2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benim doktorum beni her hafta çağırıyor kuzum dedi ki 10. haftaya kadar hep gel sonra 2/3 haftaya çıkarırız.
benimki baya mucize bebek olduğu için benim kadar doktorum da sağ olsun sürekli kontrol etmek istiyor.
Aynen canım benim doktorumda seneler sonra olduğu için 10 günde bir gel dedi

iyi geceler kizlar. nefes darlığı çeken var mi aranizda?nette arastirdim ilk haftalarda olma sebebi solunum sisteminin, vücudun temiz kan ihtiyacını gidermek için çok daha fazla çalışmasıymış. İlk haftalrda da hic nefes darlığı duymamıstim. İlk gebeligime gore bu gebelik agir geciyor şimdiden Mercimekle(yani bebekle:)) aram bir hayli kötüşikayet etmek istemiyorum ama bulanti ,baş dönmesi ve halsizlik derken yıldım geceleri yatincada gicik bir öksürük musallat oluyor hic huzur vermiyor.

[
Bende cookk istiyorum normal doğum yapmayı.ilki sezaryan aradan yaklaşık yedi yıl geçmiş olcak.
Aradan kafi miktarda yıl geçmiş ama yine de büyük risk.Hele ki sizin erken doğum hikâyeniz var öncesinde riskli bir gebelik geçirmişsiniz.Ben büyük bir sezeryan düşmanıydım.Ilk doğumumda açılmam ilerlemedi kalp atışları düşmeye başlayınca sezeryanla aldılar.O doktora yıllarca küfür ettim ama şimdi gidip elini öpmek istiyorum bana ilk oğlumu sağ salim teslim etti.2.doğumum malum zaten sezeryan sonrası normal doğum beklerken başıma geldi.Pek çok ssvd grubuna üye oldum.Kurslara gittim.Sezeryan olanlara kizdim.Rüptür ve dekolman hikayelerini görmezden geldim ölümüne ssvd ci idim.Gerisi malum.Benden size dost tavsiyesi kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın.%3-4 olab risk sizin başıniza gelince %100 oluyor..Sevgilerimle

Seni anlıyorum zor bir olay. Ben senin kadar ölümüne savunup istemiyorum ama zaten yurt dışında ilk sezeryan ikinci için zorunluluk olmuyor. İlerleyen zamanda göreceğim
Riskleri çok bunu kabul ediyorum
Ama benim de ilk doğumum hiç güzel olmadı ben de hep sezeryanı suçladım
Bekleyip göreceğiz bakalım ikinci nasıl olacak

[/QUOTE]
Estağfurullah canım. Sağol paylaştığın için. Benimki tamamen duygusal bişey sütüm hemen gelsin diye istiyorum aslında. 4 gün sonra gelmişti sütüm bebek sarılık olmuştu. Buda göreceli tabi. Bide normal doğum merakı.. Hayırlısı olsun kesinlikle istemem bebeğimi riske atmak

Bende oldu geçenlerde buraya yazdım. Nette okudum normal diyor. Bi an bayılacak gibi oldum kalbimin hızlı atması aldığım nefesin yetmemesi. İki gün şiddetli oldu şimdi sabahları hafif geçiyor. Çok kötü bişeymiş nefessiz kalmışım gibi oldu elim kolum kalkmaz oldu gözüm karardı ayakta olsaydım düşermişim. Umarım tekrarlamaz.

[/QUOTE]
Evet çok haklısın.ben sadece internnettegördüm ssvd yapabilinleri bı kaç video izledim.bu gebelik için henüz Dr dahi gitmedim.kendi kafamda vurup catiyorum.suan bulunduğum ilçede özel hstne yok devlet drlari desteklemiyor zaten diyorlar ssvd yi.aklimda komşu ilçede bı Dr varmış gittigimde ona sormayı düşünüyordum.nasil olur mümkün mü riskli mi diye.cok teşekkürler tavsiyenizi asla korkutmak olarak görmüyorum.dediginiz gibi ilk erken olunca ikincide riskli demişti doğum Dr um. Ama bu sefer güzel olacağına inanıyorum.gonlum normal doğumu ne kadar çok istesede hayırlısıyla hamileligimi tamamlayayimda sezeryanada raziyim diyorum.

Ah geçmiş çok şükür zor bir Doğum olmuş sizin için ama ikinci doğumun normal olmasını etkileyecek bir durum değil en azından
Çok saolun . Çok zor bı surec olmuştu. Dr gittiğimde soracağım ssvd yi. archinom arkadaşımızın tavsiyelerine de uyacagim.kendimide bebeği de riske atmak istemem. Allah'ım hepimize sağlık ve sıhhatle yavrularımızı dünya ya getirmeyi nasip etsin.

Merhabalar ben de riskli gebelik geçiriyorum ilk andan beri kanama yaşıyorum ister istemez stres yapıyoruz ama nasipte varsa bu günlerde geçecek sabırla temkinli bir şekilde bekmekten başka yapacak bir şeyimiz yok içinizi ferah tutun

Anlıyorum canım.Insan çok istiyor gerçekten de.Normal doğumu yasamak,bebeğe de sans vermek,doğum kanalındaki probiptikleri alması,vb vb o kadar olumlu tarafı var ki normal doğumun..Ama ben 9 aydır yoğun bakım kapılarında bekleyen bir anne olarak normal doğum esnasında oksijensiz kalmış çocuklarla karşılaştıkça iyice fena oldum.Sezeryanin da normal doğumun da riskleri ve dezavantajları var.Malesef kim ne yaşarsa bakış açısı o oluyor.Bunlari düşünmek için zaten çok erken.En güzeli gebeliğin tadını çıkarmak her günü mutlulukla geçirmek.Ben de hep burda kötü kötü şeyler yazıyorum.Kusura bakmayın.Gruptan atacaklar yakında beni moralimizi bozuyorsun diye

☹ Evet çok haklısın.ben sadece internnettegördüm ssvd yapabilinleri bı kaç video izledim.bu gebelik için henüz Dr dahi gitmedim.kendi kafamda vurup catiyorum.suan bulunduğum ilçede özel hstne yok devlet drlari desteklemiyor zaten diyorlar ssvd yi.aklimda komşu ilçede bı Dr varmış gittigimde ona sormayı düşünüyordum.nasil olur mümkün mü riskli mi diye.cok teşekkürler tavsiyenizi asla korkutmak olarak görmüyorum.dediginiz gibi ilk erken olunca ikincide riskli demişti doğum Dr um. ☹ Ama bu sefer güzel olacağına inanıyorum.gonlum normal doğumu ne kadar çok istesede hayırlısıyla hamileligimi tamamlayayimda sezeryanada raziyim diyorum.
[/QUOTE]
Çok sağlıklı çok güzel bir gebelik gecireceksin canım.Gebeligin tadını çıkar,çıkaralım.Benim de bugün kontrolüm 2 de Kalp atışı göreceğiz inşallah

Kızlar günaydın
Bindim otobüse gidiyorum inşallah bebeğimi sağlıklı görür gelirim babasına da fotoğrafını getiririm dualarınıza çok ihtiyacım var
Güzel haberlerle gel canım aman maskeni eldivenini tak otobüsle gidiyomuşsun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…