2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Zorla uyandiriyorum memeyi her seferinde dayiyorum ağzına ama uyuyor hep. Uyusa da mama veriyorum yine de
1 hafta 10 gün sıkıntılı işte cnm Dr bugün öyle dedi beslenmeye dikkat et mamada olsa ver süt inene kadar aç kalmasın. Göğüslerin şişince anlarsın o zamanda bol bol emzir çenesinin altını okşa emme güdüsünü uyandır altını aç bezini açıncada uyanır bebek

Kızlar bugun kontrolumuz vardı sarılık 11 olmus persembe tekrar gidicez kontrol için. Bebeğimle benim kan uyuşmazlığı var o yuzden yuksek cıkıyormus . Bol bol emziriyorum en fazla 1 bucuk saatte bir emiyor kakasını çişini çok guzel yapıyor inşallah düşmüş olur persembeye kadar ..

Benimki de aynı. Bugün doktorum sarılık değeri 14 dedi. Sınırda dedi. Yarın da kan vericez 16 üzerine çıkarsa yatırırız dedi. Çok korkuyorum ya. 2 saatte bir uyandır yesin süt yermezse mama ile destekle dedi. Valla zor uyandırdım.

Aynen ben de en son altını açarak uyandırıyorum başka ne yapsam uyanmıyor istemediği zaman
Bizim de değerimix 14 çıktı yarın tekrar bakalım dedi doktor. Korkuyorum yatış yapalım diye inşallah düşer değer. Ayrı kalamam kuzumdan

Ben ilk bebeğimde 14 çıkmıştı 5 gün sonunda değer 0 dı. Mama veremedim onu hiç almadı. Onun yerine 2 saat olmadan emzirmeye çalıştım. 2 saat arasında sağdım az az da olsa kaşıkla, şırıngayla ağzını sütle ıslatmak kadar da olsa içirdim. Ayaklarını mendille silmek poposunu açmak bunlara uyanabiliyorlar uyanır uyanmaz memeyi dayayın. Eğer yine de baktınız hiç canlanmıyor mamayı deneyin ama sorun sarılıktan ememiyor uyuyor olmasıyda mamayada aynı tepkiyi verir. Geçmiş olsun inşallah

Canım çok teşeklürler. hiç hastanede yqtmadı değil mi o süreçte evde kendin düşürdün değil mi değeri

Benim bebişin de yüksek çıktı kan uyusmazligindan kaynaklı iki gün fototerapi aldık hastanede yattık 7ye düştü taburcu olduk bi haftada yine 12 çıktı çocuk kilo alıyor emiyor kaka çiş ful dolduruyor değer yükseliyor rh uyumsuzluğu en illet sarılık inşallah çok çabuk atlatırız bebeklerimize allah şifa versin Pinterest35

Bende simdi hastaneye gidiyorum acile. Sağlık ocagina gittik biraz var gibi dedi kan verin dedi. Ağla ağla üzüldüm. Allah daha zor durumda olan annelere yardım etsin. Evlatla sınamasın. Mamayi bile yutmuyor uyumaktan. Uyansın diye yapmadığımz kalmadı ama yok yani

bizim bebiste de cikti sarilik insan çok üzülüyor 5 gunluk bebek hastaneye yatti diye boş yere kendimi yedim bitirdim kaç gun allah daha kötü hastalık vermesin insanlar neler atlatıyor sarılığı her bebek oluyor neredeyse bu şekilde teselli edebilirim belki sizi

Bize yenigoğan sarılığı dedi ama ilk önce kan uyuşmaxlığı sebepli de olabilir dedi ben rh pozitf eşim rh negatif. Bizimkinde de uyuma dışında sıkıntı yok yiyor çiş kaka yerinde. Zaten bugüne kadar renginde değişim de yoktu. Resmen doktordan çıktıktan sonra sarı oldu çocuk . O ana kadar pembeydi ya.inşallah yaşayan herkes tez vakitte iyileşsin
Ben de çok üzülüyorum sürekli kafamda . Ya yarın yatış denirse naparım diyorum. Ben uyandırmak için altını açma yçntemini kullanmaya başladım işe yarıyor. Rabbim tüm sıkıntıda olan bebişlere şifa aileleirne de güç versin

Doğru ne zor durumda olanlar var insan aklına getirmek bile istemiyor. Rabbim yardımcıları olsun hepsinin. Şifası Allahtan yeterki yavrum iyi olsun

Rh uyuşmazlığı nedir cnm hiç bilmiyorum benim kızımın kanı A negatif, benim ve eşimin A pozitif. Negatif / pozitif olunca mi sarılık oluyormuş? Kızımda olmamıştı sarılık. Aslında sütüm geç gelmişti mama da vermemiştik öyle. Hastanede bir kaç kez şırınga ile vermişlerdi.

Rh uyuşmazLigindan sarilik olan bebislr kisa zamanda sifa bulsun insallah sıkmayin caninizi benmde oglum 3 gun yogun bakimda kalmsti, dogdugunda rh uyusmazligi olanlar igne oldugunuz halde mi sarilik oldu bebisleriniz

Cok teşekkür ederim valla eşim bir yandan ben bir yandan fenayiz. İnsan sonra kendine kızıyor buna bile üzülüp şımarıklık ediyorum diye. Cok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…