2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ahaha bacaklarından aç mı dedi bizdemi denesek bugün altı adet hurma yedim bakalım ise yariyormu merdiven inip çıkmak doğumu başlayabiliyormus baslatmadiysa yormasammi kendimi bende haftaya baslicaktim
Valla öyle dedi canım kocanla karşılıklı ayakta durun dedi.Ellerini uzat tut ellerinden dedi.Yere doğru çöpelip aç bacaklarını dedi

İsteğe bağlı mı yoksa mecburi sezeryan mı
Ben de sezaryan oldum ama bebek makat gelisti boynunda 3 tane kordon vardı hiç baş geliş pozisyon alamadı suyumun gelmesi ile doğum başladı hastaneye gittigimde ebe kordon sarkması var mi diye çatı muayenesi yaptı bu kadar dar çatılı birini görmedim çatın çok dar demişti hep normal doğum istedim ama her sey o kadar aykırı oldu ki bence sansiniz varsa ya da her sey elverişli olsaydı normal doğum tercih ederdim nacizane fikrim sadece tabi ki hersey sizin tercihiniz

38+4,Riskim yok çok şükür fakat bel ağrısından gece gündüz ağlayacak hale geldim çok zorlanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında gönlüm normalde ama bebişte kanala bile inmemiş
39+4 nst de hiç sancım çıkmadı bekliyoruz bakalım
Ağrılar hep var son günler bunların olması çok normal sabır canım güzel günler yakında

Ben ikinciyi düşünmüyorum bir aksilik olmazsa ama benimde gönlüm normal doğumdan yana.fakat tık yok gece gündüz pilates topundayım bana mısın demiyo
İkinciyi düşünmüyorum lafını benden çok kullanan varmıdır acaba artık herkes umudunu kesmişti yapmaz diye 9. Senede olsun dedik kardeş siz kalmasın dedik oda çok istedi herkesin kardeşi var benim yok demeye başladı
Yani düşünceler değişiyor bir riskin yoksa herşey yolundaysa inşallah normal olur

Muhtemelen zaman geçtiğinde bende isteyeceğim ya da çocuk isteyecek şu an önümğ göremiyorum diye anlık düşünüyorum farkındayım.herşeyin hayırlısı sağ salim kavuşalım bebeklerimize
Amin inşallah kuzum evlat güzel ya onlar büyüdükçe bebek özlemi geliyo

Fikirler değişiyor buna kesinlikle katılıyorum...
Bana 3. Deseler şimdi yok aman derim ama olsa iyi ki olmuş derim herhalde ki normalde çok çocuk seven biri değilimdir ( kendi bebeklerim hariç )

Evet kesınlıkle küçülüyormus karın öyle anlıyorlar anneler

38+4,Riskim yok çok şükür fakat bel ağrısından gece gündüz ağlayacak hale geldim çok zorlanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında gönlüm normalde ama bebişte kanala bile inmemiş
Bakin ilk hamileliğim ikizdi ve normal doğum yapabilmek için neleri göze aldım bilemezsiniz.29.haftadan sonra inanılmaz ağırlaşmıştım.Ağrılardan dolayı ağlıyordum her gün.Bel ve sırt ağrısı yetmezmiş gibi son bir buçuk ayda bir de dayanılmaz karın kasintisi başlamıştı doğuma girdiğimde karnımda kabul bağlamış yaralar vardı.40.haftada doğum yaptım.Kendi doktorum şehir dışına çıkmıştı.Hastanedeki diğer nöbetçi doktor ben ikizlere normal doğum yaptırmam dedi.Adami zorla ikna ettim.Dogumda ilk bebek normal doğar ve ikincisi ters dönüp makat gelişi gelirse seni sezaryene alırım dedi.Onu da kabul ettim.Bir de üstüne epizyo istemememe rağmen kesi attı doktor.Neyse çok kolay bir doğum değildi.Doğumdan sonra bir de kan değerim yerlere düştü.Kan takviyesi ile ancak toparlandım.Ancak hiçbir zaman normal doğum istediğim için pişman olmadım.Ha doğum anında ciddi bir sıkıntı çıksaydı ve sezaryen olsaydım sorun etmezdim çünkü elimden geleni yaptığım için içim rahat olurdu.Ben hem hamile annelerin hem de doktorların herhangi bir sorun yokken sezaryen yapmak istemesine gerçekten anlam veremiyorum.Sezaryen bir doğum şekli değil ki acil bir kurtarma operasyonu.
Velhasılı kelam dayanmanizi tavsiye ederim.Bebeginizin normal doğumda edinecegi yararları araştırın ve öyle karar verin.Ha mecburen sezaryen olacaksanız da elinizden geleni yapmış olursunuz.

