- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.988
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.041
Hala karnındayken uyu hep uyu çıkma yataktanBak doğum tarihlerimiz aynıydı ben hala doguramadimartık doğsun diye dua ediyoruz
Öyle yapayım mantıklı. Zaten ödeme gözükmüyor diyor demek ki en son yatacakCanım genellikle toplu yatiyormus ama ay ay yatanlar da var, neye göre öyle oluyo bilmiyorum. Sen e devletten bu ödemeler için IBAN tanımlaması yap, Pttye gitmekle ugrasmazsin en azindan şu süreçte. Paran yatınca hesabından çekersin rahat rahat
Haklısın sonra keşke daha çok kalsaydı derizHala karnındayken uyu hep uyu çıkma yataktanben 23 gündür uyumadım fırsatını değerlendir ha bir de işte böyle emmedi tutmadı sorunları var
Hangi ildesin bilmiyorum ama orasınn SGK sini arayıp bilgi alabilirsin 600 ile başlayan telefon numarası oluyor , bazen onayda sıkıntı oluyor arayıp onay ettiriyorsunÖyle yapayım mantıklı. Zaten ödeme gözükmüyor diyor demek ki en son yatacak
Ben zamanında doğurmak isterdim erken geldi benim kızım ama her an karnında gelişimini tamamlıyo öyle düşün inşallah sağlıkla kavuşursunuz evet zor yatmak yürümek falan ama her dakikası ayrı güzel hamileliğinHaklısın sonra keşke daha çok kalsaydı derizama böyle de zor ya yatamıyorum kalkamıyorum geldi gelecek derken.... Her arayan doğurmadin mi diyor
tesekkur ederim zeytinyagini denedim tamamen gecirmedi o da ama ilk zamanki gibi degil artik alistim sanirim acisa da idare ediyorumGöğüs uçlarını bebek her emdikten sonra yıkayıp kurulayın ,zeytinyağı sürün nemli kalsın o zaman baya iyi geliyor
Benim göğüslerde alarm veriyor
Canlar ben kızımın dil bağı olduğunu farkettim o yüzden çok canım acıyor emzirme danışmanına da gösterdim o da onayladı silikon uç verdi şimdilik epey rahatladım aklınızda olsun oğlumda çok geç farketmiştim bunda çabuk geldi aklıma tecrübeEşimi gönderim de alsn eczaneden ise yarıcak biseyler cok kotu oldu ya hamileyken hc bisey kulanmadm oldu
Ah canım benim şu an çok karışık duygular içinde bulunduğunu anlıyorum inşallah yarın herşey yolunda gider ve süt kokulun sana iyi gelirKizlar yarın sabah Allah izin verirse benimde sezeryan doğumum var... Heyecan korku kaygı babamı kaybettigim için hüzün bütün duyguları yoğun yasiyorum
Dünden beri takıyorum şimdilik işe yaradı mı anlamadım. Kremde sürüyorum ama acıyorCanım gümüş kalkan ise yaramiyo mu
Keşke yapsam canım catın dar dedi
İnşallah canım pazartesi daha sakin olmaya çalışıcam ve serbest bırakıcam kendimi , teşekkür ederim..Doktorun daha iyi bilir ama. Önemli bir kemik hastalığı yanda çocuk hastalığı geçirmediyseniz her insanın çatısı uygun diye okudum ben pek çok kitapta. Bu çatı olayı 1950lerde oluşan Bi kemik hastalığından dolayı kadınlarda oluşan bir semptommul. Zaten o kadınlar doğum yapamadığı için genetik olarak sonraki nesillere geçmemiş bu durum. Doğal seleksiyon olmuş yani. Günümüzde de çok nadir insanlarda görülen bir durum.
