- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.741
Benim ilk gunlerim iyi geçiyor nazar değmesin.Gaz olayı çok zorlarsa damla kullanabilirsinBen de beceremedim çocuk 3 haftalık oldu hala muhtemel doğum tarihim duruyor. Zaten artık çok bakamıyorum buraya gaz sancıları başladi, geceler gündüzlere karıştı sersem tavuk gibiyimDün gece 3te uyandi sabah 6 buçukta artik pes edip ayağimda salladim yavaşça da öyle uyudu. 5 yaşında kızım var bir de bebek gündüz uyuyunca o fırsat vermiyor uyumama. Şu gaz dönemini bir atlatabilsek düzene gireriz inşallah
Yaptım çok teşekkür ederimCanım yazdığın mesajın altında hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için diye bir buton var oraya tıkla aşağı doğru gittiğinde iptal etmeyi tarif ediyor
Seninki istisnalardan o zaman canmValla ben katılmıyorum. Gün-de 2 cc kolostrum 1 kere çıkıyordu ben de sütüm gelene kadar mecbur verecektim ac bırakamazdım . Ki yb da mama vermişler benim şırınga ile 1 kere gonderebildigim kolostrum neye yetsin. Ha sütüm geldikçe mamayı bıraktım. Meme reddide yaşamadım şükür. Benim kiz maşallah hem meme hem biberon hem de emzik tutuyor.
Korunmadan mı yapicazEnfeksiyon falan olmayalım bi de
Tabi korunma yok. Spermler doğumu tetikliyorKorunmadan mı yapicazfloramiz bozulmasin yav durup dururken
Geçen sefer enfeksiyon riskine karşı korunduk biz, demek o yüzden işe yaramadıTabi korunma yok. Spermler doğumu tetikliyor
Yok ztn su degilmisBizimde aklımıza sokacaksın şimdi bakŞu karnımla utanıyorum artık eşime bi şey demeye
Su degil diyorlar sanki baska ne olbilirse cok garipAaa
Çok sevindim hadi gözün aydın canım benim
Nasıl yani neymiş pekiSu degil diyorlar sanki baska ne olbilirse cok garip
Onlarda bilmiyor idrar mi diye bana soruyorlarNasıl yani neymiş peki
Ben eşimin hiç bu fikre yanaşacağını sanmıyorumKorunmadan mı yapicazfloramiz bozulmasin yav durup dururken
Benimde ikinci gebeliğim. Sezeryan olacak zaten ama Bebeğimin göbeği bi hafta ileriymiş doktor diyet yapsan iyi olur dedi. Sizin doğunca da göbeği büyükmüydü gerçekten.Sezeryandi . Kızım in gobegi 2 hafta ilerdeydi çatı muayenesi nden sonra da normal doğum uygun gorulmedi
Çok değişikmiş canım ordaki protokollerde yalanmı söylicen yanii suyum geldi die anlamadığım bebeğin kalp atışları düzensiz yazmışsın o zaman neden eve gönderiyolar ki tekrar.Allah yardımcınız olsun canımKizlar genel olarak haber ediyim
Dedim
bende ztn kac haftadir damla damla su geliyordu hastaneye gittigimde enfeksiyon yok kfasinin baskisi yüzünden idrar olabilir akinti olabilir deyip yollamislardi....
ozamandan beri hareketlerde azalma vardi ama hersey normal diye gayet sakindim neredeyse bi haftadir sanci cekiyorim kasilma yasiyorum sürekli ama düzenli degil ....
bugpn sanahda bildiginiz suyum geldi carsaf islamdi bacaklarimdan su akti
Test yaptilar ilkinde evet dogru dedi ikinci test de yok hayir suyun gelmemis daha dediler . Acilma da yok güya ama yazdigi eaporsa 1 cm acilma var diye yazmis .
nst ye bahladilar normalde bile sancim olamdigi tamanlar saha yüksekken bugün hic bi sekilde 10 dan yükselmedi....
Ilk nst de bebegin kalp atislari düzensiz diye tekarar nst ye bagladilar ayni düzensizlikten hersey normal diye eve yolladilr suan
sinirlerim dqyanmiyor artik burada istege özel seheryanda yapmiyorlar yoksa artik sinirimden sezeryana aliyin kurtulsyim diycem .
Su degils ebi gelen ne diyorum idrar olabilir mi diye bana soruyorlar koku varmiydi diyor yok diyorum ztn su geldikten sonra ayriyetten istara citkim ben diyorum... eee sen belki hissetmedin olamaz mi diyorlar . Enfeksiyon da degil bi belirtisi yok diyor snaki ben bilmiyorum
Enfeksiyon olmadigini 4 yil boyunca jinekoljidr kadin hastaliklari bölümünde calistim ben ......
Allah allah neymiş ki o zaman başka bi şey olsa fark ederdin sanki ya.bu da işe yaramadı deseneYok ztn su degilmisgüya türk doktorlarina kurban olayim varya artik sinirlerim dayanmiyor
Bilmiyorum ki bende anlamadim bana dedigi hic acilma yok rapor da yazan 1 parmaklik giris mevcut ... idrar degil su da degil emfeksiyon da degil peki ya ne ?Çok değişikmiş canım ordaki protokollerde yalanmı söylicen yanii suyum geldi die anlamadığım bebeğin kalp atışları düzensiz yazmışsın o zaman neden eve gönderiyolar ki tekrar.Allah yardımcınız olsun canım
Bilmiyorum ki bende anlmadim komik olan pc gün boyunca sanci cektim kasilma yasadim nat bagla dinda hic biri gözükmedi bebekde kasilasi tutmadi . Oysaki evdeyken hareket bile rtmiyordu su gelmeseydi hareketleri yavasladigi icin gidecektim hastaneye ....Allah allah neymiş ki o zaman başka bi şey olsa fark ederdin sanki ya.bu da işe yaramadı desene
Benimkide öyleydi artik kac gündür sinir stress de agladimi görünce ya yeter diye cildirdim doktorlar tavsiye ediyor diye ikna ettiydim .Ben eşimin hiç bu fikre yanaşacağını sanmıyorumkarnım o kadar kocamanki artık adam yanımda yatmaya bile çekiniyor her gün ben diğer odada mı yatsam diyo
Benim de senin haftan da 1 haftaydı sonra 2.haftaya yükseldi ben sıkı diyet yapmamıştım. Sen dikkat et inşallah . Evet göbeği vücut oranına göre daha büyüktü. Ama kilo aldıkça o orantisizlik kayboluyor bir kaç ayaBenimde ikinci gebeliğim. Sezeryan olacak zaten ama Bebeğimin göbeği bi hafta ileriymiş doktor diyet yapsan iyi olur dedi. Sizin doğunca da göbeği büyükmüydü gerçekten.
Korunmadan yapılacak , onun içindeki bir madde doğumu tetikliyormus ve doğumu kolaylaştırıyomusKorunmadan mı yapicazfloramiz bozulmasin yav durup dururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?