2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım emzirme danışmanları tazyikli süte çözüm olarak emzirme öncesi sağma makinesi ile sağım yapıp tazyiki önlemeniz gerektiğini öneriyor. Yinede araştır istersen
Bi kaç gündür öyle yapıyorum canım ama göğsümün birinin ucuda pek yok birde göğüs doluyken üstüne bi de tazyikli olunca hiç almıyor onu kan ter içinde kalıyoruz ikimizde.şaşırdım artık napacağımı

Amin canım inşallah ediyoruz sürekli. Zaten yapabileceğimiz tek şey bu. Çok teşekkür ederim

Arkadaşlar kanamalarınız ne durumda? Benim bugün sezeryan sonrası 8.günüm ve baya azalmıştı bu sabah. Birazdan kontrole gideceğim zaten ama çok erken değil mi daha azalması için
Biz 1 aylık olduk hala devam ediyor . 20 . Günde birden çoğaldı sonra yine azaldı bekliyorum valla ne zaman bitecek

Kızlar ya bebeğim sürekli geriniyo ve uykudan uyaniyo bu hareketiyle bugün hiç derin uyumadı sırf bu gerinme yüzünden. Gazi da yok. Ne yapayım bilemedim

Bugün epey yorucu bir gün benim için
Sabah kızımın dr kontrolü vardı herşey yolunda gidiyor kilosu iyi Doğum kilosuna geri dönmüş ancak emzirirken canımın çok yandığını ve sürekli emmek istediğini söyledim dilini kontrol etti dil bağı var onun için beni emzirme danışmanına gönderdi
Öğlen de emzirme danışmanına gittik o inceledi bağdan dolayı doğru tutamadığına karar verdi o yüzden canımın acıdığını ve bebeğin de tam kapasite ememediği için daha uzun süre emmek istediğini söyledi
daha önce hastanedeki dr ile de konuşmuştuk ama o biraz bekleyelim demişti

Çocuk doktorunun da kararıyla yarın sabah dil bağı kesilecek umarım rahatlarız
Şimdi de benim kontrolüme geldik inşallah o da sorunsuz olur

Merhaba dogum yapanlara gecmis olsun yapacaklarida Allah bir avazda kurtarsin ins. Bisey sorucam devlet hastanesinde sezeryan olanlar kac gun kaldiniz acaba odalarda baskalarida oldumu yaninizda birde 2. Sezeryanlar kacinci haftada alindinz sezeryana

Merhaba dogum yapanlara gecmis olsun yapacaklarida Allah bir avazda kurtarsin ins. Bisey sorucam devlet hastanesinde sezeryan olanlar kac gun kaldiniz acaba odalarda baskalarida oldumu yaninizda birde 2. Sezeryanlar kacinci haftada alindinz sezeryana
Cnm cumartesi akşamı doğum yaptım pazartesi öğlen çıktım gaz çıkınca çıkartıyorlar çıkmazsa iğne vurup çıkartıyorlar çıkıyorsun

aaa aynı sorun bende de var çok cnm yanıyor, dil bağı nedir ilk kez duydum emzirme danışmanına gideyim ben de o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…