Ebem bana en iyi çatı kontrolu doğum anında yapılandır demişti. Ve kendisi öyle kontrol etti beni. Bence ümidini kaybetme ve tekrar çatı yaptır. Kendini de olabildiğince serbest bırak. Derin bir nefes alıp mum üfler gibi üç seferde kısa kısa püff püff püff yap. Bu gevşemeni sağlar. Daha kolay muayene olursun
Canım benimde dün açılmam varmı die muayne etmişlerdi dün akşam benimde çok kötü ağrılarım olsu kasık ağrısı ama uzanıp uyuya kalmıştı uyandığımda geçmişti.Senin kasık ağrınmı varKızlar ya cok canım acıyor adım attıkca yürüdükce kemiklerim sızlıyor acıdan nerdeyse bi catı muayanesi bu kadar etki eder mi
Kasık ağrısı var ve yürüdüğüm zaman sanki kemiklerim batıyor ordakiCanım benimde dün açılmam varmı die muayne etmişlerdi dün akşam benimde çok kötü ağrılarım olsu kasık ağrısı ama uzanıp uyuya kalmıştı uyandığımda geçmişti.Senin kasık ağrınmı var
Seninki çatıdanmı olmuş bilmiyorum ama Kaç gündür bende öyleyim canım kemiklerin ağrısından yürüyemiyorum resmenKasık ağrısı var ve yürüdüğüm zaman sanki kemiklerim batıyor ordaki
Bir ilk haftalar bir de son haftalar insanı çok yoruyorkızlar selam, yatmalar batmalar enfeksiyonlarla ugrasıyorum su an için hareketler de baya azaldı şişkinlik hat safhada yatarsam midem agzımda zaten safrakesem yok, kalkıp oturursam bwlim agrıyor napcamı sasırdım valla, pandemiden bu yana ilk defa kuafore gittim biraz tedirgindim hayırlısı inş son dk hasta olmam.
Ayy evet ya bende nerdeyse her hafta 2 kilo falan almisim habire artiyo kilolar cok sasirdimKesinlikle ödemdir.Ben bir haftada ikibucuk kilo aldım sonraki hafta hiç almamıştim.Baktim ki ödem.Vucudum su tutuyor.Hafiften elim ayağım şişmeye başladı malesef.
Kemiklerim ağrıyordu ama bu kadar keskin değildi çatı yüzünden oldu sanırımSeninki çatıdanmı olmuş bilmiyorum ama Kaç gündür bende öyleyim canım kemiklerin ağrısından yürüyemiyorum resmen
Valla benimde ağrıyı ama açılmam yokKemiklerim ağrıyordu ama bu kadar keskin değildi çatı yüzünden oldu sanırım
şahıs ödemeleri kısmından değiştiriyorsun canım bugün msj geldi bana da süt 202 tl olarak yatacak diye bi de doğum parasi parça parça istedim ben doğum öncesi de yatacak yarın obur gün yatar sanırımEdevletten banka nerden seçiliyor cnm? Ben 32.haftaya kadarki raporlarımı ptt gidip aldım. Boşuna uğraşmam böyle bir şey var.
Evet süt ve emzirme ödeneği var. Yeni yıl zammı gelmiştir inşallah yoksa biri 200 biri 300 gibi bir şeydi diye hatrlıyorum
Aynı durumdayız benimde göğsümü tutmadı silikon ile verdim ona alıştı mama veriyorduk ilk üç gün süt gelmedi süt gelince mamayı bıraktım silikon ile iyi emiyor aslında hatta benim ki fazlasını kusuyor doktor mu söyledi size boşaltamıyor diye bizim bebis kilo aldı. besleniyor diye düşünüyorum ben.emiyor ya ona şükür hiç bozmayın moralinizi dün ebemiz ile görüştük zamanla bırakıp memeyi tutuyorlarmış çoğunlukla oyle oluyor dedi meme ucun emdikçe çıkacak dediKızlar çok önemli sorunum var bu arada doğum yapanların gözü aydınKızım doğduğunda memeyi kavrayamadı haliyle meme ucu pek yoktu hemen silikon uç var mı dediler ve nerden aldıysam yanımda vardı silikon uçla emzirdim şimdi çıplak memeyi almıyo hatta emilecek bişe olduğunu bile bilmiyo ve silikonu çıkarır çıkarmaz çok ağlıyo ne yaptıysam tutmadı silikonla iyi ememiyomuş ve sütün tamamı boşaltılamıyormuş napacağımı şaşırmış haldeyim önerisi olan başına gelen varsa nolur yazsın bu arada düşük kiloda doğduğu için doktor 2 saatte bir 60 cc doyur sütün biterse mama ver sarılık ve hasta olmasın dedi süt yetmiyo haliyle mama veriyorum geceleri herkes başımın etini yiyo verme diye kafayı yemek üzereyim napacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?