- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 23
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.881
Yediklerine çok dikkat etmeye çalış birde ayaklarını hep sıcak tutmaya çalış canım.ben bir gün azıcık gaz yapan bi yemek yedim perişan oldu çocuk o gün sonrasında hep dikkat etim daha iyiyiz şükürGaz sorunu için farklı önerisi olan vwr mı kızlar, masaj yapıyorum her alt değişimimde yağla. Yemeklerden sonra uyumamışsa sırtını sıvazlıyorum ki genelde uyumuş olıyor. Gaz damlası veriyoruz. Anason çayı ,ıhlamur, rezene dönüşümlü içiyorum. Bsşka ne yapılabilir hala sorun çünkü
Kızlar benimde sütüm çok tazyikli akıyor çocuğun boğazını alıyor göğsümü tutacağı vakit ağzına damlayan sütten çocuk memeyi tutamıyor boğuşuyoruz resmen var mı böyle bi şey yaşayan çözüm bulan?
Kuzucuklar küçükler dahaCanım çıkarıyor aslında günde 6-7 kakada yapıyo ama dr içinde vardır onun diyo
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsunKızlar merhaba doğum yaptım bir daha girip bakamadım hiç buralara..herkes iyidir inşallah çoğumuz almıştır bebişlerini artık kucağına herhaldeBana gelince Suni sancıyla doğum yaptım ama hiç korktuğum gibi olmadı tam açılmaya kadar öyle dayanılmaz ağrı sancı hissetmedim en son ıkınmaların başlayıp bebeğin çıkma aşaması zorladı beni sadece o da bi 45 dakika 1 saat arası bi süreydi eğer hala doğum yapamamış korkan varsa moral olsun diye yazdım herkesin ağrı acı eşiği farklı o yüzden suni sancıyla alakalı kötü deneyimleri duyup korkutmayın kendinizi.Şimdiyse emzir gazını çıkar altını al uykusuz gecelerle boğuşup duruyoruz ama öyle güzel bir duyguymuş ki annelik hiç birinden şikayet edemiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çook sağol cnm benim seninde tekrar başın sağolsunYaaaa çok üzüldüm canım benim, inan kendi yaşadığımdan sonra senin aynı şeyi yaşamamanı o kadar istemiştim ki. Rabbim babacığına rahmet eylesin mekanını cennet kılsın. Benim babam da torununu göremedi hep birlikte gezicez ona istediklerini alıcam diyordu. Aklıma geldikçe içim sızlıyor 1 ayı bitti benim babamın da. Ben de hala hastenede olarak düşünüyorum insanın kabullenmesi kolay değil. Allah yattığı yerde dinlendirsinonlar torunlarını gördüler , görecekler ben buna inanıyorum canım. Bundan sonra yavruna sımsıkı sarıl onunla teselli bulacaksın.
Babanın duası kabul olmuş cnm ne mutlu en azından hamile olduğunu,muradına erdiğini görmüş. Yani insan avunuyor işte..7 aylıkken vefat etti... Ben hala aklıma geldikçe çok üzülüyorum...benim beş yıl sonra ilk kez anne oldum... Babam göremedi... Ondan hep dua isterdim cocugum olsun diye...
Hergün aynı saatte başlıyor nerdeyse ama inş kolik felan değildir. Saç kurutma makinası sesi sakinlestiriyor. Damlaya yeni başladım . Bazen üstten gazı bi saat uğraşsam da çıkmıyor. Bakalım damla işe yarayacak mı.@diloyloy1 canım benim kzıımda 14 günlükken başlamıştı ama anlamadık ne olduğunu gittikçe artı hergün aynı saatteyse koliktir gaz damlalarına başla mama kullanıyosan gaz yapmayan mamalardan al . Ben kızımda bilemedim bu bebeğimde sancı ilacına 15 günlükken başladım koliğin çözümü yok ama hafifletebilirsin beyaz gürültü dinlet kundak yap filan
Gözün aydın canım çok şükür iyisinizKızlar dün 5bucukta hastaneye yatisim yapıldı benim kız fena evde suyunu resmen patlattı bi hareketiyle o anı hiç unutamam heralde evden çıkmadan meryemana otunu suya koyduk birazda üzerinden içip çıktım. Ağrılarım çok hızlı ilerledi zor tabi o sancılar insan biyerde dayanamayacak bitmeyecek zannediyor. Ama geçip bitiyor sonuçta 8bucukta doğum oldu. Hastaneye yatisim doğumun olması toplamda 3 saat sürdü iste. Kesi olmadi doğum anında biraz yırtılmış 1 dikiş atılmış. Oyuzden rahatım çok şükür. Simdi meme savaşları başladı sol göğsümü verdiler ilk başta onu cok güzel emiyor sağ göğsümü 1 kez alıyorsa 3 kez almıyor oynuyor resmen. Rabbim herkesi kurtarsın inşallah. Ocak ayı kapanışını bizler yapiyoruz
Okurken çok kötü oldumÇook sağol cnm benim seninde tekrar başın sağolsunyattıkları yer nurla dolsun
2 kez kanseri atlattı hep öleceğim modundaydı. Covid oldu torunu sayesinde umut doluydu,hastane enfeksiyonunu öğrendi bunu da yeneceğim daha torunumu parka götüreceğim dedi.aynı sizinki gibi bebeğim umut oldu ama dayanamadı işte 10 gün Ben tek çocuğum oğlumda ilk torun olacaktı. Nasip olmadı. İnşallah dediğin gibi görmüşlerdir/göreceklerdir canım
Babanın duası kabul olmuş cnm ne mutlu en azından hamile olduğunu,muradına erdiğini görmüş. Yani insan avunuyor işte..ben geçen hafta dr'un beni telaşlandırmasıyla aradım ağladım anneme nasıl yapacğm haftaya diyor dr dedm siz yanımda yoksunuz dedm. Telefonda o kdr ağladım ki babam aldı en son ben sana dua edeceğim üzme kendini fln dedi ağlamaktan anlayamadm bile. Son konuşmamız bu oldu. Şimdi o kdr üzülüyorum ki gider ayak babamı üzdüm endişelendirdim kendi korkuma yenik düştüm diye. kendi aradan çekildi,annemde yanıma gelebildi böylece gibi geliyor. Kahroluyorum
Bebeğin ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım kendinde öyle.Gaz sorunu için farklı önerisi olan vwr mı kızlar, masaj yapıyorum her alt değişimimde yağla. Yemeklerden sonra uyumamışsa sırtını sıvazlıyorum ki genelde uyumuş olıyor. Gaz damlası veriyoruz. Anason çayı ,ıhlamur, rezene dönüşümlü içiyorum. Bsşka ne yapılabilir hala sorun çünkü
ayağımda hep çorap var zaten terliksiz de gezmiyorum ama daha da dikkat ederim göğsüm biraz üşüyor acaba o da mı etkiliyor memede uyduğundan örtemiyorum hemen zaman zaman üşüdüğü oluyor bağrımın. O da gaz yapar derlerYediklerine çok dikkat etmeye çalış birde ayaklarını hep sıcak tutmaya çalış canım.ben bir gün azıcık gaz yapan bi yemek yedim perişan oldu çocuk o gün sonrasında hep dikkat etim daha iyiyiz şükür
İki patikli alt zıbın ve bir çorap giydiriyorum az mı kiBebeğin ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım kendinde öyle.
