2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla bi beş sene sonra fikrim değişir belki şu an gözüm yemiyor

39+4 nst de hiç sancım çıkmadı bekliyoruz bakalım
Ağrılar hep var son günler bunların olması çok normal sabır canım güzel günler yakında
Aynı anda gelinimizde hamile hemde sdaha 36 haftalık açılması sancısı var şimdi hastane ye yatışı yapıldı ben onca uğraşıyorum olmuyor nasip işte

Ya etrafındakiler aman ne sancı çekeceksin ol kurtul şeklinde konuşunca mantıklı geliyo bana bide korkumdan dolayı çok stres yapıyorum ne zaman gelicek ya iyi ıkınamazsam vs diye

Çok stres yapıyorum doğum korkusundan bir türlü karar veremiyorum hangisi benim için doğru seçim olur

Bebişin kız mı erkek mi ya annem tutturmuş kız bebede nişan gelmiyor deyip duruyo bende ne alakası var diyorum

Ekstra bir şey önermedi. Ağrıyan tarafa yatma, zorlama. Aynen dediği gibi doktorun ördek gibi yürüyordum. Çok şükür biraz düzelmeye başladı daha az acıyor artık. Soda günde bi kere muhakkak iç
Ya benim ağrayan tarafım sol. Hamilelikte sağlıklı uyuma pozisyonu sol diye sola dönüp yatıyorum daha da ağrıyor haliyle. Zaten7 saat zor uyuyorum son günlerde
Seninki azalmış çok sevindim darısı bana
Günlük 400mglık magnezyum öneriyor doktorlar.Haftada bir magnezyumun size ne yararı olacak ki.Ben sabah akşam kalsiyum magnezyum tableti kullanıyorum.Ona rağmen ara ara şımarık ağrım oluyor
Günlük olarak zaten multivtmin kullanıyorum,soda ,kuruyemişlerden de alıyorum. Ben biraz ilaç karşıtı bir insanım. O yüzden hergün değil estikçe içiyorum mg,ca tabletleri. Bir kan ilacımı her gğn içiyorum bir de multivtmii
Bebeğinin kafası aşağıda diye mi yat dinlen dedi. Aşağıda olması normal ki. Kanala da girmemiş neden öyle demiş anlamadım ben

aaa çok enteresan
senin haftalarında benim de öyleydi başı baya aşağıdaydı ama hiç hareket kısıtlaması konuşmadık. aksine artık küveze girmez bol bol merdiven in çık demişti. hatta hurma yiyim mi dedim ye artık doğsun demişti.

Of cok kotu oldum hayirlisiyla saglikla alin kucaginiza insallah

Ahh sormayın,öyle yağmur etkisiyle yazarken buldum kendimi,amin cümlemizi inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…