2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kanala girmiş mi canım
Evet canım nst de sancım çıktı.Sonucu görünce kuzenime yollama eve alttan muayne et sancısı var dedi açılması varmı bak bakalım dedi.Kuzenim baktı açılmam yokmuş canım ama sen bu hafta doğurursun artık dedi bakalım hayırlısı

E doğur artikin kırka merdiven dayamissin

Yok kız yarın 39 olucam valla alttan muayneden sonra eve geldim kasıklarımla belim ağırmaya başladı bakalım hayırlısı
Bende 35+5 deyim bebek aşağıda ama kanalda eğil 15 gün içinde kanala girmesi gerekıyor dedi doktorum. 15 ocakta tekrar geleceğim ve alttan muayene olacagımı söyledi bu muayene zor mu oluyor tecrubeli annelerimizden bir fikir istiyorum 2700 gr 49 cm şu an biraz önden gidiyormuşuz ilk gebeliğim çok heyecanlıyım

Günaydın herkese, dün yazdım ama görmeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum. Kafa çapı 2 hafta geri çıktı bebeğimin. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sonradan yakalayan falan..
Benimde böyle bir sorunum olmuştu diğer kontrole normale dönmüştü

Ayy cok heycanlı yaa bende doğurmak istiyorum artık cok ağırlaştım hareketlerim kısıtlandı

Yok kız yarın 39 olucam valla alttan muayneden sonra eve geldim kasıklarımla belim ağırmaya başladı bakalım hayırlısı
Senden öncekiler hep doğurdu sende doğur sıra bize gelsin muaneden ağrı olur biraz git gel belki çıkarırsın

Kanal için erken iner ilk bebislerde ayrı tatlı maşallah iyiymiş doğuma kadar daha büyür kanala girmesi basının vajina bölgesinde olmasimi karnım kavun gibi küçüldü yanlar boşaldı aşağı doğru uzadı resmen öyle birseymi acaba

Canım herkesin ağrı eşiği farklı olur.Acıyo tabiiki ama öyle çok fazla değil.Korkma sakın rahat ol

Günlük 400mglık magnezyum öneriyor doktorlar.Haftada bir magnezyumun size ne yararı olacak ki.Ben sabah akşam kalsiyum magnezyum tableti kullanıyorum.Ona rağmen ara ara şımarık ağrım oluyor

Senden öncekiler hep doğurdu sende doğur sıra bize gelsin muaneden ağrı olur biraz git gel belki çıkarırsın
Doktor işte hareketlere başla artık doğurtalım seni dedi.Dedim zaten hergün 12 kat merdiven çıkıyorum yetmezmi dedimkuzenim gösterdi eşimin ellerinden tutup bacaklarım yanlara doğru açabildiğin kadar aç dedi bu çok iyi geliyomuş açılmaya

Sadece doğurmayan ben kaldım gibi hissediyorum sizde de varmı o hiç doğmayacak hissi dün çatı oldum kanala bile girmemiş açıklık yok moralim sıfır isteğe bağlı sezeryan isticem galiba
Doğurmayan ben de varım. Sanki daha cok varmış gibi hissediyorum. 38+0 oldum bugün. Squat , yürüyüş , plates topu , hurma vs. İle kolaylaştırmaya çalışıyorum. Daha sonra hemen bebek düşünüyorsan sıkıntı olabilir belki sezaryen. Ben düşündüğüm için aklıma sezaryen getirmiyorum pek. İnş sağlıkla normal sekilde gelir

Herkeste farklı seyrediyor bu durum.Benim ilk doğumumda sabah on gibi nişan gelmişti.Öğlen bir gibi sancılar hafif hafif başlamıştı.Gece bir gibi de doğum yapmıştım.Byrda nişan geldikten iki gün sonra doğum yapan arkadaş vardi.Siz sancilarinizi takip edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…