2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah biranönce toparlar bebeğin canım

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar 2 3 saattir kasılıyo sürekli aynı yere toplanıp sertleşiyor ama hiç ağrı yok birde sürekli wc gidiyorum neden acaba

Kızlar 2 3 saattir kasılıyo sürekli aynı yere toplanıp sertleşiyor ama hiç ağrı yok birde sürekli wc gidiyorum neden acaba
Canım bende de aynısı oluyo son bi kaç gündür. Geceleri aynı yere toplanma işini adet haline getirdik resmen ağrı falan olmayınca normal geldi bana ama Çarşamba günü kontrolde bi sorucam doktoruma

Kızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak

Gözün aydın canım denemiş oldun sancı da bebeği güçlendirmiştir daha sağlıklı olur inşallah

Kaçıncı haftadasın canım

Hayırlı olsun kaderi güzel olsun inşallah.
40. Haftamdayım

Sadece yalancı sancı yapiyosa yemeyelim boş yere yabende kaç gündür yiyeyim diyorum ama sancı çekmeye cesaret bulamadım valla erteleyip duruyorum
Bilmiyorum ki İnşallah yumuşama açılma filan oluyordur

Grup b streptokok bakılabilir ben taşıyıcı çıktım testte o yüzden doğumda antibiyotik almam gerek yoksa bebeğe geçme ihtimali çok yüksek allah korusun

Çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlanırsın canım

Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın. Allah analı-babalı büyütsün

Çok geçmiş olsunbebek nasıl ona kim bakıyor? İnşallah hemen toparlanır sin insaalllah

Çok geçmiş olsun .Allah şifa versin. Idrar kesesinde nasıl yırtık olusabiliyomus peki ?Doktor hatası vs. Mi?

Çok geçmiş olsunbebek nasıl ona kim bakıyor? İnşallah hemen toparlanır sin insaalllah
Teşekkür ederim canım bebek hep yanımdaydı 2. Ameliyattada yanımdaydı eşim annem hastanedeki hemşireler hepsi beraber baktılar bütün hastane seferber oldular kizim hastanenin maskotu oldu 4 gün kaldim.ameliyata 8 doktor girdi 2. ye herkes çok üzüldü ama sonu güzel oldu şu an çok iyiyim sadece sonda çok rahatsız ediyor taburcu oldum zaten 10 gün sonra gidecegim sondayi çıkaracaklar kaçak varmı kontrol edecekler.simdi doldukça sondayi kendim değiştiriyorum.bu bebisin hamileligide zordu dogumuda inşallah bundan sonra kolay olur artik

Çok geçmiş olsun.Dogumda farkedilmesi aslında iyi olmuş belki ilerleyen zamanlarda bu durum size daha çok sorun cikartabilirdi.Her şeyde bir hayır vardır.İnşallah bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız muhteşem olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…