2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Pamukla kapatınca hızlı iyileşmiyor kalkan da alıcam ben. Makine ile sağıyorum şimdi
Canım gözün aydın
Kızlar sizdede duygusallık başladı mı doğumdan sonra , sürekli ağlama hissi oluyor bende . Hamilelik zamanlarım aklıma geliyor ve cok duygusallaşıyorum en ufak seyde bile gözlerim doluyor ..
Bazen kızım ağlayınca ben de ağlıyorum
5.gün bugün ama geçmedi ya. Kalkan da alıcam kremleyip takıcam ben de.
Evet göğsümün kahverengisini alması lazım ama ağzı küçük minnoşumun açamıyor. Ucu tutuyor sadece ondam oldu zaten

Böyle bişey mi giyildiğinde

Bende cok kilo aldim canm en son 20 kiloydi daha da bakmadim haftada nerdeyse iki kilo aliyordum insallah odemdir die kandiriyom kendimi benm kiloda hep gobekte toplanmis ama bu iyi bisey basrn ve popo kilo alinca vermek cok zor göbek bir iki mekikle eriyo hemen

Arkadaşlar bu yenidoğanlar hep mi bu kadar uyuyor ya. Emmiyor nerdeyse uykudan cok uğraşıyorum. Gogsumden sarı, şeffaf su geliyor süt dedigimiz o mu. Onla doyar mı ki. Sarılık olmasın diye mama takviseyi yapiyorum ama vicdanım cok kötü. Ne yapayım cok cok emsin diye. Emse var aslında bi seyler gelecek.Memede uyuyor hep.

Süt daha inmemiş ama o şeffaf suyu mutlaka emzir. Sarılık uyku yapar benim bebiş dün gün boyu uyudu gecede uyanmadı zorla uyandırdım sarıldığımız var şuan sanırım dün pik yaptı bugün değer düşmüş uyumuyor artık acıkınca uyanıyor kendi.

Zorla uyandiriyorum memeyi her seferinde dayiyorum ağzına ama uyuyor hep. Uyusa da mama veriyorum yine de

Bu kremden ben de kullanıyorum sezaryan izini büyük çoğunlukla geçirdiği söyleniyor

O yüzden iyileşmez ama kuzum bu önemli ben de çok zorlanıyorum ama diğer türlü hep acır
İllaki uyandır canım bezini aç mıncır filan

Kızlar mesajlara pek bakamıyorum herkese teşekkür ederim. ilk bebek olduğu icin biraz zorlaniyorum beslenme vs. G gamzisko doğurdu mu bu arada
Doguramadim canim daha beklemedeyim hâlâ. Allah kolaylık versin bu arada sana da. Siz böyle yazdıkça daha da heves ediyorum sabırsızlanıyorum. Perşembe günü kontrolüm var, insallah gelir o zamana kadar

Son düzenleme:
Kızlar owli marka korse çok öneriliyor. Kullanan var mı ?
Canım ben de owli alacaktım ama ilk asamada kullanımı zormuş. Çünkü önü düz değil, üçgen gibiymis alttan göbek fırlıyor diyolar. İlk başta medikal korse kullanıp, sonrasında owliye yada balenli köşelere geçilebilir

Valla beni taburcu olurken pansuman yaptılar okadar dikisleri alma gibi bir şey yok. Estetik dikiş dediklerinden. 5. Gün kontrolümde baktı gayet iyi kaynamış dikişlerin dedi karnimda bi kaç yere bastırdı güzel dedi okadar. 40 gün sonra gel simir alalim dedi. Buarada ben korseyi 4. Gün kullanmaya başladım günde 2 saat anca takıyorumdur sürekli onunla gezemem napim

Aynen canım yapıştırma gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…