2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Edevletten banka nerden seçiliyor cnm? Ben 32.haftaya kadarki raporlarımı ptt gidip aldım. Boşuna uğraşmam böyle bir şey var.
Evet süt ve emzirme ödeneği var. Yeni yıl zammı gelmiştir inşallah yoksa biri 200 biri 300 gibi bir şeydi diye hatrlıyorum

Kanama seklinde mi lekelenme
Aynen canım doktor olacak demişti, az bişey oldu ama geçti hemen
Canım ağrın felan var mı şuan da . Çatı muayenesini nasıl yaptı doktor
Hiç ağrım yok canım. Vajinal muayene masasında eliyle değerlendirme yapıyo. Sağa sola yukarı aşağı esnetme yaptı parmaklarıyla. İyi hissettirmiyo ama öcü değilmiş bu muayene onu anladım :)

Kızlar Gogus uçlarım hep yara oldu ya bebegi emzirirken ağlıcak gibi oluyorum resmen canm cok yaniyo . Ne yapsam gecer bilgisi olan var mı ?
gogus ucu kremi zeytinyagi kudret nari denedim hicbiri tam anlamiyla gecirmedi sadece hafifletti bence yapacak bisey yok zamanla azaliyor. Gumus kapak da kullaniyorum camasira temas etmemesi acisindan faydasi var sadece

Kizlar nisan nasil bisi tam olarak ? Yesilimsi bi akintim oldu kremsi gibi ama .. engeksiyon olamaz doktorum kontrol etmisti ve belirti de yok hic .

Kızlar Gogus uçlarım hep yara oldu ya bebegi emzirirken ağlıcak gibi oluyorum resmen canm cok yaniyo . Ne yapsam gecer bilgisi olan var mı ?
Gögüs kalkanı al bence en kısa zamanda, ilk oğlumda denemediğim kalmadı, ama hiç bir şey iyi gelmedi, ben aventin kini almıştım şimdi başka markalar da var. Kullandığın günün akşamında işe yarıyor. Ekstra krem vs gerek yok.

Benim göğüslerde alarm veriyor

Kızlar çok önemli sorunum var bu arada doğum yapanların gözü aydın Kızım doğduğunda memeyi kavrayamadı haliyle meme ucu pek yoktu hemen silikon uç var mı dediler ve nerden aldıysam yanımda vardı silikon uçla emzirdim şimdi çıplak memeyi almıyo hatta emilecek bişe olduğunu bile bilmiyo ve silikonu çıkarır çıkarmaz çok ağlıyo ne yaptıysam tutmadı silikonla iyi ememiyomuş ve sütün tamamı boşaltılamıyormuş napacağımı şaşırmış haldeyim önerisi olan başına gelen varsa nolur yazsın bu arada düşük kiloda doğduğu için doktor 2 saatte bir 60 cc doyur sütün biterse mama ver sarılık ve hasta olmasın dedi süt yetmiyo haliyle mama veriyorum geceleri herkes başımın etini yiyo verme diye kafayı yemek üzereyim napacağımı şaşırdım

Cok ağlıyor demişsin ama emdikçe uçları da çıkar eczanelerde plastik pompa üç çıkartıci var onunla çek emzirmeden önce uç çıkınca memeni ver....
Arkadaşımın da uçları yoktu oda baştan ucla emzirdi tutamadı bebek sonra öyle böyle alıştı biraz gayret biraz sabır Allah yardım etsin

Kızlar ya cok canım acıyor adım attıkca yürüdükce kemiklerim sızlıyor acıdan nerdeyse bi catı muayanesi bu kadar etki eder mi

Süt sağma mak sağınca uçları çıkıyo ağzına koyuyorum bekliyo öyle tabii sağıldığı için süt çok azalıyo o zaman da basıyo çığlığı silikon uçla zar zor emziriyorum ama o eczanedekini de deneriö çok sağol kuzum

Amin cnm inş sezayenin de çok hafif ve kolay geçer. Ben ilk çocukta çok bilimsel yaklaştım. Mama vermem, biberon vermem, emzik asla, sallamak mı olamaz! Valla oğlan beni mum etti hepsini denedim. Bu defa hastaneye emzikle gideceğim dediğin gibi inş sağlıkla gazsız uykuyu seven bebeler olurlar

Makine ile sağma istersen çektir biraz ucu çıkınca birak memeden üstü o alsın sütun az kalınca ondan ağlıyor birde mama alıyorsa biberondan çok geliyor alışıyor hep öyle gelsin istiyordur bunlar zamane bebesi çok bilmişler
Bide emerken çenesinden destekle yoruluyor dur belki göğsunu de sık ağzına süt aksın öyle öyle tutar

Bak doğum tarihlerimiz aynıydı ben hala doguramadim artık doğsun diye dua ediyoruz

Ayyy evet ya asıl sorun o anne memesine en yakın biberonu aldım çok çok ince bir tane deliği var beni emse benim sütün daha tazyikli akıyo cadı bir kez bile silikonsuz emmediği için bilmiyo tabii ya napacam ben bilmiyorum asla tutmuyo çok ağlıyo

gogus ucu kremi zeytinyagi kudret nari denedim hicbiri tam anlamiyla gecirmedi sadece hafifletti bence yapacak bisey yok zamanla azaliyor. Gumus kapak da kullaniyorum camasira temas etmemesi acisindan faydasi var sadece
Göğüs uçlarını bebek her emdikten sonra yıkayıp kurulayın ,zeytinyağı sürün nemli kalsın o zaman baya iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…