2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
diloyloy1 canım benim kzıımda 14 günlükken başlamıştı ama anlamadık ne olduğunu gittikçe artı hergün aynı saatteyse koliktir gaz damlalarına başla mama kullanıyosan gaz yapmayan mamalardan al . Ben kızımda bilemedim bu bebeğimde sancı ilacına 15 günlükken başladım koliğin çözümü yok ama hafifletebilirsin beyaz gürültü dinlet kundak yap filan

16.günde bi sıkıntı var galiba bizimki de aynı dün 5 saat uyanıktı gece bugün de 4 saat oldu sürekli huzursuz memeyi vermezsem durmuyor.

Mochi bence hiç işe yaramıyor ben medela kullanıyorum gayet güzel lansinoh da kullanmıştım o da iyi diğerleri ile ilgili yorum yapamıyorum
60 cc emzirdikten sonra mı bir de tek taraf mı iki göğüs mü
Lansinoj kullanıyorum can yakıcı şekilde kuvvetli deneyebilirsin kızımda medela kullanmıştım

Kızlar merhaba, ben pazartesi günü sezaryanla doğum yaptım. Uzun uzun anlatmak isterim ama geçmiş mesajları bile okuyamadım. Hastaneden bugün çıktık. Bebişim sarılık olmuş, bir anda çok uyumaya başladı. Göğüslerim de sertleşmeye başladı. Sanırım ememiyor. Siz bu durumlarda neler yaptınız?

Oldu canım bebeğimiz Rabbim seni de kurtarsın inşallah

Kizlar bana dua edin lutfen sapasaglam uyanayim yavrularima kavusayim yarin oglen saat 13de genel anesteziyle sezeryanim var
Allah yardımcın olsun.

suyu patlayan arkadas alıntı yapamadım sana da sağlıklı doğumlar inşallah.
..........

kızlar selamlar, ben de sabah dokuzda sezeryana giriyorum inşallah sağlıkla cıkarız , duanızı esirgemeyin.

Sütünü sağmalısın. Göğüslerine sıcak uygula damarlar açılsın. Ama mutlaka sağ. Sağdığını içir. Sarılıkta bol bol Emmesi lazım uyandırmaya çalış. Ne kadar çok emer çiş kaka yaparsa sarılığı geçer cbm

Ayni gundemi ameliyatımiz INSALLAH SAGLIKLA KAVUSALIM KUZULARA

Göğsünü sağma makinesiyle boşalttım...

Ay amin amin. Bende de kasılma sancı gelip hopppp gidiyor. Sanırım 40 ı görücez hayırlısı artık. Ama bugün bir baktım ödem toplamış elim ayağım ilk defa oldu. Hayırlısı artık
Yaaa annemde geldı heyecan dorukta beklıyo valla bizde 39 u doldur da gel diyorum bol su ıc kuzum odem ıcın belkı etkı eder

Kızlar ben de kabızlık oldu yine ben de duphalac şurup içtim şimdi bebeği emzirsem bişey olur mu yoksa sütün birazını sağıp atayım mı
G guneyli34 Duphalac hamilelikte güvenle kullanılan bir ilaç.Yani ilaç bile değil şekerli su...Hamilelikte güvenle kullanılan herşey emzirme döneminde de güvenle kullanılır.Sutunu sağmana ve atmana gerek yok.Gunde 3 kez duphalac kullanıp emzirebilirsin

İnşallah güzel haberler alırsınız canım küvezde benim oğlum da hiç düzenli kilo alamadi eksiye düştü.3 saatte bir besliyorlardi. Ben 2 saate düşurdum sonra da biberonu da birakinca saatte bir emiyor neredeyse. Doğum kilosu düşük olanlar ilk aylarda daha fazla kilo alıyorlarmış zaten.sizin kilonuz normalmiş insallah daha da almiştir annesi güzel düşün güzel olsun. Ben çok stesli bir ay geçirdim ama sonu güzel oldu insallah sizin de öyle olur

Yaaa annemde geldı heyecan dorukta beklıyo valla bizde 39 u doldur da gel diyorum bol su ıc kuzum odem ıcın belkı etkı eder
Süper olmuş annenin gelmesi cnm gözün aydın. Bugün suya yüklendim yürüyüş yaptım birazcık çok soğuktu. Hayırlısıyla sağlıkla kolayca gelsinler de artık şansımıza ne zaman olursa

İyi günler kızlar.Bu sabah saat 8 gibi hastaneye yatışım yapıldı ama dün gece 1.5 tan ber hafif sancılarım başlamıştı neyse sabah yatış yapıldı muayne oldum 3 cm olmuş daha sonra sancılarım sıklaşmaya başladı ve 5 cm oldu.En sonunda suyum patlatıldı ondan sonra zaten çorap söküğü gibi ilerledi odadan doğumhaneye zor yetiştirdiler beni,ama çok tatlı minnoş bi oğlum oldu kızlar 2.950 gram Rabbim heristeyene yaşatsın inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…