2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Eki Görüntüle 2640558
kızlar doktor bıgün bana bu kağıdı verdi.Bununla bürlikte sağlık ocağına gidip kayıt ol dedi.Testlerini yapsınlar dedi.Sizlerin doktorlarıda söyledimi böyle
Evet canım benim doktorda söyledi. Bir kısmını sağlık ocagindan yaptıracağım , bir kısmıni özel hastanede yaptirdim

Benim de 8 buçuk yıl geçmiş olacak inşallah herşey güzel olur
İlk sezeryan neden oldu sizin
Amin inşallah.Benim erken doğum oldu 26+5 de sancım geldi acil gittim . Küçük bı ildeydik o zaman hastanede benim haftama uygun kuvoz yoktu buyuk bı ile sevk edeceklerdi doğum icin.beklerken Suyum geldi ve hemşire alttan muayene etti.sonra yerinde sicramaya başladı ellerine dokundum diye.sonra Dr da muayene etti.bebwk ters geldiği için sezeryanla almak zorundayız dedi.oylelikle sezeryan oldum.

Ah geçmiş çok şükür zor bir Doğum olmuş sizin için ama ikinci doğumun normal olmasını etkileyecek bir durum değil en azından

İyiyim kuzum çok şükür ben.
Ama kendimi Bi halsiz Bi bitkin hissediyorum
Sessiz sessiz takip ediyorum sizi
Bunalma var üzerimde neden bilmiyorum ama.

Sen nasılsın iyi misin
Bende de acayip halsizlik var
Bu sabah biraz daha iyiyim diye oğlumun odasını toplayıp temizledim üzerimden tur geçmiş gibi yatıyorum şimdi

Kızlar dayanamadm yarn icin baska yerde randvu aldm. 3 hafta nasl beklicm ya yarn da bakaym burasi da hersey yolunda derse bidaha 3 aym bitene kadar adm atmam hastaneye inşallah

Bende de acayip halsizlik var
Bu sabah biraz daha iyiyim diye oğlumun odasını toplayıp temizledim üzerimden tur geçmiş gibi yatıyorum şimdi

Çok geçmiş olsun. Ben de birazcık iş yapsam canım çıkıyor. Bugün Bi bulaşık yıkadım çok yorulmuşum.

Allah daha iyi etsin hepimizi inşallah

aynen ama yarn son sorun yok derse tutabilirsem kendimi gitmicem bidaha
benim doktorum beni her hafta çağırıyor kuzum dedi ki 10. haftaya kadar hep gel sonra 2/3 haftaya çıkarırız.
benimki baya mucize bebek olduğu için benim kadar doktorum da sağ olsun sürekli kontrol etmek istiyor.

benim doktorum beni her hafta çağırıyor kuzum dedi ki 10. haftaya kadar hep gel sonra 2/3 haftaya çıkarırız.
benimki baya mucize bebek olduğu için benim kadar doktorum da sağ olsun sürekli kontrol etmek istiyor.
Beni de her hafta çağırıyordu dusuk riskim var diye şükür gecen hafta gerek yok 2li teste kadar gelme dedi benim icim yinede rahat degil baska bi yere baktrcam gitmem sorun yoksa zaten bi daha bakalm
Bu arada Mucizenii sag saliim kucagina alırsin inşallah

Sezeryan sonrası normal doğum olabiliyor. Önceden asla olmaz riskli falan denirdi. Yapan cok. Bende cesaret toplamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık sağlıkla doğsunlarda
Canım ben kendi doğumumla ilgili insanları yeterince korkuttugum için fazla detay vermek istemiyorum ama ben de ssvd beklerken başıma geldi bu plesanta kopma işi..Maceraya atılma lütfen.Ruptur riski %3 ama senin başına gelince %100 oluyor.Benim başıma gelen de %0.05 ihtimaldi ama oldu.Ssvd delilik geliyor bana şu anda.Ben sezeryan sonrası normal doğum yapacağım diye 39+5 e kadar bekledim.Doktorum başıma gelenlerden sonra şans işte dedi geçti.Eger maceraya atılmayıp gidip sezeryanimi olsaydım yavrum sağ salim kucağımda olacaktı.Yapamazsin değil yapabilirsin ama riske girmeye ne gerek var?Bu konuyu iyi düşün.100 doktordan sadece 3-5 tanesi destekliyor.Mantikli bir iş olsa hepsi kabul ederdi.Evet yapan çok ama rüptür olup Allah korusun bebeği mi kaybeden,hayatını ya da rahmini kaybeden,benim gibi bebeği engelli olan ve her an ölümü beklenen anne de çok Uyarmak istedim beni affet[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…