2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de bugün doktor randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama doktor haftasını biraz geriden söyledi sonra da döllenmeden itibaren dört haftalık yani diye düzeltti. Sağlıklı olduğunu söylese de hafta hesabı kafamı kurcalıyor. Bir de idrar yolu enfeksiyonu varmış baya, çok kasık ağrım oluyor sebebi buymuş. Enfeksiyon şikayeti olan var mı sadece bir toz verdi. Kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek. 12 hazirana kadar nasıl duracaksam

Afiyet olsun canım. Ben başladım yav. Normalde de pis nefisliyimdir, canım sürekli biseyler çeker geçenlerde buram buram burnuma koktu, aserme olduğunu anladım. Zırt pırt asermesem bari
Canım istiyo da bulantıdan çok yiyemiyorum şu 3 ayı atlatalım sonrası gebeliğin balayıymış rahat geçer istediğini yersin diyolar

Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla tekrar olur.

Hayırlı olsun Hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce acile gitmiştim kasık ağrısından.orda da sadece idrar tahlili aldı ve enfksiyon çıktı toz ilaç ve iki tane daha ilaç yazdı.toz ilacı içtim. digerlerini icmemistim.o ilaç iyi geldi birde bol su içmek lazımmıs enfeksiyonu atmak için.

valla doktor bana bir mide koruyucu verdi iki kilo aldım bir haftada
demin de eşime mesaj attım istediğim abur cuburları
çöplük gibi yaptım mideyi ama bu sabahları midemin bulandığı gerçeğini değiştirmiyor

Ben şimdi olmasa da Bi ara çok çektim idrar yollarından o toz hemen işe yarıyor merak etmeyin gece için mümkün olduğunca tuvalete gitmemeye çalışın. Bide ben düzenli olarak cranberry tablet kullanıyorum o engel oluyor iltihaba ama tabi doktora sorun siz yinede.

Sadece sabah mı oluyor bulantın. Benim de sabah oluyor ama iştah sıfır aburcunur bir yana yemek görmeye dayanamıyorum geçen şekerim düştü gofret ısırdım allahım nasıl şekerli geldi yutamadım normalde o gofret saniyesinde biterdi. Şekerli şeyler yemeye yemeye vücut unutmuş şekeri.

Aaa ben de bursadayım ☺☺

Inşallah bir dahaki ay tekrar hayırlısıyla sağlıklı şekilde aynı heyecanı yaşarsın canim

Keşke banada onu verseydi canım benimde crino jel o daha beter emin ol.Afedersin ama sürekli içeriyi temizlemek gerekiyo rezil bişey yanii

Çok geçmiş olsun canım.Çok şükür sağlığın yerinde Rabbim zamanı gelince tekrar verir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…