- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #25.601
İnşallah biranönce toparlar bebeğin canımKızlar ya bugün tam çıkışımız yapılacakken bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma aldılar: ( kanında enfeksiyon çıkmış..çok kötü oldum..bir anda aldılar elimden.. Şimdilik 3 saate bir emzirmeye gidiyorum..başına böyle bişey gelen var mı?
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahHayırlı akşamlar kızlar
Dün akşam 10 da yatışım yapıldı açılmam ve sancım yoktu. Sabah 5 gibi sancılarım başladı çok fenaydı öğleye kadar 4 cm açılmam oldu ama bebeğin başı kanala girmedi çatımda dardı. Doktor 2-3 saat daha bekleyelim dedi ama o sancıya dayanacak gücüm kalmamıştı sezaryen istedim 2 de sezaryen oldum çok şükür.
En baştan sezaryen tercih etseydim çok pişman oldum boşuna o kadar çektim.
Neyse sonuç olarak çok tatlı bir oğlum oldu
Rabbim doğurmayanlara çok kolay doğumlar nasip etsin
Bende sendenim canım bazen diyorum sancımı acaba bu daha sonra bakıyorum hiç bişey yok gerçi benim daha var en azından bi ocağı göreyimYa herkes te bi kıpırtı var ben de hala tık yok kös kös oturuyorum
Canım bende de aynısı oluyo son bi kaç gündür. Geceleri aynı yere toplanma işini adet haline getirdik resmenKızlar 2 3 saattir kasılıyo sürekli aynı yere toplanıp sertleşiyor ama hiç ağrı yok birde sürekli wc gidiyorum neden acaba
Benimde yarın kontrolüm sorayım bakalımmCanım bende de aynısı oluyo son bi kaç gündür. Geceleri aynı yere toplanma işini adet haline getirdik resmenağrı falan olmayınca normal geldi bana ama Çarşamba günü kontrolde bi sorucam doktoruma
O sertlik bende de oluyor özellikle evdeyken... Doktora gidiyoruz tık yok... Bugün iki sancım çıktı çok sevindimBenimde yarın kontrolüm sorayım bakalımm
Sertlik genelde kendilerini esnetme ile oluyo e yerleri de daraldi malum gidecek baska yerleri yokO sertlik bende de oluyor özellikle evdeyken... Doktora gidiyoruz tık yok... Bugün iki sancım çıktı çok sevindim
Gözün aydın canım denemiş oldun sancı da bebeği güçlendirmiştir daha sağlıklı olur inşallahHayırlı akşamlar kızlar
Dün akşam 10 da yatışım yapıldı açılmam ve sancım yoktu. Sabah 5 gibi sancılarım başladı çok fenaydı öğleye kadar 4 cm açılmam oldu ama bebeğin başı kanala girmedi çatımda dardı. Doktor 2-3 saat daha bekleyelim dedi ama o sancıya dayanacak gücüm kalmamıştı sezaryen istedim 2 de sezaryen oldum çok şükür.
40. HaftamdayımKaçıncı haftadasın canım
Hayırlı olsun kaderi güzel olsun inşallah.
Bilmiyorum kiSadece yalancı sancı yapiyosa yemeyelim boş yere yabende kaç gündür yiyeyim diyorum ama sancı çekmeye cesaret bulamadım valla erteleyip duruyorum
Grup b streptokok bakılabilir ben taşıyıcı çıktım testte o yüzden doğumda antibiyotik almam gerek yoksa bebeğe geçme ihtimali çok yüksek allah korusunKızlar ya bugün tam çıkışımız yapılacakken bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma aldılar: ( kanında enfeksiyon çıkmış..çok kötü oldum..bir anda aldılar elimden.. Şimdilik 3 saate bir emzirmeye gidiyorum..başına böyle bişey gelen var mı?
Çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlanırsın canımKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın. Allah analı-babalı büyütsünHayırlı akşamlar kızlar
Çok geçmiş olsunKızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Çok geçmiş olsun .Allah şifa versin. Idrar kesesinde nasıl yırtık olusabiliyomus peki ?Doktor hatası vs. Mi?Kızlar ancak kendime gelebildim ben o gün iyiyim dedim ama o gece olan oldu.sezeryanim çok güzel geçti spinaldi hiç ağrı hissetmedim rahat kalktım yürüdüm akşam gazimi çıkardım herşey yolundaydı.ama akşama doğru idrarımı az yapmaya başladım çok su içmeme rağmen terslik olduğu belliydi.sonra benim karnım şişti şişti patlayacak sanki aşırı gaz sancısı omuzlarima bıçak saplanıyor yatarken gece hiç uyuyamadım ondan sonra gazda çıkamadı bı kere çıktı o kadar düz yatınca midem bulanıyor bağırsakların ağzıma geliyordu resmen kustum berbat bı geceydi lavman yaptılar ondada Cook az çıktı büyük tuvaletim .ertesi gün filmler çekildi falan ve doğum yaptığım akşam idrar kesesinde yırtık oluşmuş karna dolmus idrar oda bağırsakları tembellestirmis.sonda takıldı sondayla kendi kendine iyileşir dediler yırtık kendi kendini onariyormus 10 15 güne ama o sanciyi cekecektim.Çarşamba doğum yaptım Perşembe sonda tekrar takıldı cuma günü oldu sancidan kivraniyorum resmen cuma günü beni tekrar ameliyata aldılar bu sefer genel oldum dikiş açıldı idrar torbam dikildi 2.bi ameliyat oldum ama iyiyim çok şükür sancılarım bitti sonda takılı bide karnımın icinden gelen bı sonda var dikis ağrım hiç olmadı gibi bişey sondalar rahatsız ediyor 10 gün kadar daha duracak
Teşekkür ederim canım bebek hep yanımdaydı 2. Ameliyattada yanımdaydı eşim annem hastanedeki hemşireler hepsi beraber baktılar bütün hastane seferber oldular kizim hastanenin maskotu olduÇok geçmiş olsunbebek nasıl ona kim bakıyor? İnşallah hemen toparlanır sin insaalllah
Sağolasın canım inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlanırsın canım
Çok geçmiş olsun.Dogumda farkedilmesi aslında iyi olmuş belki ilerleyen zamanlarda bu durum size daha çok sorun cikartabilirdi.Her şeyde bir hayır vardır.İnşallah bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız muhteşem olur sizin içinTeşekkür ederim canım bebek hep yanımdaydı 2. Ameliyattada yanımdaydı eşim annem hastanedeki hemşireler hepsi beraber baktılar bütün hastane seferber oldular kizim hastanenin maskotu oldu4 gün kaldim.ameliyata 8 doktor girdi 2. ye herkes çok üzüldü ama sonu güzel oldu şu an çok iyiyim sadece sonda çok rahatsız ediyor taburcu oldum zaten 10 gün sonra gidecegim sondayi çıkaracaklar kaçak varmı kontrol edecekler.simdi doldukça sondayi kendim değiştiriyorum.bu bebisin hamileligide zordu dogumuda inşallah bundan sonra kolay olur artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?