- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.701
Benim kızım da da doğduğu gün az bişey vardı kan doktor normal dedi ama bir daha olursa haberimiz olsun dedi çok şükür olmadiBir de kızımın çiş bezinde çok az da olsa kan gördüm sanırım çok beslenmeyle aşılıyormuş idrardaki ürat kristalleri sebepmiş.başka tecrübe eden var mı bu durumu?
Yok cnm bende bekliyorum sancılarım aşırı sık kontrole gitmedim bir aydır dogmazsa gidicem tekrar doktoruma hıçkırıklarini altta hissediyom ters değil şükür normal olcakEvet 18 ocakta devlette sezeryan olucam aldım tarihimi . 2 . Doğumum benim . Siz doğum yaptınız mi
6buvuk gibi hem işedi hem kakasını yaptı , sütümünde rengi koyulaşmış birazzUyku haliyle nasıl algıladıysam. 7 saat çok uzun değil çokta kısa değil. Takipte ol cnm .Suanki durumu nedir ?
Bilmiyorum ki cnm beklicem kırka kadar sonra gidicem elle muaneden ödüm kopuyoDaha günün var aslında yalancı sancıların oluyordur
Evet bizde de oldu. Başka bi doktorun tavsiyesiyle bi kaç gün en geç 2 saatte bi emzirip her emzirmeden sonra mama takviyesi verdik geçti o kırmızılar. 5. Gün kontrolündr doğum kilosunun üstüne çıkmıştı kilosu. Ama doktor ilk günler normal zaten onlar mama vermeseydiniz keşke dedi. İkinci 5. günde sütle ne kadar kilo aldığına bakacak.Bir de kızımın çiş bezinde çok az da olsa kan gördüm sanırım çok beslenmeyle aşılıyormuş idrardaki ürat kristalleri sebepmiş.başka tecrübe eden var mı bu durumu?
Şuan erken zaten vaktin var çatıdanda korkup kendini strese sokma doğumda sürekli elini koyacaklar zaten doğumdan sonra aynı şekilde muayene edecekler alışman gerekBilmiyorum ki cnm beklicem kırka kadar sonra gidicem elle muaneden ödüm kopuyodoktorum doğum 29 Ocak adet tarihine göre ama ultrasyonda 23 Ocak gorunuyo dedi ben sana doğum tarihi 23 Ocak veriyorum dedi
Onu da duymuştum ama ben galactago ve milkswell kullanıyorum onlardan mı bilmiyorum ama iyi baya şimdilik. Ama en az 3 lt de su içiyorum.Belki konuşulmuştur ama bestlak damla kullanan varmı bebiş doymuyor sütüm yetmiyor
Doğumumuz aynı gün olacakmış. Benim de 2. doğumum olacak kısmetse.Evet 18 ocakta devlette sezeryan olucam aldım tarihimi . 2 . Doğumum benim . Siz doğum yaptınız mi
Ben mamaya şiddetle karsiyim,vermiyorum.Gerek te yok zaten.Bebeğin midesi ne kadar once zeytin sonra ceviz kadar oluyor.Kolostrumun da sütün de gelmiş ve yetıyordur ona.Bazi bebekler ağlar bazıları ağlamaz..Anne karnindan yeni cikti dış dunyaya adapte olmaya calisiyor.Belki de gazdan agliyor.Bebekler tok olsalar da meme isterler onlarin dogasi bu..Anne kucağında olmak istiyor.Sık sık emzir kendine güven..Mama ağırlaştırdigi için uyumuştur yazıkBu arada mama verdiniz mi peki? Benden şeffaf bişi geldi sonra yoğun beyaz bişiye dönüştü ama yetmiyo kızıma hep aranıyor ağlıyor on cc mama verdim ancak öyle uyuyabildi
Bir de kızımın çiş bezinde çok az da olsa kan gördüm sanırım çok beslenmeyle aşılıyormuş idrardaki ürat kristalleri sebepmiş.başka tecrübe eden var mı bu durumu?
