2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım çok iyi anlıyorum seni
Şuan bende sanki sancı çekiyor gibiyim belim ve kasıklarıma vuruyor ama bebek çok hareketli olduğu için o oynadıkca sancı geliyor gibi
Lohusalık daha başka duygular şimdi moralini yüksek tut daha zorlari geride... Kötü moral vermek gibi olmasın ama
Yok gazıydı , meme ucuydu uykusuydu derken stres üstüne stres
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Uyuyamıyorummm ben ne yapacağız

Ben de uyuyamıyorum

Kızlar sabah sezaryen olmuştum biliyorsunuz yazdım size, biliyordum ilk gün süt gelmez ama kolostrum dahi gelmedi herhangi bir sıvı hiç gelmedi normal mi
Canım sağmakla göremezsin emzirmeye devam et ayrıca normal
Bir de kızımın çiş bezinde çok az da olsa kan gördüm sanırım çok beslenmeyle aşılıyormuş idrardaki ürat kristalleri sebepmiş.başka tecrübe eden var mı bu durumu?
İki sebebi olabilir birisi kız bebekler anne hormonlarını bir süre taşır çok yoğun olmayan akıntı minik kan filan görmen 10 güne kadar olabilirmiş
Diğerini de archimom anlatmış
Geçmiş olsun canım zor olmuş ama karşılığında en güzel hediyeni almışsın gözün aydın
Abisi nasıl tepki verdi
Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun
AH o meme savaşları annelik baştan sona delilik
Gözün aydın canım

Vayy tebrikler arkadaşlar.Normal doğumlar artmaya başlamış. Biraz zorlu bi süreç illaki ama başardınız. Sağlıcakla büyütün yavrularınızı

Bilmezmiyim güya kendimce su dogum sürecini iyi ve positiv gecircektimm ki tüm kuvvetimi ozamana saklayim ....

Sanci vs cekmedede raziyiz hateket etsinlerde yeterki yoksa diger türlü hareket etmeyincwde endiseleniyoruz

bende uyuyamiyorum uykular artik 10 dk kestirmelere dönüstü .. rabbim hepimize sabir versin vallahaaa

canim 41+1 de dogum yapmis oldum. iyi yapmissin insallah seninki cok beklemez de gelir saglikla

güle güle büyüt canim ben de seni merak etmistim. benim kizda 3740 gr. 51 cm dogdu. vallahi ben de cok zor cikardim her emzirme sonrasi gunus kapak hep gogsumde henuz acima yok bakalim bu kapaklar ise yarayacak mi? bizimki tembel zaten zorla tikiyorum memeyi agzina cok istahli surekli emmek isteyen bir bebek degil gibi.

iste unutulmasa 2. yi yapar mi insan. ben de cok korkarak girdim bu sefer ama dedigim gibi bir gunde hersey yasanip bitiyor. ben de ilk dogum sonrasi bir daha asla demistim ama iste normal dogumda benim canimi sikan tek sey alttan muayene. sanci cekerim hic sorun degil ama o muayeneler insani cok yipratiyor

ah oglumu birakip hastaneye gitmek en zoruydu. o agladi ben agladim hayatimin en kotu anlarindan biriydi. annemle kaldi oglum goruntulu kardesini gosterdik pek ilgilenmedi gibi suanda . tek derdi anne ne zaman gelceksin . ben de cok ozledim oglumu bugun hemen taburcu olsakta kavussak bakalim kardesini canli gorunce ne tepki verecek ben de cok merak ediyorum sizinki nasil tepkiler verdi?

Bende sabaha kadar döndüm durdum aynı tilkiler sabaha kadar beni de rahat bırakmadı.hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…