2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
tebrikler canim
sonunda kavustunuz

Benim oğlum da küvezde kilo almamıştı dr çıkarmak için kilo almasını bekliyordu sonra eve yollayıp 2 gün sonra kontrol için çağırdığında oğlum gayet fazla kilo almıştı dr şaşırıp eve gitmeyi beklemiş demek diye gülmüştü
İnşallah sizin de öyle olur

Gözün aydın canım

Allah anali babalı büyütsün canım gözünüz aydın

Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzu inşallah

Kızlar oğlum her emzirmeden sonra gazını cıkarırken kusuyor ve daha sonra hıckırmaya baslıyor normal mi acaba her seferinde kusup hıckırması bir kere olmasa diğer emzirmede mutlaka oluyor

Kızlar oğlum her emzirmeden sonra gazını cıkarırken kusuyor ve daha sonra hıckırmaya baslıyor normal mi acaba her seferinde kusup hıckırması bir kere olmasa diğer emzirmede mutlaka oluyor
cnm benm de öyle hemde baya kusuyor ağız dolusu 2 3 kere sonra da hıçkırıyor ama ben normaldir diye düşünüyorum

Arkadaşlar kanamalarınız ne durumda? Benim bugün sezeryan sonrası 8.günüm ve baya azalmıştı bu sabah. Birazdan kontrole gideceğim zaten ama çok erken değil mi daha azalması için
ne guzel iste keske benimde bitse artik. bugün 11. gun ilk zamanlarin yogunlugu yok ama illa ki geliyor baxen fazlada geldigi oluyor. benim normal dogum bir huzur bulamadim. surekli islaklik akinti kanama olunca kasinti oldu bende . hala iyilesemedim. bazen dayanilmayacak sekilde kasiniyor. oncesinde yanma tahris gibi bisey olmustu. o gecti yerini kasintiya birakti hic rahatim yok yani

Normal doğum olunca o kanama ıslaklık hissi daha da pis oluyodur tabi kanamanın devam etmesi rahmin toparlanması açısından önemli demişti bi hemşire arkadaşım. Doğruluğu nedir bilmiyorum tabi şimdi doktoruma da sorucam bakalım

Arkadaşlar kanamalarınız ne durumda? Benim bugün sezeryan sonrası 8.günüm ve baya azalmıştı bu sabah. Birazdan kontrole gideceğim zaten ama çok erken değil mi daha azalması için
Benim 24. Günüm bitti diyorum 2 gün sonra yine geliyor. Bitmiyor yani

Kızlar normal doğum sonrasında kontrole gidenler doktor alttan muayene ediyor mu? Dikişleri falan yarın çağırdı bizi e kanama var nasıl olacak stres yaptım

Kızlar dün 5bucukta hastaneye yatisim yapıldı benim kız fena evde suyunu resmen patlattı bi hareketiyle o anı hiç unutamam heralde evden çıkmadan meryemana otunu suya koyduk birazda üzerinden içip çıktım. Ağrılarım çok hızlı ilerledi zor tabi o sancılar insan biyerde dayanamayacak bitmeyecek zannediyor. Ama geçip bitiyor sonuçta 8bucukta doğum oldu. Hastaneye yatisim doğumun olması toplamda 3 saat sürdü iste. Kesi olmadi doğum anında biraz yırtılmış 1 dikiş atılmış. Oyuzden rahatım çok şükür. Simdi meme savaşları başladı sol göğsümü verdiler ilk başta onu cok güzel emiyor sağ göğsümü 1 kez alıyorsa 3 kez almıyor oynuyor resmen. Rabbim herkesi kurtarsın inşallah. Ocak ayı kapanışını bizler yapiyoruz

Canım gözün aydın öncelikle, bebeğin de sarılığı en kısa sürede atlatır inşallah en iyi ilaç anne sütü. Ben sağarak vermiştim sütümü 2 saatte bir mutlaka besle. Sütün yetmediği yerde mama takviyesi

Kızlar normal doğum sonrasında kontrole gidenler doktor alttan muayene ediyor mu? Dikişleri falan yarın çağırdı bizi e kanama var nasıl olacak stres yaptım
Ediyoe dikişlerin durumuna , ödem toplayıp toplamadığına enfeksiyon var mı yok mu siye alttan muayene bakıyor.

İki göğüs... Bazen emzirdikten sonra bazen önce...
Canım bende o kadar süt çıkmıyo ama sütüm yağlı galiba bebiş kilo alıyo. Acaba sen verimli süt olması için dut hoşafı, ceviz, badem, hurma, incir, tahin pekmez, bulgur pilavı vs şeylerle beslenmeye dikkat edebilirsin. İnşallah düzelir canım

Kaç saatte bir emziriyorsun??? Yiyorum onları... Yarın kontrolü muz var inşallah almıştır kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…