2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Biz aileler ile aynı sehirdeyiz aramız arabayla yarim saat lakin biz bile 2 haftada bir gidiyoruz o bile beni strese sokuyor o diyor kalın burda öbürü diyor kalın burda

Evet kalktı canım ama sen de dikkat et istersen doktoruna ara sor uzun yola izin veriyor mu diye.
Evet kuzum öyle yapicam bugün kontrolüm var zaten dün gtcektm ama bugüne ertelemsti doktorum işi vardı sorucam artık hayırlısı olur inşallah cnm.

Kontrole gidecek arkadaşlar inşallah hepiniz iyi haberlerle dönersiniz.

Lütfen kimseyle karşılaştırma yapmayın, bazısı erken yumurtlar bazısı geç yumurtlar.

Senin o haftada göründüyse benim niye görünmedi kesin terslik var gibi düşünmeyin, doktorunuz herşeyi daha iyi bilir.

Tüm hamilelik boyunca hepimizin süreci farklı olacak bebeğin gelişimi olsun bizim değişimlerimiz olsun herkeste bireysel farklılıklar olacaktır.

Boş yere üzmeyin minnakları, anneleri

Bu arada tahmini doğum tarihi 24 ocak gösteriyor benim de hayırlısı ile inşallah. Hamile olup işe giden var mı?
Tabi ki gidiyoruz işlerimize hasta değiliz ki hamileyiz.Riskli,evde dinlenmemiz gereken bir durum olmadıkça 32.haftaya kadar gideceğiz inşallah.Hos ben 32.haftadan sonra da gidiyorum ise ama bu sefer 34 lerde bırakırım

Bu arada sık idrara çıkma sorunu başlayan var mı kızlar gece 4-5 kere kalkıyorum suyu da yudum yudum içiyorum geceleri, o kadar idrar nasıl oluyor bilmiyorum ki

Rahim büyüdükçe baskılıyor galiba ama ben daha ileriki haftalarda olur diye düşünüyordum erken başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…