Kimyon çayı yapabilirsin , kendin de iç ondan bebeğe de bir çay kaşığı ağzına akit
Amin canım inşallah sağolasınÇook sağol cnm benim seninde tekrar başın sağolsunyattıkları yer nurla dolsun
2 kez kanseri atlattı hep öleceğim modundaydı. Covid oldu torunu sayesinde umut doluydu,hastane enfeksiyonunu öğrendi bunu da yeneceğim daha torunumu parka götüreceğim dedi.aynı sizinki gibi bebeğim umut oldu ama dayanamadı işte 10 gün Ben tek çocuğum oğlumda ilk torun olacaktı. Nasip olmadı. İnşallah dediğin gibi görmüşlerdir/göreceklerdir canım
Babanın duası kabul olmuş cnm ne mutlu en azından hamile olduğunu,muradına erdiğini görmüş. Yani insan avunuyor işte..ben geçen hafta dr'un beni telaşlandırmasıyla aradım ağladım anneme nasıl yapacğm haftaya diyor dr dedm siz yanımda yoksunuz dedm. Telefonda o kdr ağladım ki babam aldı en son ben sana dua edeceğim üzme kendini fln dedi ağlamaktan anlayamadm bile. Son konuşmamız bu oldu. Şimdi o kdr üzülüyorum ki gider ayak babamı üzdüm endişelendirdim kendi korkuma yenik düştüm diye. kendi aradan çekildi,annemde yanıma gelebildi böylece gibi geliyor. Kahroluyorum
Bunun cevabını ben de merak ediyorum. Gaz damlası işe yarıyor muGaz sorunu için farklı önerisi olan vwr mı kızlar, masaj yapıyorum her alt değişimimde yağla. Yemeklerden sonra uyumamışsa sırtını sıvazlıyorum ki genelde uyumuş olıyor. Gaz damlası veriyoruz. Anason çayı ,ıhlamur, rezene dönüşümlü içiyorum. Bsşka ne yapılabilir hala sorun çünkü
Zararı olur mu acaba. Bugün baska arkadaşım söyledi aynısı, annem olmaz öyle şey diyor. BilemedimBebeğin ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım kendinde öyle.
Kimyon çayı yapabilirsin , kendin de iç ondan bebeğe de bir çay kaşığı ağzına akit
bnm de normal doğum bugün 14. gün geçmek bilmiyor afedersinz büyük tuvaletimden sonra çok kaşınıyor, keşke sezeryan olsaydım diyorm bazen oturamıyorm kalkamıyorm büyük tuvalet yapamıyorm nasıl iş anlamadımne guzel iste keske benimde bitse artik. bugün 11. gun ilk zamanlarin yogunlugu yok ama illa ki geliyor baxen fazlada geldigi oluyor. benim normal dogum bir huzur bulamadim. surekli islaklik akinti kanama olunca kasinti oldu bende . hala iyilesemedim. bazen dayanilmayacak sekilde kasiniyor. oncesinde yanma tahris gibi bisey olmustu. o gecti yerini kasintiya birakti hic rahatim yok yani
cnm bnde normal doğum yaptım 1 hafta sonra kontrole gel demişti gittim sadece göbekten ultrasonla baktı, başka hiç birşey yapmadıKızlar normal doğum sonrasında kontrole gidenler doktor alttan muayene ediyor mu? Dikişleri falan yarın çağırdı bizi e kanama var nasıl olacak stres yaptım
Canım emzirme danışmanları tazyikli süte çözüm olarak emzirme öncesi sağma makinesi ile sağım yapıp tazyiki önlemeniz gerektiğini öneriyor. Yinede araştır istersenKızlar benimde sütüm çok tazyikli akıyor çocuğun boğazını alıyor göğsümü tutacağı vakit ağzına damlayan sütten çocuk memeyi tutamıyor boğuşuyoruz resmen var mı böyle bi şey yaşayan çözüm bulan?
Bende kaldı canım. O bölge hissiz su anSezeryan olan arkadaşlarım cilt üzerinde hafif uyuşukluk kaldı mı sizdede dikiş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?