2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Şafak 2 uykusuz gece desenebu geceyi atlatsak yarın stresten çılgınlar gibi temizlik yapmam lazımbir şeylerle oyalanmak lazım
Ay sanki çok stresim yok benim. Hala çok doğuracağıma inanmıyorum niyeyse oturdum öyle örgü örüyorum ama bu gece aşağı aşağı çok dürtüklüyo kendini. Sancım ağrım yok ama gecenin ilerleyen saatlerinde görücez neler olucak

Kızlar belimden kasıklarıma yayılan bi ağrı başladı sanki adet olacak gibi mide bulantısı da var umarım yalancı sancıdır. 36+2yiz daha

Size neden sezeryan dediler...benimde sanki hiç doğmayacak gibi çok butunlestim gobegimle... İnsallah sezeryan sonrası çok ağrınız olmaz korkuyorum

Yaaaa sezeryan olmasa hiç korkmuyorum yeğenlerinden antramanliyim...
bende migren başladı artık uykusuzluktanmış.
dün gece eşimle gece 4 te anılarımızı yad ediyorduk.
12 de yatıyorduk ne güzel 9 da kalkıyorduk kahvaltı hazırlıyorduk, yatak keyfi yapıyorduk falan...
emziği düşse uyanıyor, eli yüzüne değse uyanıyor, üstünü örtsek uyanıyor, yanından geçiyoruz rüzgarımızdan uyanıyor. sıyırmak üzereyiz

Size neden sezeryan dediler...benimde sanki hiç doğmayacak gibi çok butunlestim gobegimle... İnsallah sezeryan sonrası çok ağrınız olmaz korkuyorum
4200 gr şu an usg nin gösterdiği ağırlık 58 cm de boy var. İlk doğumum olacağı için sezaryen yapsak sanki daha iyi olacak yine de son karar sizin dedi doktorum. Ben de çok riske atmak istemedim sanki. O an tamam dedim.

Ammaaaann. Rabbim kolaylıklar versin vallahi hiç kolay değil. Bakalım bizimki nasıl olucak. Şu anki gibi olursa yattığı yerde kalır benimki. 40. Haftadayız. Daha hiç gelesi bile yok. Yerinde rahat herhalde.

Benimki hep aşağıdaydı da bu sefer baya bi aşağıda gördü sanırım. Rahim.agzi uzunluğunu sormayı unutmuşum. Hep söylerdi aslında. Belki de beni panik yapmak istemedi bakalım haftaya öğreniriz cnm

Kızlar belimden kasıklarıma yayılan bi ağrı başladı sanki adet olacak gibi mide bulantısı da var umarım yalancı sancıdır. 36+2yiz daha
Adet sancısı normal bu zamanda cnm benim resmen doğumda gelen sancı geliyo doğum yapanlar bilir yakinmi bilmiyorum artık bekliyorum yalancıdır cnm o herkeste oluyo

Benimki sezaryen olcak cnm ondan aniden gelmesini istemiyoruz. Bi de daha 35+4 üm ben. Ben hurma fln yemiyorum korkudan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…