebeğin tosun paşa

Geçmiş olsun canım hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi ? çok yakınımda oldu bebegi 1 hafta kaldı sonra çıktı maşallahı var Allah yardımcın olsun sağlık sıhhat versin

Dogumu kolaylaştırıyor rahmi yumuşatıyormuş, ilişki için de doktor söylemiş arkadaşıma 35. Haftadan sonra gün aşırı olmalı açılmayı rahatlatıyor bebeğin doğmasını kolaylaştıriyor diye doktor Ssvd ci doktordu arkadaşımın ilk doğumu da sezeryanlaydi ikincisini normal istedi doktor bunlsri söylemi
* Gün aşırı ilişki içine boşalma olacak
*Çömelik vaziyette otur kalk yada yer silme gibi
*Pilates topu egzersizleri vs biseyler aklımda kalan bunlar

Magnezyumun öyle etkisi mi varmış canım ben hiç düzenli magnezyum kullandım arada bi aldım sadece son bir haftadırda iyice bıraktım

Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey iyi çocuk zaten hep tersti kafası iyice aşağı yerleşmiş nstde iyi çıktı. Kilosuda 2400 olmuş kızımın, bugun bacagima vuran bi agri basladi topallamaya başladım doğum yapanların içinde devlet hastanesinde yapan veya yapacak varmı?

Ayy hayırlı uğurlu olsun kuzum
Sağlıcakla almışsın ya kucağına.
Gelmiş geçmiş olsun
Önemli olan o.
Kaç cm kaç kilo doğdu oğluşun

evet canım doğru

Magnezyumun öyle etkisi mi varmış canım ben hiç düzenli magnezyum kullandım arada bi aldım sadece son bir haftadırda iyice bıraktım
Var diye biliyorum canım ben uzun süredir düzenli bir şekilde içiyorum her gün. Bugüne kadar da öyle sancı ağrı sıkıntım olmadı ben magnezyuma bağladım ama belki de değildir denemek istedim. Zaten yarın da kontrolüm var doktora da sorucam magnezyumu bırakayım mı diye.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Doktor biraz aceleci mi daha yeni 38 olacaksın ben kızımi 41. Haftada normal doğurdum belki döner bebek beklesen mi acaba tabi başka bir sıkıntı varsa doktrun daha iyi bilir
bana da biraz aceleci geldi; ama bebek iyice yerleşmiş artık dönmez dedi kaç haftadır gerçekten de dönmedi, hem de kendim de bayağı hareketler falan yapmama rağmen evde. Bir de bebek kanala girerse çok daha zor olur çıkartması, Allah korusun bacağı falan kırılabilir dedi, bir doktora daha danıştım, o da plansız bir sezaryendense planlısı daha iyi dedi. Benim de içim hiç rahat değil; ama doktorun dediğini yapmak en iyisi olacak sanırım. Döneceğine dair biraz daha umudum olsa beklerim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…