- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.541
Bende bugün itibari ile basliycam hurmalara öncesinden erken gelicek ztn birde ben tetiklemeyim diyordumBende yılbaşından itibaren başlayacağım hurmalaraaabide yürüyüşlere sezeryan olma ihtimalim yüksek ama nolur nolmaz diye doğal doğumu destekleyen aktivitelere başlayacağım
Bu bende de var. Derimde uyusukluk var sanki etim bir yere sıkışmış da uyuşmuş gibi böyle. Sağ üstte belli bi bölgede var sadece, orası da cogunlukla bebenin poposunu dayadığı yer. Gerginlikten galibaKızlar bi sorum olacak benim göbeğimin üstü böyle nasıl anlatayım uyuşuk gibi alt taraflar öyle değil ama göbeğimin üstü o şekilde
Gerçekten ben bir hafta günden üç adet bazen dört tane yedim hastanelik oldum sancidan ise yariyormusBende yılbaşından itibaren başlayacağım hurmalaraaabide yürüyüşlere sezeryan olma ihtimalim yüksek ama nolur nolmaz diye doğal doğumu destekleyen aktivitelere başlayacağım
Yeme bekle şu yılbaşını geçirseydin Ocak annesi olsaydık beBende bugün itibari ile basliycam hurmalara öncesinden erken gelicek ztn birde ben tetiklemeyim diyordum
O popo beni de zorluyor yaBu bende de var. Derimde uyusukluk var sanki etim bir yere sıkışmış da uyuşmuş gibi böyle. Sağ üstte belli bi bölgede var sadece, orası da cogunlukla bebenin poposunu dayadığı yer. Gerginlikten galiba
öyleymiş yaaa bende öyle duyduğumdan korktum yiyemeden. Yoksa 1 ay önceden başlarım diyordumGerçekten ben bir hafta günden üç adet bazen dört tane yedim hastanelik oldum sancidan ise yariyormus
Ben yiyip duruyorum doğsun diye bişey olduğu yokGerçekten ben bir hafta günden üç adet bazen dört tane yedim hastanelik oldum sancidan ise yariyormus
Benmde tansiyon hep düşük ya..Benim tansiyonum çok düşük normalde de hamilelikde de aynen dediğin gibi oluyorum. Aç kalmamaya çalış hemen bişeyler ye. Tatlı bişeyler yediğimde hemen düzeliyor. Tansiyon düşük olduğu için nabız hızlı atıyor olabilir
AL benden de o kadarBen yiyip duruyorum doğsun diye bişey olduğu yok
Benim de normalde düşük dr uzun yaşarsın dediBenmde tansiyon hep düşük ya..
Ama hemsire yuksek olmasindan daha iyi dedi
Gercekten oyle canm dogum aninda hic sanci agri yok ve bebek ciktigi gibi de tum sancilar gidiyo zaten sdikisler icinde hemen uyusturuyolarCanım ben normal doğum hikayeleri okudum. Doğum yapan anneler çekilen acının açılma sırasındaki sancılar olduğunu doğum anında yani çocuk çıkarken ıkınma anında vs acı olmadığını dikişlerin acımadığını vs söylemişler ama açıkçası ben de merak ediyorum gerçekten böyle mi diye.
Evet doktor da dedi poposu orda diye havaya mı kaldırıyor napıyor yicem poposunu yaBu bende de var. Derimde uyusukluk var sanki etim bir yere sıkışmış da uyuşmuş gibi böyle. Sağ üstte belli bi bölgede var sadece, orası da cogunlukla bebenin poposunu dayadığı yer. Gerginlikten galiba
Hayırlısı olsunSelam kızlar.. Yazamadım..en son evde bekleyebildiğim kadar beklemiştim.hastaneye gittim 6 cm açıklık vardı.çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu. Ikınma kısmı benim için zordu..çünkü bebek 4100 doğdu. Biz şok..en son dört gün önce kilosu 3450ydi.bu kadar yanılma payını da ilk kez görmüş oldum..o yüzden bende baya dikişler oldu..biraz zor yürüyorum ama İyiyiz çok şükür..herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah..
Açıkçası bunu bilmek beni rahatlattı. Çünkü ben öncesi sancısından çok çocuk çıkarken canım acıcak ona nasıl katlancam diye düşünüyor idim. Tabi illaki açılma sancıları da çok fenadır ama yaşayan her anne doğumun harika bir olay olduğunu ve tekrar yaşamak istediklerini söylüyorGercekten oyle canm dogum aninda hic sanci agri yok ve bebek ciktigi gibi de tum sancilar gidiyo zaten sdikisler icinde hemen uyusturuyolar
Masallah tosun paşayaHayırlısı olsunBugünki kontrolümde benimkinin de kilosu 4083gr çıktı. Ne yapıcamı şaşırdım. Doktorum yılbaşı olmasaydı bu hafta alırdım dedi. Ama yılbaşı olunca ayın 4 ünde istersen sezaryen yapabilirim dedi. Azıcık bi vaktimiz daha var bekleyedebiliriz dedi. Ben de bekleyelim dedim. İyi mi ettim kötü mü bilemedim. İçerde keyfi yerinde şükür. Kalp atımı, kordon beslenmesi falan iyi. Sezaryen her türlü son çare zaten ama normale de sanki çok cesaretim kalmadı gibi kilosundan dolayı.
Valla düzenli yemiyorum ama beredeyse hergün 3-5 tane yiyorum yalancı sancım oluyor ama gelen giden yok şimdilikHurma yiyecek olan arkadaşlar kaçıncı haftada başlayacaksınız. Bugün 37+0 ım baslycm ama erken mi sizce ya. Hemen etki ediyor mu hurma
Kaçıncı haftadasın canımValla düzenli yemiyorum ama beredeyse hergün 3-5 tane yiyorum yalancı sancım oluyor ama gelen giden yok şimdilik
Hayırlı olsun kaderi güzel olsun inşallah.Hayırlı akşamlar kızlar
Dün akşam 10 da yatışım yapıldı açılmam ve sancım yoktu. Sabah 5 gibi sancılarım başladı çok fenaydı öğleye kadar 4 cm açılmam oldu ama bebeğin başı kanala girmedi çatımda dardı. Doktor 2-3 saat daha bekleyelim dedi ama o sancıya dayanacak gücüm kalmamıştı sezaryen istedim 2 de sezaryen oldum çok şükür.
En baştan sezaryen tercih etseydim çok pişman oldum boşuna o kadar çektim.
Neyse sonuç olarak çok tatlı bir oğlum oldu
Rabbim doğurmayanlara çok kolay doğumlar nasip etsin
Günde yedi adet yencekmis bende etki etti o niyetle yemedimBen yiyip duruyorum doğsun diye bişey olduğu yok
Ben de 37+0 da baslamayı düsünüyorum hurma yemeğe. Hemen etki etmez muhtemelen, günde 1-2 tane ile baslarım bir sonraki hafta arttırırım. Hurma yicez diye şekerimizi de fırlatmayalım hurma cok sekerli bi meyve dikkatHurma yiyecek olan arkadaşlar kaçıncı haftada başlayacaksınız. Bugün 37+0 ım baslycm ama erken mi sizce ya. Hemen etki ediyor mu hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?