2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canim, lutfen bu kadsr karamsar olma. Istersen pazartesi falan bi daha git. Bak eger ki insallah hersey yolundaysa, bu stresin sana da bebise de zarar verir
Istersen 1 hafta sonra yine bakalım ama bebeği görmeyi bekleme daha erken dedi, ben de daha fazla stres olmamak adina 2 hafta sonra kontrolu kabul ettim...iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum

Uzulme canim. Gec dollenme olabilir belki seninki de. Bakalim zaman ne gosterecek, umarim iyi haberler aliriz

Ciddi misin? Ay cok rahatlattin beni canim Allah razı olsun. O zaman 5+6 da duyulmamasi normal diyebiliriz? Sali gunu cagirdi, doktorun hesabına gore sali gunu 6+4 oluyor. Duyulur heralde o zamana
ilk kez 4+5 te gittim vajinal olarak zor da olsa keseyi gördük
5+5 te karından baktı bebeği göremedi ama yolku gördü bebek vardır için rahat olsun dedi
6+5 te ise bebeği nokta kadar görebildik birkaç saniye sesini duyduk
yarın gideceğim 7+6 olacak iyice görür duyarız dedi.

Neyse yavru enseyi karartmayalım
cumartesi mi gideceksin pazartesi mi?
cumartesi gideceğim. eğer cumartesi double olmuşsa pztesi yine giderim kesinleştirmek için. bir de pazartesi okulla sözleşme yenilemesi vs yapılacak. ona göre doğum izni alacağım diyeceğim ya da demeyeceğim =) koyun can kasap et derdi oldu ama kariyerimi de hamişliğin sağlıklı olup olmayışına göre şekillendireceğim işte. hayat devam ediyor.

Kuzum valla bana kalsa ben aşırı mutluyum böyle hatta şükrediyorum oh mis diyorum ama bu gün bi içim buruldu acaba bişey mi varda belirtim yok dedim bi telaş sardı inşallah belirtisiz hafif güzel geçiririz günlerimizi saol bilgilerin için

Insallah canim moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Saliya kadar zaman nasil gececek
Canım zor beklemek anlıyorum. Sen moralinş yüksek tut hep güzel olumlu düşünelim. Başından daha önce kürtaj geçmiş ama hep öle olcak değil kuzum aklına getrme lütfen sonu güzrl olacak inşallh hayrlısıyla bebeğin seninle olacak. Dualarımız seninle ve tüm hamilelerle sağlıkla ilerlesin inşallh bol bol dua edelim

Ayy sevindim senin adına. Bende çocuk var yasak kalktı ama çocukla Seyehat oluyormu acaba

Kızlar merhaba daha yeni yazıyorum çok şükür gördük kalp atışını benim bugün 6+4 ama doktor 7+1 dedi bebek 1 cm olmuş nasıl oluyo bu
Bir iki günlük oynamalar olabiliyormuş Dr bugün söyledi. Senin adına sevindim belirtim kalmadı diyordun ehvam yapıyordun şanslısın ki rahat geçiyor gebeliğin

Kızlar merhaba daha yeni yazıyorum çok şükür gördük kalp atışını benim bugün 6+4 ama doktor 7+1 dedi bebek 1 cm olmuş nasıl oluyo bu
Bana. Hayırlı olsun bense bugün gittim benimde 8+4 ama ultrason göre 9+1 çıktı gelişimi önde gidiyor güzel Bişey bu

Gözün aydın canım Bizim kayınvalide çağırıyo hem de istanbula gidip alıp gelmeyi planlıyorum kalmak istemiyorum doktorum burda şehir değiştirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…