2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tabi ki gidiyoruz işlerimize hasta değiliz ki hamileyiz.Riskli,evde dinlenmemiz gereken bir durum olmadıkça 32.haftaya kadar gideceğiz inşallah.Hos ben 32.haftadan sonra da gidiyorum ise ama bu sefer 34 lerde bırakırım
Bizim şirket covidden dolayı kronik hastalar ve hamilelere evden çalışabilirsin dedi de ondan sordum. Tabi ne kadar devam ederler bu uygulamaya bilemiyorum.

Ilk haftalarda ve son haftalarda sık idrara çıkma olayı olur.2.trimestrda yani hamileliğin balayında olmuyor böyle dertler Ama özellikle son haftalar delirtir insanı.Tam tuvaletten gelirsin yatarsın 1-2 damla için tekrar kalkarsın.10 dk sonra tekrar kalkarsın.Sabaha kadar 100 kere kalkarsın.

Bizim şirket covidden dolayı kronik hastalar ve hamilelere evden çalışabilirsin dedi de ondan sordum. Tabi ne kadar devam ederler bu uygulamaya bilemiyorum.
Eğer böyle bir imkan sundularsa tabi ki mutlaka değerlendirin.Ozellikle büyük şehirlerde hamileler için büyük nimet evden çalışmak

Ciddi misin o zaman şükrediyorum halime

Son aylar yandık desene

Gündüz sık gidiyorum gece pek uyanmiyorum belki oda geç uyuyup erken uyandigim içindir suyu da bol içmeye çalışıyorum unuttuğum zaman sıklık azalıyor.

Aynen.Simdi ne ki..Sen son 2 ayı gör.Idrar torbasına baskı yapıyor bebek.Bir de tam boşalmıyor söylemesi ayıptır Neyse...

Tamam tamam sormadım ben öyle bişey

Gündüz sık gidiyorum gece pek uyanmiyorum belki oda geç uyuyup erken uyandigim içindir suyu da bol içmeye çalışıyorum unuttuğum zaman sıklık azalıyor.

Ben de gündüz bol içmeye çalışıyorum ondan gündüz gitmem normal de gece de maşallahım var yani

benim arabada cok geliyor ya sanirim salladigi icin mersinden konyaya 5 kere petrolde durduk duralim demeye utaniyordum artik

benim arabada cok geliyor ya sanirim salladigi icin mersinden konyaya 5 kere petrolde durduk duralim demeye utaniyordum artik

Haha beni bırakın burada dönüşte alırsınız deseydin

En son doktora gittiğimde sıkışık gideym karından görünsün bebek dedim ama zor tuttum ama eşime hastanenin kapısında başladım çok geldi tutamıcam galiba ben diye söylenmeye

Bu arada tahmini doğum tarihi 24 ocak gösteriyor benim de hayırlısı ile inşallah. Hamile olup işe giden var mı?
Bizim şirket kapalı evden calısıyoruz. Daha hamile oldugumu bildirmedim ama şirket hamileler ofise dönmeyecek evden calısmaya devam edecek diye bir yazı yayınlamıştı

Eğer böyle bir imkan sundularsa tabi ki mutlaka değerlendirin.Ozellikle büyük şehirlerde hamileler için büyük nimet evden çalışmak
İmkan değil de zorunluluk gibi aslında. Ama biraz korkutuyo bu konu beni. İşler kötüye gitse hemen hamileleri gözden cıkaracaklar gibi. İşten cıkarma gerekse ilk hamileleri düşünürler nasıl olsa ofise de gelemiyorlar katkıları da az diye.

İş yerlerinize hamileliğinizi ne zaman ve nasıl bildirdiniz kızlar? Doktordan rapor mu almak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…