2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Dk tut canım düzenli oluyormu hani bide beline vuruyormu özellikle hareket etğinde geciyormu sancıların
Cnm belimde basliyo dün karnımın altına vuruyordu çok sıktı şuan iyi alttan çok zor yuruyemiyorum tutucam bakalım kontrole gitmeye korkuyorum elle muane olur diye evde beklicem sanirim

Eski toprakbizimkide hep öyle der ben çok nazikmisim diyo .ekmek yapıp doğum yaptım der oturup çıkarttım der

Çok teşekkür ederim.Hiç farketmedim doktora gittim 7 cm açılmam varmış gibi doğum hikayeleri falan okudum bi sürü o yüzden farklı bi şey olunca hemen acaba mı diye düşünmeden edemiyor insan
Bende bundan çok etkilendim alttan ağrı var açıldım diyorum

Lavabodan sonraki ıslak kalma durumu olabilir

Arkadaşlar bu gebelik takvimini nasıl kaldırabiliriz veya doğum yaptığımız gerçek tarihi işaretleyebiliriz.?Gecmise yönelik tarih girişini kabul etmiyor,telefonumun tarihini geri aldım tarih girdim o da olmuyor verileri internetten aldığı için elbette

Sen görmesende bebeğin emer o suyu ben de sıkınca gelmiyordu ama her istediğinde emzirdim hastanede yavaş yavaş gelecek 4. Gün şişti benim göğüsler
Bu arada mama verdiniz mi peki? Benden şeffaf bişi geldi sonra yoğun beyaz bişiye dönüştü ama yetmiyo kızıma hep aranıyor ağlıyor on cc mama verdim ancak öyle uyuyabildi

Bir de kızımın çiş bezinde çok az da olsa kan gördüm sanırım çok beslenmeyle aşılıyormuş idrardaki ürat kristalleri sebepmiş.başka tecrübe eden var mı bu durumu?

Bir de kızımın çiş bezinde çok az da olsa kan gördüm sanırım çok beslenmeyle aşılıyormuş idrardaki ürat kristalleri sebepmiş.başka tecrübe eden var mı bu durumu?
Eltimin kızında olmuştu doğduğu gün biraz gebelik takviminde de görmüştüm gelebiliyormus azcik kan

Bu arada mama verdiniz mi peki? Benden şeffaf bişi geldi sonra yoğun beyaz bişiye dönüştü ama yetmiyo kızıma hep aranıyor ağlıyor on cc mama verdim ancak öyle uyuyabildi
İncir ye kuru duş hasla ye bol şut yapiyo sabsh kahvaltıda sulu yemek kaşıkla ye şehriye çorbası iç ben denedim sütüm resmen dökülüyordu benim göğüsler yara olup kanayinca daha az yara olanı verince azalmıştı bide çorbayı falan kesince üç litre soğuk olmayan su cnm dolaptan yada soğuk olan herşey sütü azaltıp kesiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…