2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebek olunca girmek imkansız oldu birde huysuz, dün gece 11de en son kaka ve çişini yaptı bu saat oldu bezi kupkuru ne kaka ne çiş var 7 saat oldu emiyoda beni süt değilde seffaf bişey geliyor . Korkuyorux büyük iht bi kaç saat sonra has gidicez

Dogum yapan annelerin Allahım evlatlarini bagislasin bazen yazıyordum 36+2 günlük hamileyim az önce islaklikla oldu çişimi yapiyorum sandim ama koku felan bisey yoktu suyummu geldi acaba ne yapicami şaşırdım mide bulanti basladi çok az bebek kımıldadı durdu

7 saat bişey değil henüz onun emdiği iki damla bişey zaten hemen telaş yapma biraz daha gözlemle. Bağırsak sesleri bizimkinde de vardı ilk bi kaç gün.

Cok fazla değilse sadece normal akıntıdır.Yarın kendi doktornuza gidip bir kontrol ettirin isterseniz

Kızlar bebek beni ememedi şeffaf su bile gelmiyor zaten, silikon uç denedim eds sistemi ile mamayı verdim biraz da olsa emdi. Bu günler de geçecek demi sütüm gelip beni emecek demi
İçiniz rahat olsun eds sistemi ile vermeniz çok iyi.Eğer yapabilirseniz hemen bir emzirme danışmanından yardım alın.Ama bu günler tabiki geçecek içinizi ferah tutun.Zaten burda bir çok arkadaş sizi sütün inmesi için neler yapılacağını yazacaktır.Facebooktaki emzirme gruplarından da yardım alabilirsiniz

Cok fazla değilse sadece normal akıntıdır.Yarın kendi doktornuza gidip bir t

Cok fazla değilse sadece normal akıntıdır.Yarın kendi doktornuza gidip bir kontrol ettirin isterseniz
Cok değildi idrar yaptim sandım çok sagolun hasteneye gidimmi gitmimmi diye tereddüt etmistim yarin doktora giderim

Uyku haliyle nasıl algıladıysam. 7 saat çok uzun değil çokta kısa değil. Takipte ol cnm .Suanki durumu nedir ?

Buarada benim kiz sabaha kadar inledi . Ateşine baktım yok altı temiz karnı tok . Heryerini ovaladim biraz rahatladı. Yalnız ilk defa gözleri açık uyudu bi güldü bi iç çekti bi ağladı yavrum . Korktum bişey oluyor diye. Dün benin için kötü bi gündü sanırım ona da yansıdı. Ayrıca sabah kalktığımda bi gözü capaklanmisti.

İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim

Ayy benm kizim bir bucuk aya kadar gözleri cok kotu capaklanoyodu doktor masaj yap demisti bana goz ponarlarinda yuvarlak harket yapip onu burun kenarindan asagi indir die

Kızlar bebek beni ememedi şeffaf su bile gelmiyor zaten, silikon uç denedim eds sistemi ile mamayı verdim biraz da olsa emdi. Bu günler de geçecek demi sütüm gelip beni emecek demi
Hiç merak etmeyin süt gelicek hiç üzülmeyin sagma makinasi varsa biraz sağmaya çalışın stres yapmayın aç bırakmamaya çalışın sarılık olmasın

Hiç merak etmeyin süt gelicek hiç üzülmeyin sagma makinasi varsa biraz sağmaya çalışın stres yapmayın aç bırakmamaya çalışın sarılık olmasın
Makinam var bugün inşallah saat başı sağacağım kendimi, 2 3 saatte bir 30 ml mama veriyoruz yoksa açlıktan ağlıyor bebeğim

Kızlar sabah sezaryen olmuştum biliyorsunuz yazdım size, biliyordum ilk gün süt gelmez ama kolostrum dahi gelmedi herhangi bir sıvı hiç gelmedi normal mi
Sen görmesende bebeğin emer o suyu ben de sıkınca gelmiyordu ama her istediğinde emzirdim hastanede yavaş yavaş gelecek 4. Gün şişti benim göğüsler

Canım çapak için annem çay suyuyla temiz bir bezi ıslatıp gozünü içten dışa doğru sildi geçirdi çapağı. Dün doktor da aynısını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…