2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende yılbaşından itibaren başlayacağım hurmalaraaa bide yürüyüşlere sezeryan olma ihtimalim yüksek ama nolur nolmaz diye doğal doğumu destekleyen aktivitelere başlayacağım
Bende bugün itibari ile basliycam hurmalara öncesinden erken gelicek ztn birde ben tetiklemeyim diyordum

Kızlar bi sorum olacak benim göbeğimin üstü böyle nasıl anlatayım uyuşuk gibi alt taraflar öyle değil ama göbeğimin üstü o şekilde
Bu bende de var. Derimde uyusukluk var sanki etim bir yere sıkışmış da uyuşmuş gibi böyle. Sağ üstte belli bi bölgede var sadece, orası da cogunlukla bebenin poposunu dayadığı yer. Gerginlikten galiba

Bende yılbaşından itibaren başlayacağım hurmalaraaa bide yürüyüşlere sezeryan olma ihtimalim yüksek ama nolur nolmaz diye doğal doğumu destekleyen aktivitelere başlayacağım
Gerçekten ben bir hafta günden üç adet bazen dört tane yedim hastanelik oldum sancidan ise yariyormus

Bu bende de var. Derimde uyusukluk var sanki etim bir yere sıkışmış da uyuşmuş gibi böyle. Sağ üstte belli bi bölgede var sadece, orası da cogunlukla bebenin poposunu dayadığı yer. Gerginlikten galiba
O popo beni de zorluyor ya poposunu dayadığı yer aşırı sancıyor ve dokunamıyorum bile. Hele ayaklarıyla kendini ittirince o popo iyice dikiliyor baya baya iç dokumu mahvediyor sıpa
Gerçekten ben bir hafta günden üç adet bazen dört tane yedim hastanelik oldum sancidan ise yariyormus
öyleymiş yaaa bende öyle duyduğumdan korktum yiyemeden. Yoksa 1 ay önceden başlarım diyordum

Benmde tansiyon hep düşük ya..
Ama hemsire yuksek olmasindan daha iyi dedi

Gercekten oyle canm dogum aninda hic sanci agri yok ve bebek ciktigi gibi de tum sancilar gidiyo zaten sdikisler icinde hemen uyusturuyolar

Evet doktor da dedi poposu orda diye havaya mı kaldırıyor napıyor yicem poposunu ya

Hayırlısı olsun Bugünki kontrolümde benimkinin de kilosu 4083gr çıktı. Ne yapıcamı şaşırdım. Doktorum yılbaşı olmasaydı bu hafta alırdım dedi. Ama yılbaşı olunca ayın 4 ünde istersen sezaryen yapabilirim dedi. Azıcık bi vaktimiz daha var bekleyedebiliriz dedi. Ben de bekleyelim dedim. İyi mi ettim kötü mü bilemedim. İçerde keyfi yerinde şükür. Kalp atımı, kordon beslenmesi falan iyi. Sezaryen her türlü son çare zaten ama normale de sanki çok cesaretim kalmadı gibi kilosundan dolayı.

Gercekten oyle canm dogum aninda hic sanci agri yok ve bebek ciktigi gibi de tum sancilar gidiyo zaten sdikisler icinde hemen uyusturuyolar
Açıkçası bunu bilmek beni rahatlattı. Çünkü ben öncesi sancısından çok çocuk çıkarken canım acıcak ona nasıl katlancam diye düşünüyor idim. Tabi illaki açılma sancıları da çok fenadır ama yaşayan her anne doğumun harika bir olay olduğunu ve tekrar yaşamak istediklerini söylüyor

Masallah tosun paşaya

Hurma yiyecek olan arkadaşlar kaçıncı haftada başlayacaksınız. Bugün 37+0 ım baslycm ama erken mi sizce ya. Hemen etki ediyor mu hurma

Hayırlı akşamlar kızlar
Dün akşam 10 da yatışım yapıldı açılmam ve sancım yoktu. Sabah 5 gibi sancılarım başladı çok fenaydı öğleye kadar 4 cm açılmam oldu ama bebeğin başı kanala girmedi çatımda dardı. Doktor 2-3 saat daha bekleyelim dedi ama o sancıya dayanacak gücüm kalmamıştı sezaryen istedim 2 de sezaryen oldum çok şükür.
En baştan sezaryen tercih etseydim çok pişman oldum boşuna o kadar çektim.
Neyse sonuç olarak çok tatlı bir oğlum oldu

Rabbim doğurmayanlara çok kolay doğumlar nasip etsin

Valla düzenli yemiyorum ama beredeyse hergün 3-5 tane yiyorum yalancı sancım oluyor ama gelen giden yok şimdilik
Kaçıncı haftadasın canım
Hayırlı olsun kaderi güzel olsun inşallah.

Hurma yiyecek olan arkadaşlar kaçıncı haftada başlayacaksınız. Bugün 37+0 ım baslycm ama erken mi sizce ya. Hemen etki ediyor mu hurma
Ben de 37+0 da baslamayı düsünüyorum hurma yemeğe. Hemen etki etmez muhtemelen, günde 1-2 tane ile baslarım bir sonraki hafta arttırırım. Hurma yicez diye şekerimizi de fırlatmayalım hurma cok sekerli bi meyve dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…