- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.021
Bende bende normalde 13 ocak gözüküyo ama bende hala tık yok vallaBurda en son ben dogurcam galiba
Aynen 14 ocak ama erken sogum riskiyleBende bende normalde 13 ocak gözüküyo ama bende hala tık yok valla
1 hafta 10 gün sıkıntılı işte cnm Dr bugün öyle dedi beslenmeye dikkat et mamada olsa ver süt inene kadar aç kalmasın. Göğüslerin şişince anlarsın o zamanda bol bol emzir çenesinin altını okşa emme güdüsünü uyandır altını aç bezini açıncada uyanır bebekZorla uyandiriyorum memeyi her seferinde dayiyorum ağzına ama uyuyor hep. Uyusa da mama veriyorum yine de
Benimki de aynı. Bugün doktorum sarılık değeri 14 dedi. Sınırda dedi. Yarın da kan vericez 16 üzerine çıkarsa yatırırız dedi. Çok korkuyorum ya. 2 saatte bir uyandır yesin süt yermezse mama ile destekle dedi. Valla zor uyandırdım.Arkadaşlar bu yenidoğanlar hep mi bu kadar uyuyor ya. Emmiyor nerdeyse uykudan cok uğraşıyorum. Gogsumden sarı, şeffaf su geliyor süt dedigimiz o mu. Onla doyar mı ki. Sarılık olmasın diye mama takviseyi yapiyorum ama vicdanım cok kötü. Ne yapayım cok cok emsin diye. Emse var aslında bi seyler gelecek.Memede uyuyor hep.
Aynen ben de en son altını açarak uyandırıyorum başka ne yapsam uyanmıyor istemediği zaman1 hafta 10 gün sıkıntılı işte cnm Dr bugün öyle dedi beslenmeye dikkat et mamada olsa ver süt inene kadar aç kalmasın. Göğüslerin şişince anlarsın o zamanda bol bol emzir çenesinin altını okşa emme güdüsünü uyandır altını aç bezini açıncada uyanır bebek
Bizim de değerimix 14 çıktıKızlar bugun kontrolumuz vardı sarılık 11 olmus persembe tekrar gidicez kontrol için. Bebeğimle benim kan uyuşmazlığı var o yuzden yuksek cıkıyormus . Bol bol emziriyorum en fazla 1 bucuk saatte bir emiyor kakasını çişini çok guzel yapıyor inşallah düşmüş olur persembeye kadar..
Kızlar bugun kontrolumuz vardı sarılık 11 olmus persembe tekrar gidicez kontrol için. Bebeğimle benim kan uyuşmazlığı var o yuzden yuksek cıkıyormus . Bol bol emziriyorum en fazla 1 bucuk saatte bir emiyor kakasını çişini çok guzel yapıyor inşallah düşmüş olur persembeye kadar..
Ben ilk bebeğimde 14 çıkmıştı 5 gün sonunda değer 0 dı. Mama veremedim onu hiç almadı. Onun yerine 2 saat olmadan emzirmeye çalıştım. 2 saat arasında sağdım az az da olsa kaşıkla, şırıngayla ağzını sütle ıslatmak kadar da olsa içirdim. Ayaklarını mendille silmek poposunu açmak bunlara uyanabiliyorlar uyanır uyanmaz memeyi dayayın. Eğer yine de baktınız hiç canlanmıyor mamayı deneyin ama sorun sarılıktan ememiyor uyuyor olmasıyda mamayada aynı tepkiyi verir. Geçmiş olsun inşallahBenimki de aynı. Bugün doktorum sarılık değeri 14 dedi. Sınırda dedi. Yarın da kan vericez 16 üzerine çıkarsa yatırırız dedi. Çok korkuyorum ya. 2 saatte bir uyandır yesin süt yermezse mama ile destekle dedi. Valla zor uyandırdım.
Aynen dikişler iyilessin de iz geçer bi sekilde benim 20.gunde bugün çok şükür iyiyim hiç iyilesemicem sanmistimİnşallah geçirir canım artık geçirmezse de ne yapalım çamaşırın içinde kalıyor zaten
Canım çok teşeklürler. hiç hastanede yqtmadı değil mi o süreçte evde kendin düşürdün değil mi değeriBen ilk bebeğimde 14 çıkmıştı 5 gün sonunda değer 0 dı. Mama veremedim onu hiç almadı. Onun yerine 2 saat olmadan emzirmeye çalıştım. 2 saat arasında sağdım az az da olsa kaşıkla, şırıngayla ağzını sütle ıslatmak kadar da olsa içirdim. Ayaklarını mendille silmek poposunu açmak bunlara uyanabiliyorlar uyanır uyanmaz memeyi dayayın. Eğer yine de baktınız hiç canlanmıyor mamayı deneyin ama sorun sarılıktan ememiyor uyuyor olmasıyda mamayada aynı tepkiyi verir. Geçmiş olsun inşallah
Benim bebişin de yüksek çıktı kan uyusmazligindan kaynaklı iki gün fototerapi aldık hastanede yattık 7ye düştü taburcu olduk bi haftada yine 12 çıktı çocuk kilo alıyor emiyor kaka çiş ful dolduruyor değer yükseliyor rh uyumsuzluğu en illet sarılık inşallah çok çabuk atlatırız bebeklerimize allah şifa versinAynen ben de en son altını açarak uyandırıyorum başka ne yapsam uyanmıyor istemediği zaman
Bizim de değerimix 14 çıktıyarın tekrar bakalım dedi doktor. Korkuyorum yatış yapalım diye inşallah düşer değer. Ayrı kalamam kuzumdan
Bende simdi hastaneye gidiyorum acile. Sağlık ocagina gittik biraz var gibi dedi kan verin dedi. Ağla ağla üzüldüm. Allah daha zor durumda olan annelere yardım etsin. Evlatla sınamasın. Mamayi bile yutmuyor uyumaktan. Uyansın diye yapmadığımz kalmadı ama yok yaniBenimki de aynı. Bugün doktorum sarılık değeri 14 dedi. Sınırda dedi. Yarın da kan vericez 16 üzerine çıkarsa yatırırız dedi. Çok korkuyorum ya. 2 saatte bir uyandır yesin süt yermezse mama ile destekle dedi. Valla zor uyandırdım.
