2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizdede durumlar aynı. Bizim bebiş için yaklaşık bir ay olcak. Bazı günler çok iyi uyuduğu oluyo ama bazı günlerde kucağımdan indiremiyorum. Bugünlerde geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladı. Ben de arada uyuyo muyum bayılıyo muyum hiç hatırlamıyorum

Bu arada bebeğim geceleri yanımda yatmaktan çok hoşlanıyo kızlar. Valla eşimle aramızda yatırıyorum, mızmız edince hemen meme veriyorum 2 gecedir. Meme verirken uyanık oluyorum, dikkat ediyorum. İkimiz de dinleniyoruz sabaha kadar ama doğru mu acaba yaptığım bunu yapmasam da sabaha kadar memede oturur vaziyetteyim zaten

Ben pedin üzerine tuvalet kağıdını iki üç kat yapıp koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum ped le temasi kesiyor daha rahat ediyorum

Biz de aynı vaziyetteyiz ama kalk yat yapmaktan aşırı yoruluyorum böyle rahat ettim bı nebze

Gözün aydın olsun canım tebrik ederim

Arkadaşlar kanamalarınız ne durumda? Benim bugün sezeryan sonrası 8.günüm ve baya azalmıştı bu sabah. Birazdan kontrole gideceğim zaten ama çok erken değil mi daha azalması için
Benim 13. Gün hala devam bazı gün çok az geldiği oldu bitti sanıyorum ama ertesi gün çoğalıyor hemen
Evet normal doğumda iyileşme daha kolay hemen ayaklanıyorsun vs deniyordu ben yaşayamadık o kolaylığı. İlk gğnler basurum çok zorladı. Şimdi dikişlerim geriliyor ara ara canımyanıyor bazen oturamıyorum normalyan oturuyorum ya da emzirme minderinin üzerine oturuyorum. Bi rahat edemedğm ben de

Ayy maşallah 2 saat uyuyorsa geceleri şükret. Bizim dün gece okadar yormama banyo yaptırmama rağmen gece 1.5 saat uyudu en uzun süre. Somra yine yarım saat 45 dk ya indi aralıkları mız bıdık sürekli emiyo

Kızlar merhaba doğum yaptım bir daha girip bakamadım hiç buralara..herkes iyidir inşallah çoğumuz almıştır bebişlerini artık kucağına herhaldeBana gelince Suni sancıyla doğum yaptım ama hiç korktuğum gibi olmadı tam açılmaya kadar öyle dayanılmaz ağrı sancı hissetmedim en son ıkınmaların başlayıp bebeğin çıkma aşaması zorladı beni sadece o da bi 45 dakika 1 saat arası bi süreydi eğer hala doğum yapamamış korkan varsa moral olsun diye yazdımherkesin ağrı acı eşiği farklı o yüzden suni sancıyla alakalı kötü deneyimleri duyup korkutmayın kendinizi.Şimdiyse emzir gazını çıkar altını al uykusuz gecelerle boğuşup duruyoruz ama öyle güzel bir duyguymuş ki annelik hiç birinden şikayet edemiyorumRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben de geceleri yanıma alıyırum başka türlü uyumuyor. Ama sürekli geriniyor gazı rahatsız ediyor derken ha bire pış pış yap maya uyanıyorum yine dinlenemiyorım pek. Sanırım uyku sözcüğünü lügatımdan çıkarsam iyi olur ,uykuyu düşününce çok geriliyorum gece ağlamalarına

Gaz sorunu için farklı önerisi olan vwr mı kızlar, masaj yapıyorum her alt değişimimde yağla. Yemeklerden sonra uyumamışsa sırtını sıvazlıyorum ki genelde uyumuş olıyor. Gaz damlası veriyoruz. Anason çayı ,ıhlamur, rezene dönüşümlü içiyorum. Bsşka ne yapılabilir hala sorun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…