2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar öncelikle birbirimizin belirtileri ile kendimizde ki belirtileri kıyaslamayalım. Kalp atışı ile bulantı başlar yorumunu ben yaptım tecrübemle yaşadım bunu. Ekledim herkeste farklıdır diye. Her hamilelik farklıyken herkeste belirti de farklıdır. Hepimiz şuan havadan nem kapıyoruz stresliyiz heyecanlıyız. Bende oldu sende olacak diye bır durum asla olamaz. Burası paylaşım yeri acı tatlı herşey paylaşılıyor. Kıyaslama yapmayalım. Tadını çıkaralım

Akşam biyer de okumuştum kız bebekte anne sivilcelenirmiş

Kızlar ben kan vermeye gidince bebişi de görmek istedim doktor haftaya çağırdı ama başka hastanede kan verecektim bebeği de görebilir miyim dedim olur dediler minnoşun kolları bacakları oluşmuş doğsun da ısırayım bacaklarını yine dayanamadım erkenden gördüm

Yaaa muthiş. Bende sabırsızlanıyorum kollarını bacaklarını görmeyi. Şimdi bakıyorum bişey benzemiyor

Merhaba kızlar ben de bugün dr a gittim
12 mm gebelik kesesi oluşmuş karindan ultrasonda bebeği göremedik , dr 6 hafta 1 günlük olduğunu ve haftama uyumlu bir kere gördüğünü söyledi , 10 gün sonra bebeği görürüz dedi ve randevu verdi
(Ben ovulasyon testi ile takip yapmıştı yumurtlamaya gore 5 hafta 3 günlük olmalıydı ,herhalde yanıldım)

Bu haftada bebek görmemek normal mi ? Siz ne zaman gordunuz bebeklerinizi

Bende sabah idrardan sonra leke geldi. Dr geldim. İnşAllah sıkıntı yoktur. Önceki gebeliği bu haftalarda sonlandırmıştık çok korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır.

Canım sen de gebeymişsin yeni ogreniyroum hayırlı olsun

Kizlar ben doktordan geldim biraz önce karından ultrosanla baktı doktorum korkulacak bir kanama olmadığını söyledi ve bir şok yasadik ikiz bebek varmis iki kese göründü
Gözün aydın canım Sağlıcakla kucağına alirsin inşallah bebisleriniKaçıncı haftandasın ilk muayane mi peki?

Kizlar ben doktordan geldim biraz önce karından ultrosanla baktı doktorum korkulacak bir kanama olmadığını söyledi ve bir şok yasadik ikiz bebek varmis iki kese göründü
Ayyy sürprize bak. Sayfamızın ilk ikizi yanılmıyorsam.. Ailede ikiz varmıydı canım

Bende sabah idrardan sonra leke geldi. Dr geldim. İnşAllah sıkıntı yoktur. Önceki gebeliği bu haftalarda sonlandırmıştık çok korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır.
Lekeden korkma canım benden de gelmişti bebek sağlıklıydı inşallahh sen de mutlu haberi alırsın bizi de haberdar et olur mu. ?

Gözün aydın canım Sağlıcakla kucağına alirsin inşallah bebisleriniKaçıncı haftandasın ilk muayane mi peki?
Normalde bugün ilk muayenem olacaktı fakat pazartesi kanamam baslayinca muayene olmuştum farklı bir doktora o zaman kanda bakmislarfi birde alttan muayene etmişti bugün kendi doktoruma gittim ilk kez karından baktı iki kesecik var dedi 5hafta+5 günüyle uyumlu ultroson muayenesi dedi

Aaaa ne güzell bi haber bu maşllh ya tek beklerken 2 bebiş sağlıcakla gelsinler inşallh hayrlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…