2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaa valla ağladım okurken canım inşallah yarın Rabbim sağ salim evladını kucağına verir sonrada eşinin tayini yanınıza çıkar canım

Kızlar bişi sorucam. Bebeğim sanki böyle karnımın içinde aşağı aşağı tepiyo kendini. Sanki çıkması gereken yerin orası olduğunun farkına vardı böyle baskı uygulayınca aşağıya doğru, enfeksiyon olunca yanar ya vajina, öyle bi yangı hissediyorum 2-3 saniyeliğine. Yaşayanınız var mı acaba böyle bi durum. Doğum belirtisi mi acaba? Sancım, ağrım bişim yok gerçi ama.

Kızlar ben 34 haftalıkken kan tahlili yaptırmıştım kan değerim 6 çıkmıştı o zaman Dr hapını günde iki kere kullan dedi bu gün kuzenim aradı kendisi ebe hastaneye gel bı değerlerine bakalım dedi eğer düşükse serumla kan takviyesi yapalım çok şükür değerim 10 a çıkmış nstyede girdim sancı çıkmadı ebe alttan muayene edim istersen dedi ama ben istemedim kanamam olur yada suyum gelir diye korktum iyimi ettim bilemiyorum

Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.

3037 gr kızımı kucağıma aldım hemen emmeye başladı darısı bekleyenlerin başına
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlere sağlıcakla inşallah

2. Mi seninde benm 2. sanki daha çabuk geçiyo ağladığında filan elim ayağıma dolaşmıyo mesela daha sakin büyütüyorum
Yok ilk benim. Çok stresli geçiyor ya doktor maceralarımız filan. Çevremde kim varsa sen bunu al sen şunu tut bilmem ne. Üzüyorum insancıkları

Alışıcam inşallah ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…