2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Ne kadarlıkmış minik annesi ben de bugün 5de gidicem çok heyecanlıyım lütfen herşey yolunda olsun karından mi göründü melek

Bi iki haftaya alısırsn 5 haftadr kulaniyorum ilk zamanlar senin gibi bende deliriyodum içtikçe simdi norml ilac gibi hic yan etki yapmıyor

Ohh çok sevindim cnm gözün aydın inşallah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin Allahim

Benim de tam tersi yaşamadığım ne varsa 8 haftadan sonra yasamaya basladm şaka gibi kendi kendime ne güzel havalara giriyordum bulantısız agrısız sızısz geciyo diye sivilce bende de oluyo dedigin gibi ergenlik sivilcm bile yoktu hormonlardan oluyo galiba

Ztn bende fazla bisi yasamadim uyku hali vardi bolca gögüs hassasiyeti asiri derecede onlarda simdi geciyor gibi. Acaba diyorum yolunda mi ki hersey sanki belirtiler olsa bebek saglikliymis gibi geliyordu bana

Hayırlısı olsun canım çok sevindim ya .Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin

Ztn bende fazla bisi yasamadim uyku hali vardi bolca gögüs hassasiyeti asiri derecede onlarda simdi geciyor gibi. Acaba diyorum yolunda mi ki hersey sanki belirtiler olsa bebek saglikliymis gibi geliyordu bana
Ya maşallah diyeyim ben de güzel geçiriyorum şu an. Ara ara tiksinti falan geliyo ama rahatsız edici bi tarafı yok. Bebeği haftaya göreceğiz inşallah. Daha kalbi duymadik 5+3te gitmistim doktora.Sabah burda okudum, genelde mide bulantısı kalp atışı olunca baslar, olur falan yazılmış. Insanı durup dururken kuruntuya sokuyo bu tarz yorumlar. Her bünye farklı olduğundan belirtiler de farklı aksediyor. Hatta biz şanslı taraftayız şimdilik. Inşallah hep böyle ve sağlıklı geçer gebeligimiz, bebisleri de sağlıkla kucaklariz canim

Ya bilmiyorum ki ara ara bende de bi kac gun duruyo hersey kafayi yiyorum gecen hafta doktora korka korka gittm 3 4 gun belirtisiz gecti diye kafam da bi ton kotu senaryo ama sukur hic biseyi yoktu kendini strese sokma iyi şeyler dusunmeye çalış canm.

Inshallah benimkinin kalbi atiyor cok sükür ama biraz gerisen geliyor ve belriti git gide geciyorken tedirgin olmuyor degilim. Ama inshallah saglikla olerliycek

Inshallah bende öyle düsünüyorum. Bakalim hayirlsi neyse yasayip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…