- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #26.801
Valla öyle dedi canım kocanla karşılıklı ayakta durun dedi.Ellerini uzat tut ellerinden dedi.Yere doğru çöpelip aç bacaklarını dediAhahabacaklarından aç mı dedi bizdemi denesek bugün altı adet hurma yedim bakalım ise yariyormu merdiven inip çıkmak doğumu başlayabiliyormus baslatmadiysa yormasammi kendimi bende haftaya baslicaktim
Ben de sezaryan oldum ama bebek makat gelisti boynunda 3 tane kordon vardı hiç baş geliş pozisyon alamadı suyumun gelmesi ile doğum başladı hastaneye gittigimde ebe kordon sarkması var mi diye çatı muayenesi yaptı bu kadar dar çatılı birini görmedim çatın çok dar demişti hep normal doğum istedim ama her sey o kadar aykırı oldu ki bence sansiniz varsa ya da her sey elverişli olsaydı normal doğum tercih ederdim nacizane fikrim sadece tabi ki hersey sizin tercihinizİsteğe bağlı mı yoksa mecburi sezeryan mı
39+4 nst de hiç sancım çıkmadı bekliyoruz bakalım38+4,Riskim yok çok şükür fakat bel ağrısından gece gündüz ağlayacak hale geldim çok zorlanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında gönlüm normalde ama bebişte kanala bile inmemiş
Dene bakalım ise yariyormu bizde başlarızValla öyle dedi canım kocanla karşılıklı ayakta durun dedi.Ellerini uzat tut ellerinden dedi.Yere doğru çöpelip aç bacaklarını dedi
İkinciyi düşünmüyorum lafını benden çok kullanan varmıdır acabaBen ikinciyi düşünmüyorum bir aksilik olmazsa ama benimde gönlüm normal doğumdan yana.fakat tık yokgece gündüz pilates topundayım bana mısın demiyo
Amin inşallah kuzum evlat güzel ya onlar büyüdükçe bebek özlemi geliyoMuhtemelen zaman geçtiğinde bende isteyeceğim ya da çocuk isteyecek şu an önümğ göremiyorum diye anlık düşünüyorum farkındayım.herşeyin hayırlısı sağ salim kavuşalım bebeklerimize
Fikirler değişiyor buna kesinlikle katılıyorum...Cnm sen bilirsin tabiki ama bebeyin bir kardeşi olmalı bence anne baba vefat ettikten sonra hayatta destekçisi kanı canı biri olmalı bence çocuğun ileride sana kizabilir yanlızım diye belki kararında değişir ben üçüncüye asla diyordum sekiz yıl sonra fikrim değişti hakkında hayırlısı olsun
Ortak karar oldu sanki doktorla...bu hafta doğmaz dedi doktor... Seçenek sundu..haftaya kadar beklemek ya da bu hafta sezeryanla aliasiİsteğe bağlı mı yoksa mecburi sezeryan mı
Evet kesınlıkle küçülüyormus karın öyle anlıyorlar annelerKanal için erken iner ilk bebislerde ayrı tatlı maşallahiyiymiş doğuma kadar daha büyür kanala girmesi basının vajina bölgesinde olmasimi karnım kavun gibi küçüldü yanlar boşaldı aşağı doğru uzadı resmen öyle birseymi acaba
Bakin ilk hamileliğim ikizdi ve normal doğum yapabilmek için neleri göze aldım bilemezsiniz.29.haftadan sonra inanılmaz ağırlaşmıştım.Ağrılardan dolayı ağlıyordum her gün.Bel ve sırt ağrısı yetmezmiş gibi son bir buçuk ayda bir de dayanılmaz karın kasintisi başlamıştı doğuma girdiğimde karnımda kabul bağlamış yaralar vardı.40.haftada doğum yaptım.Kendi doktorum şehir dışına çıkmıştı.Hastanedeki diğer nöbetçi doktor ben ikizlere normal doğum yaptırmam dedi.Adami zorla ikna ettim.Dogumda ilk bebek normal doğar ve ikincisi ters dönüp makat gelişi gelirse seni sezaryene alırım dedi.Onu da kabul ettim.Bir de üstüne epizyo istemememe rağmen kesi attı doktor.Neyse çok kolay bir doğum değildi.Doğumdan sonra bir de kan değerim yerlere düştü.Kan takviyesi ile ancak toparlandım.Ancak hiçbir zaman normal doğum istediğim için pişman olmadım.Ha doğum anında ciddi bir sıkıntı çıksaydı ve sezaryen olsaydım sorun etmezdim çünkü elimden geleni yaptığım için içim rahat olurdu.Ben hem hamile annelerin hem de doktorların herhangi bir sorun yokken sezaryen yapmak istemesine gerçekten anlam veremiyorum.Sezaryen bir doğum şekli değil ki acil bir kurtarma operasyonu.38+4,Riskim yok çok şükür fakat bel ağrısından gece gündüz ağlayacak hale geldim çok zorlanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında gönlüm normalde ama bebişte kanala bile inmemiş
Yurt disinda normalde yapiliyor ztn ... bende de yapildi negativ önemli bi test aslindaKızlar kullandığım hamilelik uygulamasında bugün b tipi streptokok testini yaptırın diyor normal doğumda bu bakteriler bebeğe geçerse tehlikeli diyor.
