2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sadece doğurmayan ben kaldım gibi hissediyorum sizde de varmı o hiç doğmayacak hissi dün çatı oldum kanala bile girmemiş açıklık yok moralim sıfır isteğe bağlı sezeryan isticem galiba
Canım yarın benim de çatı var. Aynı düşüncedeyim de kendi ağzımla sezeryan istemekten de çekiniyorum biraz. Burda da genelde herkes vajinal doğum mümkünse vajinal dogurun diyo kafam aşırı karışık

Sadece doğurmayan ben kaldım gibi hissediyorum sizde de varmı o hiç doğmayacak hissi dün çatı oldum kanala bile girmemiş açıklık yok moralim sıfır isteğe bağlı sezeryan isticem galiba
Kaçıncı haftadasiniz?42.haftaya kadar beklenebilir.Planli sezaryen önermem.Risk yoksa normal doğum hem bebek hem anne için daha sağlıklı

Kaçıncı haftadasiniz?42.haftaya kadar beklenebilir.Planli sezaryen önermem.Risk yoksa normal doğum hem bebek hem anne için daha sağlıklı
38+4,Riskim yok çok şükür fakat bel ağrısından gece gündüz ağlayacak hale geldim çok zorlanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında gönlüm normalde ama bebişte kanala bile inmemiş

Ahaha bacaklarından aç mı dedi bizdemi denesek bugün altı adet hurma yedim bakalım ise yariyormu merdiven inip çıkmak doğumu başlayabiliyormus baslatmadiysa yormasammi kendimi bende haftaya baslicaktim

Ben ikinciyi düşünmüyorum bir aksilik olmazsa ama benimde gönlüm normal doğumdan yana.fakat tık yok gece gündüz pilates topundayım bana mısın demiyo

Ben ikinciyi düşünmüyorum bir aksilik olmazsa ama benimde gönlüm normal doğumdan yana.fakat tık yok gece gündüz pilates topundayım bana mısın demiyo
Cnm sen bilirsin tabiki ama bebeyin bir kardeşi olmalı bence anne baba vefat ettikten sonra hayatta destekçisi kanı canı biri olmalı bence çocuğun ileride sana kizabilir yanlızım diye belki kararında değişir ben üçüncüye asla diyordum sekiz yıl sonra fikrim değişti hakkında hayırlısı olsun

Sakin olun öncelikle, hamilelik 40 hafta herkes 37de 38de doğuracak diye bir şey yok. Nasip ne zamansa o zaman gelir çok stres yapmayın bebek üstünde de baskı oluşturur

Arkadaşımın bebeğinin haftalarca geriden geldi kafası... Kendini her şeye hazırlamıştı, 29. Haftada alınacaktı hatta... Ama bebeği sapasağlam kucağında simdi

Benimde böyle bir sorunum olmuştu diğer kontrole normale dönmüştü
Benimde öyle olur inşallah
Arkadaşımın bebeğinin haftalarca geriden geldi kafası... Kendini her şeye hazırlamıştı, 29. Haftada alınacaktı hatta... Ama bebeği sapasağlam kucağında simdi
Sağlıkla büyütsün inşallah içimi ferahlatıyor bu tecrübeler, teşekkürler

Muhtemelen zaman geçtiğinde bende isteyeceğim ya da çocuk isteyecek şu an önümğ göremiyorum diye anlık düşünüyorum farkındayım.herşeyin hayırlısı sağ salim kavuşalım bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…