2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
6.5 yaş var aralarında. İlkinde 40+3 te bebiş gelmeyince sezeryanla doğum yapmıştım. Bu da 38+3 te sezeryan olacak. Sizinkilerin arası kaç yaş?

Benim de 2. Dogumum 41 de dogdu ilk kızım 5. 5 yas olacak aralarında normal dogum yapmıstım suni sancı ile bakalım bu nasıl olacak
Sağlıkla alırız inşallah bebislerimizi kucağımiza kızlar. Benim arası az :) kızım 19 aylık mayis 2019 doğumlu

alıntı ekleyemedim euin di nick sanırım. bebek zaten tüm bagırsaklarını boşaltmış bagırsakların tamamı dolacak sonra kaka yapabilir boş bagırsakta dıskı ilerlemeden nasıl yapsın tıpkı biz yetişkinler gibi.

Bizimde aklımıza sokacaksın şimdi bak Şu karnımla utanıyorum artık eşime bi şey demeye
Ben geçen çatı muayenesi olduğum gün niyeti bozdum yanaştım kocaya, 9 ay sonra ilk defa bu arada göbek izin vermiyo zaten de, bizde etkisi de olmadı

Arkadaşlar sormuştum ama yanıt gelmedi tekrar yazacağım yardımcı olan olursa sevinirim;
Bu gebelik takvimini nasıl kaldırabiliriz veya doğum yaptığımız gerçek tarihi işaretleyebiliriz.?Gecmise yönelik tarih girişini kabul etmiyor,telefonumun tarihini geri aldım tarih girdim o da olmuyor verileri internetten aldığı için

Kizlar göğüslerim çok agriyor, napabilirim... Öyle aman aman sürümde gelmiyor... Makineyle sagiyorum... Ama ağrı geçmiyor...

Ben geçen çatı muayenesi olduğum gün niyeti bozdum yanaştım kocaya, 9 ay sonra ilk defa bu arada göbek izin vermiyo zaten de, bizde etkisi de olmadı
Cnm ama doğumun erken ve kolay olmasını sağlar biz haftada bir yarından itibaren daha sık olcak suni sancı yada sezaryan istemiyorum

Hiç bilgim yok

Ben de
Ben de beceremedim malesef

Ben de beceremedim çocuk 3 haftalık oldu hala muhtemel doğum tarihim duruyor. Zaten artık çok bakamıyorum buraya gaz sancıları başladi, geceler gündüzlere karıştı sersem tavuk gibiyim Dün gece 3te uyandi sabah 6 buçukta artik pes edip ayağimda salladim yavaşça da öyle uyudu. 5 yaşında kızım var bir de bebek gündüz uyuyunca o fırsat vermiyor uyumama. Şu gaz dönemini bir atlatabilsek düzene gireriz inşallah

Canım yazdığın mesajın altında hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için diye bir buton var oraya tıkla aşağı doğru gittiğinde iptal etmeyi tarif ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…