2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
[/QUOTE]
Cok gecmis olsun, cok zor ve üzücü bir durum

Kızlar benim alttan da karından da görülmedi çok üzgünüm kan veriyorum
Gerçekten çok uzuldum ve şaşırdım. Ilk muayanendi değil mi sat larımız aynı diye hatırlıyorum. Sonuç çıkınca yaz lütfen. Kan vermiş miydin daha önce?verdiysen beta hcg kaç cikmisti ?

Kontrlm vardi sordum bugun 8 haftadan sonra baslar normal dedi doktor ne guzel seviniyordum bulantısız hamilelik geçiriyorum diye. Neyse bebek iyi olsunda idare ederiz artik ne yapalm

Bi yanım senin gibi düşünüyo bi yanımda sanki bulantımın kusmamın olması bebeğimin iyi olduğunu bildirdiği için içim rahatlıyo bişe kullanma diyo ama benim gibi her sabah kusuyo muydun

Gerçekten çok uzuldum ve şaşırdım. Ilk muayanendi değil mi sat larımız aynı diye hatırlıyorum. Sonuç çıkınca yaz lütfen. Kan vermiş miydin daha önce?verdiysen beta hcg kaç cikmisti ?
Evet aynıydık kanlar 41 iki gün sonra 93 dört gün sonra 1337 çıkmıştı yani geçen çarşamba

Bi yanım senin gibi düşünüyo bi yanımda sanki bulantımın kusmamın olması bebeğimin iyi olduğunu bildirdiği için içim rahatlıyo bişe kullanma diyo ama benim gibi her sabah kusuyo muydun
Çok kustum ben 6. haftada başlamıştı. Sonra bileklikleri keşfedince çok rahatladım. 3 kilo vermiştim çünkü o dönem. Bir şey yiyememek de çok üzüyordu beni sürekli çıkarmaktan. Bir yazıda okudum bulantı olması ya da olmaması bebeğin sağlığı ile hiç ilgili değilmiş. İiçin rahat etsin. En azından miden bulanmadan bebeğin için sağlıklı şeyler yiyebilirsin. Ben o dönem çubuk kraker yemekten bezmiştim. Benim arkadaşım da hamile 14. haftasında hiç bulantısı olmadı çok şükür her şeyi yolunda.

İnşallah biran önce şu sıkıntılı dönemleri atlatalim.benim 3.gebeligim 2 oğlum var 8 ve 5 yaşında onlarda hiç böyle sıkıntılar yaşamadım gezdim tozdum hamilemiyim farkında bile değildimbu hamileliğim de böyle şeylerle karşılaşınca bı şok oldum ama şimdi lekelenmeye döndü çok şükür rahatladım geçen hafta 4 gün normal adet oluyormusum gibi kanamam oldu.Rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı doğumlar sağlıklı bebisler nasip etsin insallah

Aah ah, ilk gebeligimde de simdi de ne zaman midem az bisey boşalsa berbat bir bulanti basliyor. Birseyler yiyince geçiyor bulanti. 20 kilo almazsam iyi
Ben kilo veriyorum midem kazınsada bişey yiyemiyorum yemeklerden ağıza giren herşey den tiksiniyorum bilmiyorum böyle nasıl olacak ilk gebeliğimde 12. Haftada herşey yoluna girmişti rahatlamıştım gün sayıyorum bakalım

Evet benim de yakın arkadaşım hamile aynı haftalardayız onun aksine iştahı açıldı ve hiç kusmuyo ben hep iyidir kusmak diye çözümüne bakmadım sağlıklı olsun da her derdine razıyım ben bilekliklere bakayım ben de

Evet aynıydık kanlar 41 iki gün sonra 93 dört gün sonra 1337 çıkmıştı yani geçen çarşamba
Artışın normal geldi bana değerlerin düşüklüğü yüksekliği kişiye göre değişiyor sonuçta. Önemli olan artış. Şimdi verdiğin kan sonucu ne zaman çıkacakmış? Doktor bişey dedimi görünmemesi ile alakalı? Ve son günlerde kanaman agrin vs oldu mu ? Dualarimiz seninle canim öncelik senin sağlığın unutma

Kanamam yoktu sadece mide bulantım kesilmişti 600 e düşmüş kimyasal dedi

Kanamam yoktu sadece mide bulantım kesilmişti 600 e düşmüş kimyasal dedi
Benimde bu hamilelikten önce kimyasal yaşadım canım kendi kendine sıfırlanıyor değer sağlık olsun ama sonra hemen hamile kaldım kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınıyor 1. ile 2. arasında da kimyasalim var.sagliksiz döllenme olduğu için bu şekilde oluyor.Rabbin sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…