2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
S sumici Seninle doğum tarihimiz ayni canım sen nasilsin varmı doğum belirtisi falan yada normal mi sezeryan mi
Aaa gerçekten aynı günmüş.Benim ilk doğum normaldi.Nasipse Bu da normal olacak.Hiçbir belirti Yok.İkizleri 40+2de doğurmuştum.Bu tek bebek.Hiç umudum yok o yüzden.Yalanci kasilamaları belirti olarak saymıyorum bile.Onlr sıradan geliyor bana

Dün gece eşimle tartıştım biraz üzüldüm sabah da böyle bi ağrı başlayınca acaba stresten doğumu mu tetikledi diye korktum. teşekkür ederim korkuyorum erken doğum riskim var çünkü.

Dün gece eşimle tartıştım biraz üzüldüm sabah da böyle bi ağrı başlayınca acaba stresten doğumu mu tetikledi diye korktum. teşekkür ederim korkuyorum erken doğum riskim var çünkü.
Geçmiş olsun.Bu haftalarda doğsa bile sorun olmaz diye düşünün.İçinizi ferah tutun.Stres sizi yıpratır.Bir de bu haftalardan sonra o kadar çok belirtiniz olacak ki hepsinde stres yaparsanız hayat çekilmez olur.

Kizlar bisey sorcam simdi bu dogumdan sonraki izin sureci nasil olcak ben bes haftalik calisabilir raporu da almistim . Mebe dogum raporunu falan versek yeterli midir sadece

kızlar bacak bacak üstüne atmayı deneyin ben son akşam atamamıştım hatırlarsanız. bebeğin kanala girip girmediğini anlayabilirsiniz.
benim bebenin düzeni şaştı valla dün geceden beri ağlıyor çıldırmak üzereyiz eşimle
tam meme almaya başlamıştı yine reddediyor bugün.
iki gün oldu kaka yapamıyor gazı var galiba deliricez.

Dr kontrolu ne zaman gaz için damla falan verebilir. Banyo yaptırın rahatlatır. Bir de sütünü sağ canım ne kadar çıkıyor bak.

Gazı için günde iki bardak rezene çayı iç bide kimyonu bol bol yemeklerinde kullan suya karıştırıp ta içebilirsin en kısa sürede gaz ilacı kullanmaya başla kolik olursa hiç baş edemezsin kendini mutlaka sıcak tut çorapsız gezme bide emzirmeden önce masaj yap inşallah faydası olur

Son düzenleme:
Canım bebeklerde gaz 5.- 10 gün sonra başlıyor.büyük ihtimal gaz dönemleri başladı.çok şiddetlenirse doktorlar gaz damlası veriyorlar.kendin de yediklerinde dikkat et rezene çayı iç

Kızlar göğüs ucu yaranız olduysa aleo vera sürmeyi deneyin yumuşatıyor ve iyileştiriyor. Lansinoh krem bende işe yaramadı

Bn de gümüş kapakla beraber lansinoh kullanıyorum. Biraz işe yaradı o. Yoksa halim toz....... Halimmm dumannn şarkısını söylerdim

Kizlar bisey sorcam simdi bu dogumdan sonraki izin sureci nasil olcak ben bes haftalik calisabilir raporu da almistim . Mebe dogum raporunu falan versek yeterli midir sadece
32. Haftada çalışabilir raporu, 37. Haftada doğum izni raporu alınır. Doğum yaptıktan sonra da doğum raporunu okula teslim etmek gerekiyor.

Bn de gümüş kapakla beraber lansinoh kullanıyorum. Biraz işe yaradı o. Yoksa halim toz....... Halimmm dumannn şarkısını söylerdim
Sütüm gelsin diye sürekli emzirdim artık kremin fayda etmeyeceği bir duruma gelmişti demek benimkiler
Gümüş kapaklar da şişen göğüslerime küçük geldi keşke gümüş çay tabağı alsaydım

Ah ahajaj ne güldüm ya
Çocuk uyanacak
Allah seni ne etmesin.
Olsun olsun geçer inşallah kuzum.
Nemli tutmak önemli anladığım kadarıyla. Ne zaman kurusa benim canım daha çok yanıyor. Nemliyken daha iyiyim

Ah ahajaj ne güldüm ya
Çocuk uyanacak
Allah seni ne etmesin.
Olsun olsun geçer inşallah kuzum.
Nemli tutmak önemli anladığım kadarıyla. Ne zaman kurusa benim canım daha çok yanıyor. Nemliyken daha iyiyim
Ağlanacak halime valla bende gülüyorum
Doktorum da nemli hiç bırakma demişti bana emzirmeden önce süt ile nemlendir öyle emzir demişti.
Aleo vera sürüp gümüş kapağı kapatıyorum kurumuyor ama yaralar da iyileşiyor gibi.

Zamanla düzelecek inşallah biraz sabır

Kızlar genel anestezi ile doğum yapan var mı. Nasıl oluyor ayılma süreci ve bebekle ilgilenme süreci. Ayrıca bebeğimi en son ben göreceğim için çok üzgünüm
En büyük dezavantajı zaten bebeği geç görmek geç kucağına almak yoksa beni çok zorlamamıştı genel anestezi

Bence de annede enfeksiyon takibi çok önemli ama ne yazık ki çocuğun kilosu kadar önemsenmiyor Türkiye’de
Gözün aydın çok sevindim iyi olduğuna Allah bir daha yaşatmasın

Dr kontrolu ne zaman gaz için damla falan verebilir. Banyo yaptırın rahatlatır. Bir de sütünü sağ canım ne kadar çıkıyor bak.
yarın isteyeceğim damla. zaten ağırlıklı olarak mama yiyor. acaba anne sütüne geçtiğimde ağır mı geldi bilmiyorum.
banyoya cesaretimiz yok eşimle yarın kayınvalidem gelecek onunla yaptırırz artık hastane dönüşü. göbeği de düştü zaten bugün. ama içinde yine kalıntı var normal mi?

kızlar teşekkür ederim ama benim bebe zaten doğru düzgün emmediği için rezeneyi kendim kullanmamıştım.
dün gece bir kaşık bebeğin ağzına verdim valla rahatladı biraz uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…