2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayirli haberlerle dönersin insallah canim, Allah yardimcin olsun

Dışarıya kanama olmadı değil mi?

Kızlar progestan kullananlar ağız mı vajinal mi alıyorsunuz? Vajinal daha az mı yan etkili?
Ben ağızdan alıyorum canım herhangi bi yan etki yaşamadım
Hergün mutlaka uğruyor netten baktım şimdi ilk 3ay normal denmiş Amaaa ağrı korkutuyor tabi hayırlısı artık nasip kısmet teşekkür ederim cnm
ben bi mutfağa gideyim geleyim adet sancısı gibi ağrırdı normal dedi doktor git gide azalmaya başladı ama günde 2-3 kere yine bi yokluyor

Ben ağızdan alıyorum canım herhangi bi yan etki yaşamadım

ben bi mutfağa gideyim geleyim adet sancısı gibi ağrırdı normal dedi doktor git gide azalmaya başladı ama günde 2-3 kere yine bi yokluyor
Senin azmış cnm benim çok daha sık oluyor oyüzden Korkuyorum artık nasip diyorum kısmette varsa inş 9ay sonra kavuşuruz

Progestan verdi. Şu anlık bebek iyi dedi.iş yapma falan dedi. Ama kafaya taktım.kötü bişey mi bu? Başına gelen var mı?
Canım sakin ol drum dediğini yap. Benim kuzenimin 7 ay kanaması oldu her kanamadan Dr a koştu bebeğe bişey oldu diye onunda kese etrafında kanama alanları vardı. Hiçbişey olmadı.

Günaydın kızlar. Kalktık mide bulantısına bakalım. 3 gündür iyidi bulantı yok gibiydi din tekrar başladı. Dediğiniz gibi belirtiler mola veriyor arada. Sağlık olsun yapacak bişey yok.

Günaydın kızlar. Kalktık mide bulantısına bakalım. 3 gündür iyidi bulantı yok gibiydi din tekrar başladı. Dediğiniz gibi belirtiler mola veriyor arada. Sağlık olsun yapacak bişey yok.
Günaydın, sen de erken uyanmissin saat 5ten beri uyanığım uyuyamadim geri. Sabah bulantisi fena valla, kraker fln iyi geliyor ama

canim fazla yorma kendini cok uzun yolsa gitme ben 4 saatlik yol gittim kanama oldu ilk haftalarda yolculuk sıkıntılı

3 saat uzağız ama onlar gelecekler inşallah canım doktoruma sormadan gitmem zaten

Hem şimdilik kendi arabamız da yok cesaret edip otobüse binemem salgın daha bitmiş değil

Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Herkes böyle kontrole gidince bide bi kaç arkadaşımız maalesef iyi haberlerle dönmedi ben de yarına randevu almayı düşünüyorum. iyice pinpirik olduk

Ailem 2.5 saatlik mesafede ama 3 ay bitmeden gitmek istemiyorum ne kadar özlesemde. 1 ay daha dayanmalıyım. Hem bulantılar iştahsızlık falan biter daha iyi olur. Çokta bunaldım ama yinede riske atmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…