2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok sağlıklı çok güzel bir gebelik gecireceksin canım.Gebeligin tadını çıkar,çıkaralım.Benim de bugün kontrolüm 2 de Kalp atışı göreceğiz inşallah
[/QUOTE]
İnşallah canım çok saol . Çok güzel güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

9 hafta bitcek nerdeyse bulantı yeni başlıyo milletin gecmeye başlamıştır eminim. Iki sabahtr gözümü 7 de fena bi bulantıyla acıyom herseyden tiksinmeye basladm sanırsın yeni hamile kaldm
Ben ogluma hamileyken 10. Haftada bulantim baslamisti. Tum gun gecmeyen berbat bir bulanti, 6.aydan doguma kadar da kusmustum yani 6.aydam sonra da kusmalar eslik etmişti. Insallah sen oyle olmazsin. Bu hamileligimde 6.haftada basladi cok farkli bu

Kızlar 6. Haftadan beri sabah uyanır uyanmaz kusuyorum gün boyu bulantım devam ediyo böyle olan var mı ?
İlk hamileliğimde ben çok kusmuştum. Eczanelerde farklı markaların bulantı bileklikleri satılıyor canım. Ben alıp takınca çok rahatladım. Akapunturda bulantı noktasına temas ettiğinden bulantıyı kesiyor. Bende faydalı oldu tabi ki herkes de aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum ama eder diye düşünüyorum. Çünkü akapunkurda da aynı mantıkla tedavi yapılıyor. Deneyebilirsin istersen .

Sorun yok dediyse öyledir icini ferah tut dua et, olabiliyor oyle seyler, gec dollenme yasayanlar cok. Rabbim neylerse guzel eyler tevekkul edelim..

Aah ah, ilk gebeligimde de simdi de ne zaman midem az bisey boşalsa berbat bir bulanti basliyor. Birseyler yiyince geçiyor bulanti. 20 kilo almazsam iyi

Bana da öyle dedi ilk kontrolüm dündü ben daha fazlasını bekliyordum ama sadece kese gördük, geç döllenme dedi ama ben yumurtlama gunumu biliyorum ilk haftalarda ultrason farkli çıkabiliyormuş onu dusunurek kendimi teselli ediyorum, 10 haziranda tekrar gideceğim inşallah güzel olur her şey yolk kesesi oluşmuş mu? Kese kaç mm?

Bugün cok bitkin hissediyorum midem dünkü kadar yanmıyor ama aklıma yemek yeme düşüncesi bile gelince tiksiniyorum. Bir şey yemeyince de güçsüz kalıyorum ruh gibi dolaşıyorum evde sanki hasta gibiyim

Melindacım seninle kürtaj bölümünden daha önce yazışmıştık. hamile olduğunu görünce öyle sevindimki ama bir türlü yazamadım
öncelikle hayırlı olsun, sağsalim kucağına alırsın inşallah yavrunu
yolk kesesini de göremedi, çok erken dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırda ama ben şimri, adana medlinedan randevu aldım, 2 haziran için, belki kalp atışı duyulmaz ama en azından yolk kesesini görürüm inşallah.
burdan da yazarım. hiç üzülme canım, ben 2 gündür sürekli geç döllenme mesajları okuyorum netten.
rabbim ramazan ayında verdi evlatlarımızı bize, inşallah sonuna kadar sıkıntısız bir hamilelik geçiririz

Benim kontrolde yarın. Şimdiden kalbim çıkacak heyecandan. Umarım herşey yolundadır
heyecanlanman çok normal canım, aslında hiçbirimiz yerimizde duramıyoruzdur eminim. hem mutluluktan, hem de yok keseyi görcem mi, yok kalp atışını duycam mı falan diye.
güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…