2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yediklerine çok dikkat etmeye çalış birde ayaklarını hep sıcak tutmaya çalış canım.ben bir gün azıcık gaz yapan bi yemek yedim perişan oldu çocuk o gün sonrasında hep dikkat etim daha iyiyiz şükür

Kızlar benimde sütüm çok tazyikli akıyor çocuğun boğazını alıyor göğsümü tutacağı vakit ağzına damlayan sütten çocuk memeyi tutamıyor boğuşuyoruz resmen var mı böyle bi şey yaşayan çözüm bulan?

Önce biraz sağ sonra bebeğe ver. Tazyiği azalacaktır

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsun

Çook sağol cnm benim seninde tekrar başın sağolsun yattıkları yer nurla dolsun
2 kez kanseri atlattı hep öleceğim modundaydı. Covid oldu torunu sayesinde umut doluydu,hastane enfeksiyonunu öğrendi bunu da yeneceğim daha torunumu parka götüreceğim dedi. aynı sizinki gibi bebeğim umut oldu ama dayanamadı işte 10 gün Ben tek çocuğum oğlumda ilk torun olacaktı. Nasip olmadı. İnşallah dediğin gibi görmüşlerdir/göreceklerdir canım

7 aylıkken vefat etti... Ben hala aklıma geldikçe çok üzülüyorum...benim beş yıl sonra ilk kez anne oldum... Babam göremedi... Ondan hep dua isterdim cocugum olsun diye...
Babanın duası kabul olmuş cnm ne mutlu en azından hamile olduğunu,muradına erdiğini görmüş. Yani insan avunuyor işte.. ben geçen hafta dr'un beni telaşlandırmasıyla aradım ağladım anneme nasıl yapacğm haftaya diyor dr dedm siz yanımda yoksunuz dedm. Telefonda o kdr ağladım ki babam aldı en son ben sana dua edeceğim üzme kendini fln dedi ağlamaktan anlayamadm bile. Son konuşmamız bu oldu. Şimdi o kdr üzülüyorum ki gider ayak babamı üzdüm endişelendirdim kendi korkuma yenik düştüm diye. kendi aradan çekildi,annemde yanıma gelebildi böylece gibi geliyor. Kahroluyorum

Hergün aynı saatte başlıyor nerdeyse ama inş kolik felan değildir. Saç kurutma makinası sesi sakinlestiriyor. Damlaya yeni başladım . Bazen üstten gazı bi saat uğraşsam da çıkmıyor. Bakalım damla işe yarayacak mı.

Bir de gazı olduğu zaman emmek istiyor ya o zaman emzirmeli miyiz, yoksa oyalamalı mi . Ne yapsak

Gözün aydın canım çok şükür iyisiniz

Okurken çok kötü oldum Rabbim babanın günahlarını affetsin cennetin en güzel yerini nasip etsin inşallah canım. Sende kendini toparlamaya bak bebeğin için. Babana da bol bol dua et şuan onun için yapabileceğin en güzel şey bu. Rabbim sabır versin sizlere

Bebeğin ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım kendinde öyle.
Kimyon çayı yapabilirsin , kendin de iç ondan bebeğe de bir çay kaşığı ağzına akit

ayağımda hep çorap var zaten terliksiz de gezmiyorum ama daha da dikkat ederim göğsüm biraz üşüyor acaba o da mı etkiliyor memede uyduğundan örtemiyorum hemen zaman zaman üşüdüğü oluyor bağrımın. O da gaz yapar derler gazlı yemek yememeye çalışıyorum. Sütlü tatlılar gaz yapar mı bazen yiyorum
Bebeğin ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım kendinde öyle.
Kimyon çayı yapabilirsin , kendin de iç ondan bebeğe de bir çay kaşığı ağzına akit
İki patikli alt zıbın ve bir çorap giydiriyorum az mı ki kimyon çayını bi deneyeyim

Amin canım inşallah sağolasın baban dayanabildiği kadar dayanmış pes etmemiş direnmiş ne mutlu. Ama eceli insanı ölümden korurmuş. Ecel gelince ise yapacak bir şey yok her şey sebep sadece. Rabbim çektirmeden muhtaç etmeden almış yanına tesellimiz bu olsun. Acını paylaşıyorum, rabbim sabırlar versin

Bunun cevabını ben de merak ediyorum. Gaz damlası işe yarıyor mu

bnm de normal doğum bugün 14. gün geçmek bilmiyor afedersinz büyük tuvaletimden sonra çok kaşınıyor, keşke sezeryan olsaydım diyorm bazen oturamıyorm kalkamıyorm büyük tuvalet yapamıyorm nasıl iş anlamadım

Kızlar normal doğum sonrasında kontrole gidenler doktor alttan muayene ediyor mu? Dikişleri falan yarın çağırdı bizi e kanama var nasıl olacak stres yaptım
cnm bnde normal doğum yaptım 1 hafta sonra kontrole gel demişti gittim sadece göbekten ultrasonla baktı, başka hiç birşey yapmadı

Canım emzirme danışmanları tazyikli süte çözüm olarak emzirme öncesi sağma makinesi ile sağım yapıp tazyiki önlemeniz gerektiğini öneriyor. Yinede araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…