- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.001
Pamukla kapatınca hızlı iyileşmiyor kalkan da alıcam ben. Makine ile sağıyorum şimdiCanım benimde bir tanesi cok yara oldu kabuk bağladı nerdeyse. emziremiyorum makinayla sağdım rahatladım makina cok daha az acıtıyor eğer bebeğin biberonla içerse sağdıgın sütü bir kaç gün yaran gecene kadar idare et , ben sağdığımı içirdim zeytinyağı sürdüm pamukla kapattım ucunu
Canım gözün aydınHerkese çok teşekkür ederim
Doğurdum ben kızlar 3 saatte bitti herşey ama suni sanciyi yedim tabi
acilmam çok çabuk oldu saat 3 gibi 2cm le suni sancı ya başladık , 18.05 gibi doğumum oldu, zorlandım bayağı hemde suni sancı zordu ikinciye yememe ragmen unutmuşum sanki...
Çok tatlı bir oğlum var 3.700 kg, emmek istiyor sürekli memede kalmak istiyor... Bende o istedikçe tepiyorum ağzına
Detayları daha sonra yazarım inşallah
Doğum yapacak arkadaşlara Allah'ım şimdiden yardım etsin kolay doğumlarıniz olsun inşallah
Bazen kızım ağlayınca ben de ağlıyorumKızlar sizdede duygusallık başladı mı doğumdan sonra , sürekli ağlama hissi oluyor bende . Hamilelik zamanlarım aklıma geliyor ve cok duygusallaşıyorum en ufak seyde bile gözlerim doluyor..
5.gün bugün ama geçmedi ya. Kalkan da alıcam kremleyip takıcam ben de.Teşekkürler canım ben de düzenli sağmaya karar verdim
Zaten bugün sağdığımda iki göğsümün akış hızı farkını gördüm inşallah sağ göğsümün kanalları da açılır
Ben bebek kıyafeti neredeyse hiç kullanmadım sadece bez ve battaniye ile durdu bol bol ten tene temas yaptık depend kullanmadım hastanede tek kullanımlık çamaşır ped verdiler ihtiyaç duymadım başka birşeye
Üst pijama çok gerekti bana eşimin pijamasını bile giydim çünkü çok terledim sonra üşüdüm
Öncelikle hayırlısı olsun ben de 9 yıl aradan sonra ssvd denemek istedim ama ben de 40+4e kadar bekleyebildim ne yazık ki sezaryen oldum
Eben varsa ikna edebilirsen doktorunu bence bekle biraz daha benim yaşadığım yerde hastane ssvd kabul etmiyordu dr sağolsun eğer Doğum başlarsa normal deneriz demişti o yüzden çok ısrarcı olamadım ama en önemli şey sağlıkla kucağımıza almak
Nasıl olursa olsun inşallah kolay olur sizin için
Kaç gün oldu sizin benim 6. Gün yavaş yavaş daha az acıyor kalkanı hiç çıkarmıyorum sürekli lanolin sürüyorum
Ben de beceremedim göğsümden kalkıp durdu ben de bıraktım o acıyla emzirmeye devam ettim
Doğru tuttuğuna eminsin değil mi tüm kahverengi bölge ağzına girecek
Benim ilk alırken hoplatıyor sonra emdikçe azalıyor sabredeceğiz geçecek
Ben normal kuru bir şekilde biriktirmiştim
Öyle kullanmıştım
Valla canım kutuyu atmışım bulamadım ama resmini atayım emzirmede vs hiç sıkıntı olmuyor çok iyi kademeli olduğu için beden beden almanıza da gerek yok cırt cırtlı kademeleri en son kademeden sonra daha da zayıflamış olursanız kumaşa yapışıyor o da çok iyi ben pahalı birşey sanıyordum fiyat da 50 TL eczanelerde de
Böyle bişey mi giyildiğinde
Bende cok kilo aldim canm en son 20 kiloydi daha da bakmadim haftada nerdeyse iki kilo aliyordum insallah odemdir die kandiriyom kendimi benm kiloda hep gobekte toplanmis ama bu iyi bisey basrn ve popo kilo alinca vermek cok zor göbek bir iki mekikle eriyo hemenBenim de eski korsem duruyor chezmom markası. Külot korse gibi olanlardan altı citcitli , o baya toparlamisti beni ama o zaman hiç kilo almamıştım. 77 ile doguma girmistim. Şimdi 85 'i gördüm. Napıcaz bakalım? Sezaryen izi için contratubex jel vermisti dr. Fena deildi öyle çok iz kalmadı. Zaten kalsa da nolucak ki ? Bikini giymiyorum artık, eşim de o ize takılmaz zaten. Bugün kilo işine cnm sıkıldı ya, dr ayakta kalma diyince bu hafta hep yattım. Hemen 1 kg almisim. Son 2 haftam kaldi Allah' in izniyle. Başlangıç kilom 68 ' di. Çok kilo aldim ama ilginç olan kilolar yüzümde değil. En çok göbekte, bir kısmı da kol ve bacaklarda. Benim güzel bir beslenme programı ile hafif spor başlamam gerekecek doğumdan sonra 40 imiz çıkınca.