Bebek bezlerinde bulunan bir madde ile idrardaki üre asidi birleşip kiremit rengi tortu bırakıyor bezde.Deniz de de oldu dikkate dahi almadım.O kan değil arkadaşlar.Daha önce Ateş te de olmuştu doktora sormuştum gülerek izah etmişti. P Pelusyastik panik yapacak birşey yok canımEltimin kızında olmuştu doğduğu gün biraz gebelik takviminde de görmüştüm gelebiliyormus azcik kan
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canimYok cnm bende bekliyorum sancılarım aşırı sık kontrole gitmedim bir aydır dogmazsa gidicem tekrar doktoruma hıçkırıklarini altta hissediyom ters değil şükür normal olcak
Senin ilkiyle 2. Arasında ka c sene var çocukların. Bir de sezeryan miDoğumumuz aynı gün olacakmış. Benim de 2. doğumum olacak kısmetse.
Amin cnm hepimiz inşallahInşallah sağlıkla kucağına alırsın canim
Senin ilkiyle 2. Arasında ka c sene var çocukların. Bir de sezeryan mi
Haklısın valla grupta fark ettim de herkes mama veriyo ya. Korktum bi an acaba benmde sut olmaz mi.Ben mamaya şiddetle karsiyim,vermiyorum.Gerek te yok zaten.Bebeğin midesi ne kadar once zeytin sonra ceviz kadar oluyor.Kolostrumun da sütün de gelmiş ve yetıyordur ona.Bazi bebekler ağlar bazıları ağlamaz..Anne karnindan yeni cikti dış dunyaya adapte olmaya calisiyor.Belki de gazdan agliyor.Bebekler tok olsalar da meme isterler onlarin dogasi bu..Anne kucağında olmak istiyor.Sık sık emzir kendine güven..Mama ağırlaştırdigi için uyumuştur yazık
Cnm ben ikinci doğumda dokuz santim acilmayla gittim doktor elini koydu çabuk bebek geliyo dedi hissetmedim bile sonra zaten doğuma alındım hiç elle müdahale olmadı ikindim doğdu bunda da geç gidicem inşallahŞuan erken zaten vaktin var çatıdanda korkup kendini strese sokma doğumda sürekli elini koyacaklar zaten doğumdan sonra aynı şekilde muayene edecekler alışman gerek
Valla ben katılmıyorum. Gün-de 2 cc kolostrum 1 kere çıkıyordu ben de sütüm gelene kadar mecbur verecektim ac bırakamazdım . Ki yb da mama vermişler benim şırınga ile 1 kere gonderebildigim kolostrum neye yetsin. Ha sütüm geldikçe mamayı bıraktım. Meme reddide yaşamadım şükür. Benim kiz maşallah hem meme hem biberon hem de emzik tutuyor.Haklısın valla grupta fark ettim de herkes mama veriyo ya. Korktum bi an acaba benmde sut olmaz mi.
Ilkinde bi kerelik hastanede iken mama verdik bnm hic sütüm yoktu kizim cok acti hep agliyodu cunku ben dogumdan iki once istah kaybı oldu yiyemedim ve dogumjn olacağı zamanda hep kustum o yuzden icerde cok ac kalmıştı . Ama sonrasında hic mama vermedim cok şükür sütüm tasiyodu bile
huvuclu tarcinli uzumlu cevizli kek yapmisti yengr ondan yiyodum baya da etkili oluyodu kizlar deneyin
Evet ben de merak ediyorumArkadaşlar bu gebelik takvimini nasıl kaldırabiliriz veya doğum yaptığımız gerçek tarihi işaretleyebiliriz.?Gecmise yönelik tarih girişini kabul etmiyor,telefonumun tarihini geri aldım tarih girdim o da olmuyor verileri internetten aldığı için elbette
6.5 yaş var aralarında. İlkinde 40+3 te bebiş gelmeyince sezeryanla doğum yapmıştım. Bu da 38+3 te sezeryan olacak. Sizinkilerin arası kaç yaş?Inşallah sağlıkla kucağına alırsın canim
Senin ilkiyle 2. Arasında ka c sene var çocukların. Bir de sezeryan mi
Benim de 2. Dogumum 41 de dogdu ilk kızım 5. 5 yas olacak aralarında normal dogum yapmıstım suni sancı ile bakalım bu nasıl olacak6.5 yaş var aralarında. İlkinde 40+3 te bebiş gelmeyince sezeryanla doğum yapmıştım. Bu da 38+3 te sezeryan olacak. Sizinkilerin arası kaç yaş?
Bizimde aklımıza sokacaksın şimdi bakKizlaaaaaar ,
Suyum geldi bu sefer
iliski dogumu kolaylastirir diye israr etttim ardindan suyum patladi
hastaneye gidiyoruz simdi kontrol amacli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?