2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
36 da baslaniyo

Bu hurma yeme, ilişki, plates gibi şeyler doğumu başlatmaya mı yarıyor yoksa başlayan doğumu kolaylaştırıyor mu bu net olarak bilen doktoruna soran var mı acaba?

Anneliğinizi tebrik ederim.Biraz mesakkatli olmuş ama sağlıkla doğmuş kuzucuk önemli olan bu.Guzel bir ömrü olsun analı babalı büyüsün

Masallah kücük tosuncuk ayni haftadayiz galiba brnimki bugün 2900 cikti bi hafta bi kac gün kücük demisti doktorum

Allah bagislasin hayirli olsun canim

gozun aydin hayirli olsun kaderimiz ayniymis seninle ben de sanci cekip sonunda sezaryen olmustum

Sağ saglim doğum olsun inşallah canım benim daha baya erken aslında 18 Ocak doğum tarihi gorunuyo niye böyle erken oldu bol bol dinlen enerjiye ihtiyaç duyar
Amin canım sağolasın bayağı erken değil aslımda 37+2 olmuş olucam boynunda iki tur kordon var ve gelişimi geriden geliyor 2.5 cm açılmam ve rahimde yumuşamam var enfeksiyon riski var dedi doktor yani normal bir tarih ben bi ara 35. Haftada gelir falan diye korkmuştum

Canım bugün benim doktor da bana dedi kafasına dokundum eğey aşağı inmiş su kesesi gergin bugün yarın kendi bile patlayabilir diye

Masallah kücük tosuncuk ayni haftadayiz galiba brnimki bugün 2900 cikti bi hafta bi kac gün kücük demisti doktorum
Keşke benimki de birazcık daha küçük olaydı yaa normal doğuma daha korkusuz bakardım. Bi hafta daha durucak içerde. Haftalık 150 gr alıyor nerdeyse. 4200 olucak. Doktorum daha sıcak bakmaz herhalde normal doğuma.

Bu hurma yeme, ilişki, plates gibi şeyler doğumu başlatmaya mı yarıyor yoksa başlayan doğumu kolaylaştırıyor mu bu net olarak bilen doktoruna soran var mı acaba?
Valla kızlar ben hurma vs yemedim ama hamileliğimin başından beri düzenli ilişki oluyor adaçayı içtim son bir haftadır ve bir haftadır pilateste yapılması gereken hareketleri yapıyorum günde 15 dk kadar bunların faydasını gördüm 2,5 açılma ve rahimde yumuşama oldu şükür

Ha ondan anladım cnm hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…