böyle bi test yaptıran ya da duyan var mı?
Nişan bence hadi hayırlısıCnm benimde iki defa birer gün arayla şeffaf sümüksü akıntım geldi su geliyor sandım nisanmi ki sancım çok oluyo
Hayırlısı olsun bakalımEvet canım bende okudum bilemedim ki şimdi bekleyecegiz artık
Bide bugün ultrason kağıdında 38+1 yazıyor ben 39+3 haftadayim doktora sordum bir sorun yok 39. Haftadasin dedi bilemedim kağıtta beklenen doğum tarihi 17.01 yazıyor tereddüt ettim bende eve gelince farkettim onu da
Doktor normal deyince bişey demedim bende
Suyu da son günlerde az içmeye başlamıştım sürekli uyukladığımdan arttırayım en iysiCnm enfeksiyon olabilir bolca su ic
Benim de hep akıntım vardı ama beyazdı son günlerde satı oldu. Ama idrar rengim de koyu az su içiyorum belki onla da alakalıdır bakalım suyu da bi arttırayım da. Ama ben de günlül ped kullanıyorum yoksa dediğin gbi çamaşır dayandıramamSarı renkte akıntı bende başından veri var ama normal dedi doktor sürekli bez kullandım ben ped alerji yapıyoryoksa çamaşır değiştirmeye baş edemezdim agrin sancın yoksa normaldir herhalde
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumuNişan bence hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun bakalımbenim de doktorun makinesi ile kendi gün hesaplama. arasında bazen 3-5 günlük fark çıkıyor ben de sordum onu. Önemli değil o dedi bana da
Suyu da son günlerde az içmeye başlamıştım sürekli uyukladığımdan arttırayım en iysi
Benim de hep akıntım vardı ama beyazdı son günlerde satı oldu. Ama idrar rengim de koyu az su içiyorum belki onla da alakalıdır bakalım suyu da bi arttırayım da. Ama ben de günlül ped kullanıyorum yoksa dediğin gbi çamaşır dayandıramam
Hadi inşallah ya öyleyse girmiştir kanala karnım yok olduEvet kesınlıkle küçülüyormus karın öyle anlıyorlar anneler
Aynen hem kalabalık akraba çoluk çocukları haz etmem hem çocuk uzaktan sevmeyi tercih ederim kendi kuzularım başka onlara ben bakıyorum sonuçtaFikirler değişiyor buna kesinlikle katılıyorum...
Bana 3. Deseler şimdi yok aman derim ama olsa iyi ki olmuş derim herhalde ki normalde çok çocuk seven biri değilimdir ( kendi bebeklerim hariç)
Kafa küçüklüğü son haftalarda yanıltıyor canım bana da kardeşime de söylemişlerdi hatta doktor genetikte olabilir dedi benimde esiminde kafası küçük bize benzicek doğal olarak hiç kafana takma sorun olsa şimdiye kadar çıkardı zaten...Günaydın herkese, dün yazdım ama görmeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum. Kafa çapı 2 hafta geri çıktı bebeğimin. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sonradan yakalayan falan..
ben de hic dogurmayacak gibi hissediyorum cok sıkıldımSadece doğurmayan ben kaldım gibi hissediyorum sizde de varmı o hiç doğmayacak hissidün çatı oldum kanala bile girmemiş açıklık yok moralim sıfır isteğe bağlı sezeryan isticem galiba
Git kuzum bı doktora bence kırktan sonra biraz riskli olabilirben de hic dogurmayacak gibi hissediyorum cok sıkıldım40+3 um ben bugun hic sancim yok oyle bos bos oturuom
e senin vaktin var niye acele ediyorsun ki ben napiim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?