2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim a negatif eşimin 0 pozitif bebişin a pozitif benimle bebek arasında uyuşmazlık var benim de sutum gelmedi hep mama verdik hiç aç bırakmadık bu sarılık illeti malesef oldu

Rh uyuşmazLigindan sarilik olan bebislr kisa zamanda sifa bulsun insallah sıkmayin caninizi benmde oglum 3 gun yogun bakimda kalmsti, dogdugunda rh uyusmazligi olanlar igne oldugunuz halde mi sarilik oldu bebisleriniz
Evet canım ben gebeyken de oldum doğumdan sonra da oldum uyuşmazlık iğnesini

Cok teşekkür ederim valla eşim bir yandan ben bir yandan fenayiz. İnsan sonra kendine kızıyor buna bile üzülüp şımarıklık ediyorum diye. Cok sağolun
Estağfirullah insan başına gelince çok üzülüyor evlat bambaskaymis ya saçının teline tırnağına kurban olurum yaaa

ben sezaryan oldum canım 10.günden sonra çok daha iyiydim ilk bi hafta zor geçti
bnm normal bn de iyileşemedim kanamam çok oldu çok dikişim var çocuk doktoru da sarılık yok ama kilo kaybı çok devam ederse yeni doğanda yatablir dedi çok moralim bozk Rabbim evladıyla sınamasn kimseyi

Evet canım ben gebeyken de oldum doğumdan sonra da oldum uyuşmazlık iğnesini
Bende ilk gebeligimde blmiyorduk rh uyusmazligini ama oglum sarilik olunca ogrenmistk 3 gun ybkmda kalinca ignede olamadk ozmnlar smdi ustunden 5.5 sene gecti 2. Hamileligim 32. Haftamdayim ignemi oldum cok rahattim olmaz diye dusunuyorum ama bakalim.ins olmaz bizde 2 ay cekmistk sariligi dogumda

Canım çok teşeklürler. hiç hastanede yqtmadı değil mi o süreçte evde kendin düşürdün değil mi değeri
Evet canım hiç yatmadı çok şükür. Korkuttular mama filan diye. Dedim sütüm var ben içiririm ona. Napıp edip içirdim ağzına damlattım dudaklarına az az döktüm yaladı ağzını yuttu indi sonuçta midesine. Birde güneşe yatırdım hep koltuğa ama yazdı o zaman ne kadar çişe çıkarsa o kadar çabuk atarmış.

Aynen dikişler iyilessin de iz geçer bi sekilde benim 20.gunde bugün çok şükür iyiyim hiç iyilesemicem sanmistim
Bende aynı düşüncedeydim hastaneden eve geldiğimde açıdan ağlıyordum allahım nolur şu bir hafta geçsin diye vücudumda ağrımayan yer yoktu birde ameliyathane de üşüttüm ciğerlerim kaburgalarım çok fenaydı nefes alamıyordum neyseki geçti şükür

En son bu mesajı yazmıştım kızlar o gün bugün bakamadım çünkü doğumun biraz zor geçti perkreata olduğu için 4gun hastanede kaldım minik kuşumun kanında enfeksiyon olduğu için kuveze girdi cumartesi ve evine gelecek inşallah.

Bebeklerini kucaklarına alan annelere hayırlı olsun.

Biz yatış yaptık canim 13.56 bilirubin değeri çıktı.fototerapideyiz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…