2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim ilk gunlerim iyi geçiyor nazar değmesin.Gaz olayı çok zorlarsa damla kullanabilirsin
Canım yazdığın mesajın altında hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için diye bir buton var oraya tıkla aşağı doğru gittiğinde iptal etmeyi tarif ediyor
Yaptım çok teşekkür ederim

Seninki istisnalardan o zaman canm kiz benmki emzik tuttu sonra mememi almadi acti agliyodu emzik verince tutuyodu ama mememi almiyodu zar zor aldi kac saaten sonra o yuzden ben emzik vermeyi de biraktim

Tabi korunma yok. Spermler doğumu tetikliyor
Geçen sefer enfeksiyon riskine karşı korunduk biz, demek o yüzden işe yaramadı bugün bi sürü hurma yedim, squat yaptım. Akşama da kocayı denk getiricem, artık yarına doğurmuş olurum insallah

Kizlar genel olarak haber ediyim
Dedim

bende ztn kac haftadir damla damla su geliyordu hastaneye gittigimde enfeksiyon yok kfasinin baskisi yüzünden idrar olabilir akinti olabilir deyip yollamislardi....

ozamandan beri hareketlerde azalma vardi ama hersey normal diye gayet sakindim neredeyse bi haftadir sanci cekiyorim kasilma yasiyorum sürekli ama düzenli degil ....

bugpn sanahda bildiginiz suyum geldi carsaf islamdi bacaklarimdan su akti

Test yaptilar ilkinde evet dogru dedi ikinci test de yok hayir suyun gelmemis daha dediler . Acilma da yok güya ama yazdigi eaporsa 1 cm acilma var diye yazmis .

nst ye bahladilar normalde bile sancim olamdigi tamanlar saha yüksekken bugün hic bi sekilde 10 dan yükselmedi....

Ilk nst de bebegin kalp atislari düzensiz diye tekarar nst ye bagladilar ayni düzensizlikten hersey normal diye eve yolladilr suan

sinirlerim dqyanmiyor artik burada istege özel seheryanda yapmiyorlar yoksa artik sinirimden sezeryana aliyin kurtulsyim diycem .

Su degils ebi gelen ne diyorum idrar olabilir mi diye bana soruyorlar koku varmiydi diyor yok diyorum ztn su geldikten sonra ayriyetten istara citkim ben diyorum... eee sen belki hissetmedin olamaz mi diyorlar . Enfeksiyon da degil bi belirtisi yok diyor snaki ben bilmiyorum
Enfeksiyon olmadigini 4 yil boyunca jinekoljidr kadin hastaliklari bölümünde calistim ben ......

Benim totem yine tutmadı yaa ama 1 saattir belime ağrı girdi şimdide kasıklarımla vajinaya ağrı girdi bakalım bu sefer gelcekmi

Sezeryandi . Kızım in gobegi 2 hafta ilerdeydi çatı muayenesi nden sonra da normal doğum uygun gorulmedi
Benimde ikinci gebeliğim. Sezeryan olacak zaten ama Bebeğimin göbeği bi hafta ileriymiş doktor diyet yapsan iyi olur dedi. Sizin doğunca da göbeği büyükmüydü gerçekten.

Çok değişikmiş canım ordaki protokollerde yalanmı söylicen yanii suyum geldi die anlamadığım bebeğin kalp atışları düzensiz yazmışsın o zaman neden eve gönderiyolar ki tekrar.Allah yardımcınız olsun canım

Bilmiyorum ki bende anlamadim bana dedigi hic acilma yok rapor da yazan 1 parmaklik giris mevcut ... idrar degil su da degil emfeksiyon da degil peki ya ne ?
Kendi doktorumu ariycam pzartrsi ... daha fazla dayanamiycam yiprandim artik sinir stress kalmadi

Allah allah neymiş ki o zaman başka bi şey olsa fark ederdin sanki ya.bu da işe yaramadı desene
Bilmiyorum ki bende anlmadim komik olan pc gün boyunca sanci cektim kasilma yasadim nat bagla dinda hic biri gözükmedi bebekde kasilasi tutmadi . Oysaki evdeyken hareket bile rtmiyordu su gelmeseydi hareketleri yavasladigi icin gidecektim hastaneye ....

Ben eşimin hiç bu fikre yanaşacağını sanmıyorum karnım o kadar kocamanki artık adam yanımda yatmaya bile çekiniyor her gün ben diğer odada mı yatsam diyo
Benimkide öyleydi artik kac gündür sinir stress de agladimi görünce ya yeter diye cildirdim doktorlar tavsiye ediyor diye ikna ettiydim .

suyumda geldi ( degilmis güya )

Benimde ikinci gebeliğim. Sezeryan olacak zaten ama Bebeğimin göbeği bi hafta ileriymiş doktor diyet yapsan iyi olur dedi. Sizin doğunca da göbeği büyükmüydü gerçekten.
Benim de senin haftan da 1 haftaydı sonra 2.haftaya yükseldi ben sıkı diyet yapmamıştım. Sen dikkat et inşallah . Evet göbeği vücut oranına göre daha büyüktü. Ama kilo aldıkça o orantisizlik kayboluyor bir kaç aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…