2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimkide öyleydi artik kac gündür sinir stress de agladimi görünce ya yeter diye cildirdim doktorlar tavsiye ediyor diye ikna ettiydim .

suyumda geldi ( degilmis güya )
Canım bak benim günüm doldugu halde bekliyorum stres yapma
Ama bahsettiğin şey su gelmesi yani çarşaf ıslandı diyorsun çişini insan bilmez mi azıcık da olsa WC ye gitme isteği oluyor
Yani ultrasonla baktılar mi bebegin suyu iyi mi acaba çünkü doktor oradan da bakabiliyor

Uygulamayı tamamen kaldırmayı denediniz mi?

Nasıl halledicem diye düşünüyorum ama yapacam ben de kısmetse.. umarım ben de temiz iş çıkarırım..
Benim de bacaklar ve o bölge temizlenecek off hiç eğilecek halim yok hiç bir şey göremiyorum zaten karnim kocaman oldu. Bu hafta annem.gelirse en azindan bacağımı ağda bandı ile yapsa diğer bölgeyi ben banyoda hallederim diyorum.

Özel bölgemi halletim, ama bacaklar fena.. eğilemiyorum. Cumaya planlı doğumum var kısmetse. Bu hafta içi yapmam gerek. Oğlum 4 yaşında, evde benle.. nasıl halledecem bakalım.. yapacaklarımı liste haline getirmem gerek, umarim eksik birşey kalmaz.. son günler telaşı yaşıyorum ve strese giriyorum bir de..

Bakti evet suyu var dedi ... ama ztn su hemen biten birsey degilki bebek odrari i yapinca bile su olur yani... bilemedim neyse deyip geciyorun artik kendi doktorum ile görüscem

Bakti evet suyu var dedi ... ama ztn su hemen biten birsey degilki bebek odrari i yapinca bile su olur yani... bilemedim neyse deyip geciyorun artik kendi doktorum ile görüscem
Canım öncelikle canını sıkma hiç, bence de senin suyun geldi ama açılman olmadığı için ve normal doğum yaptırmak için eve gönderdiler. Çünkü yurtdışında sezaryen yapmak istemiyorlar bence. Ayrıca amniyotik sıvıyı tespit etmek için özel ph değeri olan kağıtlar var onlara numune alınıyor ve suyun geldiği tespit ediliyor. Yarın kendi doktoruna zaten gidecekmişsin o muayene edip düzgün bilgi verir sana,

Aslında sen zor olanı halletmişsin, bacağı da keşke sen uzansan da birisi yapsaydı. Ama kimse yoksa dinlene dinlene kendini yormadan hâllediceksin artık cnm. Çok da umursamamak lazım aslında orada kimse bacağa fln bakmıyor ama işte insan kendini temiz hissediyor.

O dedigin oh degerime göre evet suyum gelmis dedi sonra test yapti yok gelmemis deyip ikinci testi yapti yok gercektende su degilmis dedi.
Ama bemcede suyum geldi .. hic bi bilfi de vermediler .. kendi doktorum ile görüscem en iysi öyle ilerleyim yoksa daha fazla karmasikligi kaldiramam

Geçen sefer enfeksiyon riskine karşı korunduk biz, demek o yüzden işe yaramadı bugün bi sürü hurma yedim, squat yaptım. Akşama da kocayı denk getiricem, artık yarına doğurmuş olurum insallah
Hadi inş. Evrene pozitif enerji gönder hiç enfeksiyon falan getirme aklına. Kendi sancınla kolayca kucağına alacaksın kuzuyu inş

Haklisin aslinda. Kimsenin umrunda olmuyormus ama bizim umrumuzda olmasi yeterli bir sebep

Ya hayır 40 haftaliksin ve suyun gelmiş. Su geldikten sonra en çok 24 saat içinde doğum.yaptiriliyor çünkü rahme hızla enfeksiyon yayılabilirmiş diye okumuştum. Yarın güzel sonuçlar alirsin inşallah cnm. Bizi de haberdar et

Inshallah haber ederim normalde 13. de randevum ama yarin ariycam bi sorucam ...

Tabi ya zaten kendimden örnek vereyim saçım kesilmedi ve boyanmadi 1 yıldır, kilo aldim ve karnim kocaman oldu. Hem temiz olursak lohusayken de rahat ederiz.
Ben saçimi boyadim cnm bitkisel bir boya ile. Ama kendimi inanilmaz cirkin hissediyorum artik.. kilo aldim, damacanaya benziyorum..

Ben saçimi boyadim cnm bitkisel bir boya ile. Ama kendimi inanilmaz cirkin hisseditoeum artik..
Benim beyazım çok değildi, saçımda da önceden boya yoktu bu yüzden boyamadım. Ama şekli şemali kaydı resmen. Bir de gebelikte yeni yeni saçlar çıktı, şimdi lohusayken de çok dökülür saçlar iyice garip bir hal alacak. Saçım cok dökülmesin diye vitamin ya da badem.yagi kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…