2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben bugün düşük yaptım. Hastaneden eve yeni dönüyorum. Elhamdülillah dış gebelik değilmiş, sağlıklı bı şekilde kan değerlerim normale donuyo. Herşeyde bi hayır vardır. İnşallah başka güzel bir zamanda annelik topiginde görüşmek üzere. Doktorum herşeyin temiz ve güzel olduğunu söyledi. Tekrar denemenizde sakınca yok dedi

çok geçmiş olsun güzelim... Rabbim doğru zamanda tekrar nasip edecektir inşallah, önemli olan senin sağlığın. çok iyi bak kendine

Çok geçmiş olsun. Ben düşükten üç ay sonra hamile kalmıştım İnşallah sendende Güzel haberler alırız

Ayy bende. Geçen rüyamda ceviz büyüklüğünde kiraz yedim sabah kalktım nasıl canım çekiyor. Tabi okadar büyüğü yoktur

Çok geçmiş olsun inşaallah en kısa sürede tekrar hamile kalirsiniz

Canım geçmiş olsun. Sağlıklı sıhhatli bir gebeliğin olsun inşallah demekki biraz daha zamanı var

Bende aşerme değil de tatlı şeylere meyve bile olsa bi tiksinti başladı. Görmeye bile tahammül edemiyorum.
Yaa ben de öyleyim. Ve inanılmaz tatlı seven bi insan olmama rağmen böyle oldum. Inşallah meyveyle barışırsın canım ya. Tatlıdan tiksinebilmek güzel bi durum, faydasız şeyler yememek daha iyi ama meyve lazım vücuduna. Geçer inşallah

Bunda da vardır elbet bir hayır canım.inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.hem kimyasaldan sonra hemen hamile kalan bir sürü insan duydum seninde her şey gönlüne göre olur umarım

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim önce eşinle sizi birbirinize, sonra da hayırlı evlatlarinizi size bağışlasın

Öncelikle geçmiş olsun, buradan çok defa okudum genelde kimyasal gebelik geçirenler hemen hamile kalıyorlarmış. İnşallah sizin de öyle olur bu defa sağlıklı güzel bir hamilelik olur

Cok gecmis olsun tez vakitte sağlıklı gebelik nasip. etsin Allah inşallah

Ekşi erik elma falan yiyebiliyorum şükür onlarla idare edecem şimdilik :)

Geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun

Ayy bende. Geçen rüyamda ceviz büyüklüğünde kiraz yedim sabah kalktım nasıl canım çekiyor. Tabi okadar büyüğü yoktur
Burda bayağı büyük var tabii ceviz kadar değil de normalden büyük tabii istiyo canımız da yiyebilcek miyiz acaba bir tane aldım yetti bana bulantılar yedirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…