2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben de bugun catı muayenesi belki yapar diye temizlik yaptım zar zor. Ama son zamanlarda elime de gelen bir kitle var vajına gırısının hemen sagında ceviz kadar var onceden var mıydı sımdı mı baskı yapiyor hıc hatırlamıyorum onemlı bısey mıdır acaba oncekı dogumda kesi atılmıştı dıkısler o taraftaydı ciddi bir durum mudur anlamadım gitti

Canım sen en iyisi dr a git geçici bir şey yapsın en azından. Kendi kadin doğum.dr una da sor. Dediğin gibi yiyeceklerden dolayi enfeksiyon durumu olursa daha tehlikeli

Günaydın herkese, dün yazdım ama görmeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum. Kafa çapı 2 hafta geri çıktı bebeğimin. Böyle bi durum yaşayan var mı? Sonradan yakalayan falan..
benimki öyleydi doğduğu sabah 35+5 le uyumluydu ama 38+5 te doğdu. doktorum beyin yapısıyla ilgili değil minyon olacak küçük kafalı hem rahat doğar demişti. hala minicik

benim perşembeyi cumaya bağlayan gece geldi nişanım. cumartesi öğleden sonra doğdu.

Kızlar ben kontrolden geldim bebeğin kafası aşağıdaymış baya ama Allahtan kanalda değil. Bana çok ayakta kalma yat uzan dedi. Daha erken çünkü bugün 35+4. Böyle olan var miydi aramızda? Yani benim anladığım kadarıyla yürüyüşe falan gidemiycem. Ayakta uzun süre yemek yapmamam lazım. Ben evde çok dolanıyordum hiç oturmuyordum ondan oldu belki de.

Sen bi git doktora korkma srtik ilaclar vs öyle tasarlniyor ki hamileye etki bile etmiyor sen tabi doktoruna danis yinede
Sağol cnm ya eşim gelir birazdan onunda ödü kopuyo dış müdahalesi yapmama hep izin vermedi iki aydır mecbur gideyim aciyoda dişin kökü inşallah birşey olmaz

Canım sen en iyisi dr a git geçici bir şey yapsın en azından. Kendi kadin doğum.dr una da sor. Dediğin gibi yiyeceklerden dolayi enfeksiyon durumu olursa daha tehlikeli
Evet cnm gideyim ya elbet birşey verirler halbuki bugün keyfim yerindeydi illahi birşey cikiyo gideyim

Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Rabbim olmayan isteyen herkese nasip et

Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
Yaa hayırlı olsunn çok sevindimDarısı biz bekleyenlere

Evet haklısın. Benim surat değişti heralde doktor da farkedince ‘ikinizden büyük bebek çıkmasını beklemek olmazdı zaten’ dedi. Ben 1.60 eşim 1.70. Benim de annemin de kafası küçüktür gerçekten de.. böyle düşünmeye çalışıyorum bende
Okurken ağlattın beni.. Çok güçlü bir kadınsın bence. İlk önce bunun için tebrik etmek lazım. Allah aile birliğinizi bozmasın, eşinle bir an önce kavuşun bi daha da ayrılmayın inşallah

Cnm benimde serçe parmak yarısından fazla girişte et sarkması var geçen ay gittim aletle girdi çekti dışarı ben bağır çağır halde açıdan et sarkması olmuş nadir görülen bir durumdur dedi doğumdan sonra amaliyat dedi

benimki öyleydi doğduğu sabah 35+5 le uyumluydu ama 38+5 te doğdu. doktorum beyin yapısıyla ilgili değil minyon olacak küçük kafalı hem rahat doğar demişti. hala minicik
Bende tam 37+0dayım, baş ve karın 35 ile uyumlu neredeyse aynıyız. Demek ki genetik yapımızdan dolayı. Öp benim içinde minnoş kafasından
Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…