2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kol ağrısından ve tuvalete gitmekten uyuyamiyorum yav bir saattir dönüp duruyorum yatakta. Sizde var mı kol , bilek ağrısı
Soluma yatmaktan, sol kolum kurudu artık. Çiş meselesi beni de bitirdi. Yürüyüş yapmak için evden çıkıyorum, anında çişim geliyor, hop baştan eve..

Soluma yatmaktan, sol kolum kurudu artık. Çiş meselesi beni de bitirdi. Yürüyüş yapmak için evden çıkıyorum, anında çişim geliyor, hop baştan eve..
Ayy sorma ya bu yuzden evden cikmak cok zor cikmadan oncr gidiyom ama sanki hrp var gibi hissediyom yine

Benim de son adet tarihim 24 Nisan. Doktor doğumun 27 Ocak görünüyor dedi. 10 gün önce alıyormuş. 10 gün öncesi pazar gününe denk geldiği için 18 Ocak ta sezeryanım yapılacak.

Benim de aynı gün 24 Nisan son adet tarihim, ikinci gebelik olduğundan erken alacaktı zaten, 15-25 arası bir tarih verecek sanırım 12 si salı günü kontrolüm var o zaman belirleyeceğiz. Bana kalırsa 21 sonrası olmasını istiyorum. ama dururmu bilinmiyor kapıyı zorluyormus su an aşağılarda kafayla durursa ilerlicez durmazsa bakalım kısmet. hayırlısı olsun herkes için

Ben daha tuvaletten kalkarken tekrar geliyor bir daha oturuyorum yıldım vallahi

Benm ayagim oyle sızı giriyo ya geceler zehir gibi geliyo artk bitmiyo uyuyamiyorum da tuvalete gidip gelip saate bakkiyorum bu gece bitsin artk diyom resmen
Tuvalete gitmekten bıkkınlık geldi banada Allahım doğsun artık sabaha kadar emzireyim ama yeterki sürekli tuvalete gitmeyeyim diyorum

Benm ayagim oyle sızı giriyo ya geceler zehir gibi geliyo artk bitmiyo uyuyamiyorum da tuvalete gidip gelip saate bakkiyorum bu gece bitsin artk diyom resmen
Aynen valla ben de artık rahat rahat uyusam diyorum. Geceler korkulu rüyam oldu buna da şükür tabi sebebi güzel ama rahatlayasim var artik :)
Dışarı çıkamıyorum ben de bu yüzden :) beş dk da bir çiş :)

Günaydın herkese,
Bugün kontrolüm vardı. Baş ve karın çevresi iki hafta geri çıktı bebeğimin. Doktor perşembeye de randevu koydu. Perşembe ve pazartesi bakalım gelişme olmazsa tekrar konuşuruz dedi. Gelişme olmazsa haftaya alır diye düşünüyorum. Bu tarz bi durum yaşayan var mı? Veya duyan, fikri olan

Benim kizim 3.415 doğmuştu Salı günü, hastaneden perşembe günü çıkarken 3.100 tartmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…