2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Normal bence görmemek 6+4te vajinalde bebeği gördük ama çok küçüktü.

Karından görülmüyordu.

Evet iki kuzenimde var birde öz dayimda var .Ama ben hiç beklemiyordum
Ay ben de çok istiyordum geç evlenince ve yaş biraz ilerleyince bi avazda 2 tane olsa diyodum benimde halamda var ikiz herşeyin hayirlisi tabi sağlıkla kucağına al inşallah tekrar gözün aydın canım

Ay ne guzel Rabbim bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim gözünaydın, senin de satla ultrason farkli mi cikmisti benim gibi? Ben 6+3 te gittim 5+6 cikti kalp atisi gorulemedi saliya cagirdi doktor

Canim gözünaydın, senin de satla ultrason farkli mi cikmisti benim gibi? Ben 6+3 te gittim 5+6 cikti kalp atisi gorulemedi saliya cagirdi doktor
Teşekkür ederim..6+3 te gitmiştim bende canım ama kalp atışı tam görülmemişti.o zaman haftasını söylememişti.inşallah seninde duyulur kalp atışı salı gününe

Kızlar aşermeye başladınız mı gerçi benim o kadar çok midem bulanıyor ki canım sevdiğim şeyleri bile istemiyo ama kaç gündür kiraz diye tutturdum ben bursadayım burda büyük kocaman kirazlar olur hayaliyle geziyodum bugün pazarda gördüm aldım ama o kadar büyük değil Yiyebilecek miyim acaba kusmadan

Afiyet olsun canım. Ben başladım yav. Normalde de pis nefisliyimdir, canım sürekli biseyler çeker geçenlerde buram buram burnuma koktu, aserme olduğunu anladım. Zırt pırt asermesem bari

Kizlar ben doktordan geldim biraz önce karından ultrosanla baktı doktorum korkulacak bir kanama olmadığını söyledi ve bir şok yasadik ikiz bebek varmis iki kese göründü
Ayyyy ne güzel cnm gözün aydın olsun çifte mutluluk

Afiyet olsun canım. Ben başladım yav. Normalde de pis nefisliyimdir, canım sürekli biseyler çeker geçenlerde buram buram burnuma koktu, aserme olduğunu anladım. Zırt pırt asermesem bari
Benimde geçenlerde 1 2 bişey burnuma koktu hatta biri 3 kere burnuma buram buram koktu dedim heralde biri pisiriyor mutfaktan aradan gelmiyor ama koku kanepeye uzaniyorum burnuma geliyorneyse illa olsa yesem kesin yemeliyim git bul gel diye kocamı darlamayinca aserme değil heralde dedim ben nefsimi köreltmeyi öğrenmişim sanırım hayat sağolsun

Hahaha canım benim ya ye sen yine de öyle canin çekince benimki yapılabilecek bişeydi hemen kendim yaptım zor şeyler istemeyelim de aman beyaz sabun falan aserme oluyomuş ya inşallah olmaz öyle şeyler

Bende aşerme değil de tatlı şeylere meyve bile olsa bi tiksinti başladı. Görmeye bile tahammül edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…