2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar Gogus uçlarım hep yara oldu ya bebegi emzirirken ağlıcak gibi oluyorum resmen canm cok yaniyo . Ne yapsam gecer bilgisi olan var mı ?

Yastığı hastaneye getirmemiştim ne yazık ki ben de bol bol emsin istiyorum ama hem çok uykusuz kaldım hem de o kadar emdi ki göğsüm ufak ufak kanadı ilk günden biraz fazla oldu

Kızlar Gogus uçlarım hep yara oldu ya bebegi emzirirken ağlıcak gibi oluyorum resmen canm cok yaniyo . Ne yapsam gecer bilgisi olan var mı ?
Şimdilik sürekli Medela krem sürüyorum ve kalkan kapatıyorum bir de lansinoh krem verdi hemşire emzirmezsem iyi de ağzına aldığı anda çok acıyor

Şimdilik sürekli Medela krem sürüyorum ve kalkan kapatıyorum bir de lansinoh krem verdi hemşire emzirmezsem iyi de ağzına aldığı anda çok acıyor
Aleo vera sürüp gümüş kalkan kapat canım gözle görülür iyileştiriyor ama surekli emzirdigimiz için gögüste kalma süresi maalesef cok az oluyor. Her emzirmeden sonra sürdüm kapattım iyi geldi bana.

Bunun üzerine sende doguruyormusun birde

sorma okadar ilac aldim ki gelmesin diye simdi de gelmek bilmiyor

Eşimi gönderim de alsn eczaneden ise yarıcak biseyler cok kotu oldu ya hamileyken hc bisey kulanmadm kske kulansaymisim 2 günde perişan oldu

Kızlar nstden cıktım sıra bekliyroum şimdii nasıl cıkmıs anlayan varmıı

Eklentiler

• 8C920A05-C45F-4EDD-9CFD-259DEA3F2635.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 77
Doğum yaptığınız gün alıyorsunuz doğum raporunu hastaneye mutlaka hatırlatin biz unutmuşuz sonradan gidip almıştım ben doğum öncesini insan kaynakları onayladı benim doğum yaptıktan sonra e devlet banka seçtim sectigim bankaya yatacak bakalim bir de süt ücreti var onun için de e devletten başvuru oluyor

Bende en sonunda ağdaya gittim kızlar geçen denedim yapamadım bu defa mecbur kaldım gittim gitmişken dedim kaşlarımıda aldırayım bari insana benzedim valla

Catı muayanesinden cıktım 2cme yakın açılmam varmıs fakat üst kemiğim cok aşağıdaymıs darmış biraz ve bebek iri olduğu için çıkamayabilirmiş 3900kg 53cm olmus. Doktorum belki ilk kez muayene oldun diye kastığın için öyle hissetmiş olabilirm pztsye kadar bekleyelim tekrar bakalım eğer gercekten darsa o kadar riske atmayalım sezaryen planlayalım dedi . Canım cok acıdı karnım nasıl kasılıyor uzandım şimdi evdeyim kızlar ama birazda üzgünüm bu sekilde olupta normal doğuran oldu mu çatımın dar olabileceğini hiç düşünmemiştim doktor 3500 civarı olsa belki bi ihtimal cıkarda 4 kilo civarı için dar çatın dedi ...

Canım geçmiş olsun. 4000 Gr üstü zaten iri bebek olduğundan genelde vajinal doğumu riskli buluyor doktorlar. Benim de çatı vardı bugün, o kasılma hissi 1 saat kadar kaldı bende de. Du bakalim pazartesi ne diyecek, hayırlısı olsun

Sağol canım bakalım hayırlısı beklicem pztsyi. Cok canım acıdı baya soktu döndürdü bişeyler yaptı , senin açılman varmıymıs?

Sağol canım bakalım hayırlısı beklicem pztsyi. Cok canım acıdı baya soktu döndürdü bişeyler yaptı , senin açılman varmıymıs?
Yok canım açılma yada kanala girme gibi bişey demedi. Epey uğraştı, açıkçası ben de yoruldum sonrasında da sormamisim hiç bişey haftaya yine görüşelim dedi. Çatı sonrası azıcık lekelenmem oldu, dogururuz belki gece falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…