2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gözün aydın canım ❤ Bizim kayınvalide çağırıyo hem de istanbula gidip alıp gelmeyi planlıyorum kalmak istemiyorum doktorum burda şehir değiştirmek istemiyorum

Sağol canım

Yasağın kalkması gelinlere yaramayacak mi yoksa

işin şakası tabi onlar da özlemişlerdir sizi. Ben kayınvalidemle aynı şehirdeyim zaten ama annemleri çok özledim

Selam canım, gittiniz mi bebişi görmeye umarım kese oluşmuşmuştur

Kızlar ben kan verdim nötrofil lenfosit çok az değişik çıktı doktor baktı gönderdim sonuçları onemli değil bunlar dedi bi tek d vitaminim baya düşükmüş onun için damla al yeter dedi

Kızlar merhaba daha yeni yazıyorum çok şükür gördük kalp atışını benim bugün 6+4 ama doktor 7+1 dedi bebek 1 cm olmuş nasıl oluyo bu
Öyle farklar olabiliyor canım daha cabuk gelişmiş demek ki bu güzel bişey zaman zaman haftasının bir kaç gün gerisinde bile çıkabilir hiç sorun değil. Kalp atışı duymana cok sevindimmm

Öyle farklar olabiliyor canım daha cabuk gelişmiş demek ki bu güzel bişey zaman zaman haftasının bir kaç gün gerisinde bile çıkabilir hiç sorun değil. Kalp atışı duymana cok sevindimmm
Çok saol cnm benim demek ki belirtiler önemli değilmiş burdan bunu anladım

canim fazla yorma kendini cok uzun yolsa gitme ben 4 saatlik yol gittim kanama oldu ilk haftalarda yolculuk sıkıntılı

Bütün illerde kalktı dimi cnm benimde ablam.dogum yapicak.10gun sonra ona gtmk istym b nde hamiş hamiş gidicem.

Kızlar canım çok sıkıldı..kontrol vardı bugün.bebek iyi. Kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı gördü iki uç tane.böyle bişey yaşayan var mı? Dışarda kanama olmadı hiç..

Progestan verdi. Şu anlık bebek iyi dedi.iş yapma falan dedi. Ama kafaya taktım.kötü bişey mi bu? Başına gelen var mı?
Benim 7 hafta kontrollerde kesenin altında kanama olduğunu söyledi ve progestron kullan demişti. Benim midem kötü olduğu için progestronu kullanamadım. 8. Hafta da o kanama yok olmuştu. Kesenin neresinde olduğu önemli. İnşallah zarar vermeyecek yerdedir canım

Benimde seninle aynı gelişti süreç canım 6+3 te kalp atışı görünmedi doktor daha çok küçük dedi öncesinde benimde kalp atışı oluşmadığından kaybım var.bir hafta sonra çağırmıştı beni yarın kontrole gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur görürüz kalp atışlarını

Herkes farklı bişey için üzülüyor sanırım benimde ara ara adet ağrısı gibi geliyor gidiyor bunu kafaya takıyorum inş kötü bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…