2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cok dokulur cidden saclar. Ilk dogumumdan sonra, inanilmaz alnim acilmisti cnm. Bildigin kel olmustu alnimin yanlari. Ben de su an kullanmakta oldugum vitamini, dogumdan sonra da kullanmaya devam edecem bir sure..

Benim ilk gunlerim iyi geçiyor nazar değmesin.Gaz olayı çok zorlarsa damla kullanabilirsin

Yaptım çok teşekkür ederim
Bizim iki haftalık olunca başladi canim, umarım sizin rahat devam eder. Damla kullandığım halde tam rahatlayamiyor akşamlari ve gece huzursuz geçiyor. Aralik annelerinin grubunda herkes bu dertten muzdarip. Birkaç haftaya burada da doğum hikayeleri yerini gaz uyku sorunlarina birakir

Canim bende mecbur bu hafta sancim başlamışsa tabi inşallah agdaya gitmem lazim malum bolgeyi goremiyorum anca jiletle yapabilirim ama oda temiz olmuycak en iysii agdaya gitmem

Canim bende mecbur bu hafta sancim başlamışsa tabi inşallah agdaya gitmem lazim malum bolgeyi goremiyorum anca jiletle yapabilirim ama oda temiz olmuycak en iysii agdaya gitmem
Ben ozel bolgem icin agda isini hic riske atmak istemedim cnm. Gecen hafta yaptirdim. Bacaklarim henuz cok uzamamisti diye ne yazikki yaptiramadim

kizlar ben dogum yaptim . sabah sancilarim basladi. 11:00 gibi hastaneye gittim 3 cm acilmam vardi. 14.00 de 5 oldu.fakat bebegimin boynunda 1 tur kordon oldugu icin bir turlu asaga inmedi ki sanirim zaten o yuzden bir turlü gelmek bilmedi. 16.23 te kizimi kucagima aldim normal dogumla. 6-7 saatte kavustuk ama yine cok zor bir dogumdu asaga inmesi icin cok mudahale ettiler. bir daha mi tövbeler olsun. ama gecti gitti sukur. Her seferinde bir daha asla diyip nasil bu topa giriyorum hayret ediyorum kendime. bekleyen herkese kolay dogumlar diliyorum. dogar dogmaz emzirdim sutum de geldi .
bu arada dun gece kuveti sicak suyla doldurup icine oturup biraz meditasyon yapmistim. rahatladim bir gevsedim cok stresliydim cunku.aklinizda olsun belki isinize yarar

Zor olmuş ama sağlıkla kavuşmuşsun anneliğin 2.kez hayırlı olsun.Sansi bahtı açık olsun minik kızının

Kızlar ya sezaryen sonrası kücük tuvaletimi yaparken dikişlerim acayip acıyor yanıyor normal mi bu antbytk ve agrı kesici içiyorum ama her wcde böyle kötü oluorum

Gözün aydın cnm. Allah, sağlıklı, uzun ömürler versin evladina..

Hayırlı olsun gözün aydın
Sağlıcakla büyütün inşallah bebeğinizi

Kızlar ben temizlik için Farmasinin tüy dökücü kremini aldım çok beğendim hem jilet gibi çabuk çıkmıyor hemde ağda gibi acı derdi yok zaten ağrılarım var hiç ağdaya gidip canımı acıtamam ya bacaklarımı da 35 haftaliktim en son ağda yaptım çıkmaz doğuma kadar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…