bizim bebiste de cikti sarilik insan çok üzülüyor 5 gunluk bebek hastaneye yatti diye boş yere kendimi yedim bitirdim kaç gun allah daha kötü hastalık vermesin insanlar neler atlatıyor sarılığı her bebek oluyor neredeyse bu şekilde teselli edebilirim belki siziBende simdi hastaneye gidiyorum acile. Sağlık ocagina gittik biraz var gibi dedi kan verin dedi. Ağla ağla üzüldüm. Allah daha zor durumda olan annelere yardım etsin. Evlatla sınamasın. Mamayi bile yutmuyor uyumaktan. Uyansın diye yapmadığımz kalmadı ama yok yani
Bize yenigoğan sarılığı dedi ama ilk önce kan uyuşmaxlığı sebepli de olabilir dedi ben rh pozitf eşim rh negatif. Bizimkinde de uyuma dışında sıkıntı yok yiyor çiş kaka yerinde. Zaten bugüne kadar renginde değişim de yoktu. Resmen doktordan çıktıktan sonra sarı oldu çocuk . O ana kadar pembeydi ya.inşallah yaşayan herkes tez vakitte iyileşsinBenim bebişin de yüksek çıktı kan uyusmazligindan kaynaklı iki gün fototerapi aldık hastanede yattık 7ye düştü taburcu olduk bi haftada yine 12 çıktı çocuk kilo alıyor emiyor kaka çiş ful dolduruyor değer yükseliyor rh uyumsuzluğu en illet sarılık inşallah çok çabuk atlatırız bebeklerimize allah şifa versinPinterest35
Ben de çok üzülüyorum sürekli kafamda . Ya yarın yatış denirse naparım diyorum. Ben uyandırmak için altını açma yçntemini kullanmaya başladım işe yarıyor. Rabbim tüm sıkıntıda olan bebişlere şifa aileleirne de güç versinBende simdi hastaneye gidiyorum acile. Sağlık ocagina gittik biraz var gibi dedi kan verin dedi. Ağla ağla üzüldüm. Allah daha zor durumda olan annelere yardım etsin. Evlatla sınamasın. Mamayi bile yutmuyor uyumaktan. Uyansın diye yapmadığımz kalmadı ama yok yani
Doğru ne zor durumda olanlar var insan aklına getirmek bile istemiyor. Rabbim yardımcıları olsun hepsinin. Şifası Allahtan yeterki yavrum iyi olsunbizim bebiste de cikti sarilik insan çok üzülüyor 5 gunluk bebek hastaneye yatti diye boş yere kendimi yedim bitirdim kaç gun allah daha kötü hastalık vermesin insanlar neler atlatıyor sarılığı her bebek oluyor neredeyse bu şekilde teselli edebilirim belki sizi
Rh uyuşmazlığı nedir cnm hiç bilmiyorum benim kızımın kanı A negatif, benim ve eşimin A pozitif. Negatif / pozitif olunca mi sarılık oluyormuş? Kızımda olmamıştı sarılık. Aslında sütüm geç gelmişti mama da vermemiştik öyle. Hastanede bir kaç kez şırınga ile vermişlerdi.Benim bebişin de yüksek çıktı kan uyusmazligindan kaynaklı iki gün fototerapi aldık hastanede yattık 7ye düştü taburcu olduk bi haftada yine 12 çıktı çocuk kilo alıyor emiyor kaka çiş ful dolduruyor değer yükseliyor rh uyumsuzluğu en illet sarılık inşallah çok çabuk atlatırız bebeklerimize allah şifa versinPinterest35
Üzülme cnm bol bol emzir bol çiş kaka yaparak atacaktırDoğru ne zor durumda olanlar var insan aklına getirmek bile istemiyor. Rabbim yardımcıları olsun hepsinin. Şifası Allahtan yeterki yavrum iyi olsun
Cok teşekkür ederimbizim bebiste de cikti sarilik insan çok üzülüyor 5 gunluk bebek hastaneye yatti diye boş yere kendimi yedim bitirdim kaç gun allah daha kötü hastalık vermesin insanlar neler atlatıyor sarılığı her bebek oluyor neredeyse bu şekilde teselli edebilirim belki sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?