- 18 Mayıs 2020
- 566
- 848
- 23
- 40
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #26.881
Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
Allah bagislasin darisi bizlere inshallah3037 gr kızımı kucağıma aldım hemen emmeye başladı darısı bekleyenlerin başına
Ne zaman olacak doğumunuz acaba?Gözünüz aydin, çok geçmiş olsun darısı bizlere inşallah... Şafak sayiyorum bendezaman durdu gibi
Yaa valla ağladım okurken canım inşallah yarın Rabbim sağ salim evladını kucağına verir sonrada eşinin tayini yanınıza çıkar canımBugün tek çocuklu son günümüz,ilk kızım doğduğu gün hastanede ev sahibi arayıp evden çıkın 10 gün içinde biz taşınacağız demişti.
Kızımın doğum sevincine gölge düsürmüştü.
Henüz yeni atanmıştım doğuya.
Kızım Eylül ayinda doğdu.Doğum iznim dolayisiyla aralikta taşınacaktık doğuya.
Ev sahibi anlamadı,tehdit etti.
Sezeryanla doğumum olmuştu.
3. gün taburcu etmişti doktor fazla kan kaybından dolayı.Taburcu olur olmaz eve geldik ve esyaları toparlamaya başladık.Bir yandan ev toplanıyor,diğer yandan hayırlı olsuna gelenler ağirlanıyir,diğer yandan gelmeyen sütümü getirtme çabaları ile mücadele ediyorum,diğer yandan ne yapacağız diye kafam yorgun...
Bebeğim tam 15 günlüktü.Eşim trenle anneme yolladı istanbula.O yolcu ederkenki bebeğine bakışını hala unutanam.
Aglaştık,ne zaman kavuşuruz bilemedik..
Çünkü eşimin tayini ne zaman doğuya gelecek o bile belli değildi.
Sonra ben annemlere geçtim.Eşim tek başına evi kamyona yükleyip doğuya hiç bilmediği yere gidip ev tutup eşyaları yerlestirip tekrardan memeleketine geldi.İzinleride bitmişti.mecburen ayrı kaldık.
Sonra kızımın hergün aynı saatlerde aglamaları başladı Bilmiyordum, çok acemiydim.Ne yapsam durmuyordu.Morarana kadar agliyordu.Doktora goturduk meger kolikmiş.
kolik bir bebek kavramini ilk kez o gün ögreniyordum.Uykusuz geceler zor süreçler deken doğum iznim bitti ve mecburen karın kışın ortasında annem bebeğim ve ben uçakla doğuya geçtik.Doğudaki evimize.
Kızım tam 2.5 aylikti.
Kar çok fenaydı.Eşimde geldi yanımıza bir haftaligina.Arabayi getirdi bana lazim olacak diye.
Tekrar döndü.Kızıma annem baktı,ben okula gidip geldim.
Bir sabah göz gözü görmeyecek kadar çok kar yağiyordu.Yollar virajli dağ yolları.Hayatımın ilk kazasini yaptım.Araba kaymaya başladı,tutamiyordum,ya dereye uçacagim yada el frenini çekip takla atacagim.El frenini çektim,o an bebegimin annesiz kalacagi düsüncesi korkunçtu..
araba durdu ben indim.Arabanin onu paramparca,bende biseu yok,etraf bembeyaz bir allahin kulu yok.Eşim uzakta.Agladim çok agladim.Ne yaoacagimi bilemedim derken birden bikac adam geldi uzaktan.Taa uzaktan gorup benim dereye uçtugumu dusunmusler.Beni saglam gorunce sasirdilar.Meger kaza yaptigim yerin adi olum virajiymiş,daha evvel 2 kisi kaza yapip ölmüs orda.
Yardimci oldular.
Kazada bana bisey olmadi ama suyum tamamen kesildi.
Bebegim 4 aylikti.Mamaya başladik.