Süt değil kuzum mama aman dikkatBen de bu durumdan korkuyorum. Ama başımdaküler ağlafıkça
Aranıyor emzir diye tepemde ler
Süt daha inmemiş ama o şeffaf suyu mutlaka emzir. Sarılık uyku yapar benim bebiş dün gün boyu uyudu gecede uyanmadı zorla uyandırdım sarıldığımız var şuan sanırım dün pik yaptı bugün değer düşmüş uyumuyor artık acıkınca uyanıyor kendi.Arkadaşlar bu yenidoğanlar hep mi bu kadar uyuyor ya. Emmiyor nerdeyse uykudan cok uğraşıyorum. Gogsumden sarı, şeffaf su geliyor süt dedigimiz o mu. Onla doyar mı ki. Sarılık olmasın diye mama takviseyi yapiyorum ama vicdanım cok kötü. Ne yapayım cok cok emsin diye. Emse var aslında bi seyler gelecek.Memede uyuyor hep.
Aynen canım bunun gibi
Zorla uyandiriyorum memeyi her seferinde dayiyorum ağzına ama uyuyor hep. Uyusa da mama veriyorum yine deSüt daha inmemiş ama o şeffaf suyu mutlaka emzir. Sarılık uyku yapar benim bebiş dün gün boyu uyudu gecede uyanmadı zorla uyandırdım sarıldığımız var şuan sanırım dün pik yaptı bugün değer düşmüş uyumuyor artık acıkınca uyanıyor kendi.
Bu kremden ben de kullanıyorum sezaryan izini büyük çoğunlukla geçirdiği söyleniyorCanım doktor bana bi korse yazdı birde sezeryan izi geçirmesi için jel 1 haftalık kontrolümde yazdı bugün 13. Günüm göbeğimi çok toparladı dehşetle tavsiye ediyorum kademeli korse beden benden almana da gerek yok foto atayım sana
O yüzden iyileşmez ama kuzum bu önemli ben de çok zorlanıyorum ama diğer türlü hep acırPamukla kapatınca hızlı iyileşmiyor kalkan da alıcam ben. Makine ile sağıyorum şimdi
Canım gözün aydın
Bazen kızım ağlayınca ben de ağlıyorum
5.gün bugün ama geçmedi ya. Kalkan da alıcam kremleyip takıcam ben de.
Evet göğsümün kahverengisini alması lazım ama ağzı küçük minnoşumun açamıyor. Ucu tutuyor sadece ondam oldu zaten
İllaki uyandır canım bezini aç mıncır filanArkadaşlar bu yenidoğanlar hep mi bu kadar uyuyor ya. Emmiyor nerdeyse uykudan cok uğraşıyorum. Gogsumden sarı, şeffaf su geliyor süt dedigimiz o mu. Onla doyar mı ki. Sarılık olmasın diye mama takviseyi yapiyorum ama vicdanım cok kötü. Ne yapayım cok cok emsin diye. Emse var aslında bi seyler gelecek.Memede uyuyor hep.
Doguramadim canim daha
İnşallah geçirir canım artık geçirmezse de ne yapalım çamaşırın içinde kalıyor zatenBu kremden ben de kullanıyorum sezaryan izini büyük çoğunlukla geçirdiği söyleniyor
Canım ben de owli alacaktım ama ilk asamada kullanımı zormuş. Çünkü önü düz değil, üçgen gibiymis alttan göbek fırlıyor diyolar. İlk başta medikal korse kullanıp, sonrasında owliye yada balenli köşelere geçilebilirKızlar owli marka korse çok öneriliyor. Kullanan var mı ?
Valla beni taburcu olurken pansuman yaptılar okadar dikisleri alma gibi bir şey yok. Estetik dikiş dediklerinden. 5. Gün kontrolümde baktı gayet iyi kaynamış dikişlerin dedi karnimda bi kaç yere bastırdı güzel dedi okadar. 40 gün sonra gel simir alalim dedi. Buarada ben korseyi 4. Gün kullanmaya başladım günde 2 saat anca takıyorumdur sürekli onunla gezemem napimSağol canım tesekkur ederim benimde cuma günü kontrolum bakalım doktorum ne dicek ne önericek, bu arada kontrolde ne yapıuor pansuman falan mı. Göbeğim biraz kaldı bende dedim en azından 1 hafta gecsin dikiş acılarım galan öyle kullanırım korse
Aynen canım yapıştırma gibi bişeyValla beni taburcu olurken pansuman yaptılar okadar dikisleri alma gibi bir şey yok. Estetik dikiş dediklerinden. 5. Gün kontrolümde baktı gayet iyi kaynamış dikişlerin dedi karnimda bi kaç yere bastırdı güzel dedi okadar. 40 gün sonra gel simir alalim dedi. Buarada ben korseyi 4. Gün kullanmaya başladım günde 2 saat anca takıyorumdur sürekli onunla gezemem napim
Burda en son ben dogurcam galibaDoguramadim canim dahabeklemedeyim hâlâ. Allah kolaylık versin bu arada sana da. Siz böyle yazdıkça daha da heves ediyorum sabırsızlanıyorum. Perşembe günü kontrolüm var, insallah gelir o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?