Kızlar kullandığım hamilelik uygulamasında bugün b tipi streptokok testini yaptırın diyor normal doğumda bu bakteriler bebeğe geçerse tehlikeli diyor.
böyle bi test yaptıran ya da duyan var mı?

Eklentiler

• 11B57A29-4FA5-4458-97FB-ECEB2732AF7F.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar kullandığım hamilelik uygulamasında bugün b tipi streptokok testini yaptırın diyor normal doğumda bu bakteriler bebeğe geçerse tehlikeli diyor.
böyle bi test yaptıran ya da duyan var mı?
Yurt disinda normalde yapiliyor ztn ... bende de yapildi negativ önemli bi test aslinda

Cnm benimde iki defa birer gün arayla şeffaf sümüksü akıntım geldi su geliyor sandım nisanmi ki sancım çok oluyo
Nişan bence hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun bakalım benim de doktorun makinesi ile kendi gün hesaplama. arasında bazen 3-5 günlük fark çıkıyor ben de sordum onu. Önemli değil o dedi bana da
Cnm enfeksiyon olabilir bolca su ic
Suyu da son günlerde az içmeye başlamıştım sürekli uyukladığımdan arttırayım en iysi
Sarı renkte akıntı bende başından veri var ama normal dedi doktor sürekli bez kullandım ben ped alerji yapıyor yoksa çamaşır değiştirmeye baş edemezdim agrin sancın yoksa normaldir herhalde
Benim de hep akıntım vardı ama beyazdı son günlerde satı oldu. Ama idrar rengim de koyu az su içiyorum belki onla da alakalıdır bakalım suyu da bi arttırayım da. Ama ben de günlül ped kullanıyorum yoksa dediğin gbi çamaşır dayandıramam

İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumu

Fikirler değişiyor buna kesinlikle katılıyorum...
Bana 3. Deseler şimdi yok aman derim ama olsa iyi ki olmuş derim herhalde ki normalde çok çocuk seven biri değilimdir ( kendi bebeklerim hariç )
Aynen hem kalabalık akraba çoluk çocukları haz etmem hem çocuk uzaktan sevmeyi tercih ederim kendi kuzularım başka onlara ben bakıyorum sonuçta

Günaydın herkese, dün yazdım ama görmeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum. Kafa çapı 2 hafta geri çıktı bebeğimin. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sonradan yakalayan falan..
Kafa küçüklüğü son haftalarda yanıltıyor canım bana da kardeşime de söylemişlerdi hatta doktor genetikte olabilir dedi benimde esiminde kafası küçük bize benzicek doğal olarak hiç kafana takma sorun olsa şimdiye kadar çıkardı zaten...

Sadece doğurmayan ben kaldım gibi hissediyorum sizde de varmı o hiç doğmayacak hissi dün çatı oldum kanala bile girmemiş açıklık yok moralim sıfır isteğe bağlı sezeryan isticem galiba
ben de hic dogurmayacak gibi hissediyorum cok sıkıldım40+3 um ben bugun hic sancim yok oyle bos bos oturuom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…