Sonra eşimjn tayini oldu,epey ugraşmitik.Kizim tam 5 aylikken tamamen yanima geldi.Çok mutluyduk..güzel şeyler peşpese olur derler.Hemen okulumun yanindaki lojman çıktı.Taşindik.Virajli dag yollardindan kurrulduk.Bakicimizida bulduk.Bizden iyisi yoktu.Bi aradaydik yeniden.Kizimiz buyuyordu biz mutluyduk.
Tam 3 sene geçti ardından.
Yeniden hamile olduğumu ögrendik.
Sonra hiç aklimlimizda olmayan birşey gerçek oldu.Rabbim yardim etti ve eski şehrimizden ev aldik.Hayal gibiydi benim için yıllardır ev taşiyan biri olarak.
Sonra tekrar geldik bu şehre.Benin zorunlu görevim bitti,eşimde tayin istedi ama henüz olmadı.Onun memuriyetinde çok zor oluyor tayinler.
Geldigimizde 7 aylik olmustum.Taşınma telaşesi kizimin yeni evine adapte süreci derken yine biraz inişli çıkışlı süreçlerden geçtim.Eşimde doguda hala.Şuan doğum için yanima geldi.
Hep hayalimdi..İlk hamileligimde yaşyamadim,şimdi kendi evimde siçacik bozulmayan düzenle lohusalik günlerimin keyfini çikaracağim için mutluyum.
Hem imrenirdim.Ben yaşayamadim lohusalik falan.Heo bir mücadele ile geçti o süreçlerim.
simdi evimin balkonunda yağmur izliyorum.Eşim kizimla markete gitti.Yarın için hazırlıklarimi tamamladim.
yarın ikinci kizimla 4 kisilik yeni hayatimiza merhaba diyecegiz.
yepyeni bi süreç.Çok heyecanliyim hemde çok..
Birde eşimin tayini olursa inşallah yanimiza tam olacak.
Dua edin olurmu tayini tez vakit gelsin yanimiza diye.
Hoşgel kızım Beril...
Seni heyecanla bekliyoruz..
06.01.2021 senin bizimle tanışacağin tarih olacak...
Amiin inşallahDoktorunuzla güzelce değerlendirin benceHakkinizda hayirlisi olan neyse o olsun
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah3037 gr kızımı kucağıma aldım hemen emmeye başladı darısı bekleyenlerin başına
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahBen doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
2. Mi seninde benm 2. sanki daha çabuk geçiyo ağladığında filan elim ayağıma dolaşmıyo meselaAyyy evet de mi ya
Teyzesi ısırsın onun totosunu
Biz de 6. Günümüze girmişiz. Ne ara oldu nasıl oldu hiç anlamadım
Canımm gözün aydın olsun3037 gr kızımı kucağıma aldım hemen emmeye başladı darısı bekleyenlerin başına
Canım çok sağol,sende inşallah sag salim kavuşursun meleğine:)Yaa valla ağladım okurken canım inşallah yarın Rabbim sağ salim evladını kucağına verir sonrada eşinin tayini yanınıza çıkar canım
Bu perşembe...Ne zaman olacak doğumunuz acaba?
Aynı gün sabah benim de sezaryenim varBu perşembe...
Ben doğurdum kızlar. 10 30 da sezeryanla geldi kuzucuk. Sağlıkla kavuştuk şükür. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlere sağlıcakla inşallah3037 gr kızımı kucağıma aldım hemen emmeye başladı darısı bekleyenlerin başına
Yok ilk benim. Çok stresli geçiyor ya doktor maceralarımız filan. Çevremde kim varsa sen bunu al sen şunu tut bilmem ne. Üzüyorum insancıkları2. Mi seninde benm 2. sanki daha çabuk geçiyo ağladığında filan elim ayağıma dolaşmıyo meseladaha sakin büyütüyorum
Aaaa maşallah ne zaman...son güne kadar bekledi prenses...3037 gr kızımı kucağıma aldım hemen emmeye başladı darısı bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?