2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
evet sabah o hapı içene kadar oluyor bazen de gece uyandırıyor artık
benim 7/24 yanıyordu midem bence hala yanıyor da o ilaç 10-12 saat etki ediyor galiba o yüzden hissetmiyorum.

Çok geçmiş olsun canım, Allah yakın zamanda gönlüne göre versin.

Hahaha canım benim ya ye sen yine de öyle canin çekince benimki yapılabilecek bişeydi hemen kendim yaptım zor şeyler istemeyelim de aman beyaz sabun falan aserme oluyomuş ya inşallah olmaz öyle şeyler
Benim annem lastik kokusu aşermiş gitmis araba lastiğini koklamışta koklamış hahaha aynen dedigin gibi insallah olmaz

Yaa şimdi okudum çok uzuldum canım tez zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur ve sağ salim kucağına alirsin inşallah arkadaşım

Kuzum çok geçmiş olsun.
Demek ki sağlıklı bir embriyo oluşmamış.
Vücut anneyi korumak adına atıyormuş öyle olunca.
Daha önün uzun.
Kızlar herşeyi anlatmış.
Düşükten sonra inşallah hızlıca hamile kalırsın
Kendini hiç üzme.
Hamile kalabiliyorsun bu çok güzel birşey

Benim annem lastik kokusu aşermiş gitmis araba lastiğini koklamışta koklamış hahaha aynen dedigin gibi insallah olmaz
Annem ablama hamileyken taş aşermiş. Bir gün dayanamamış bir iki kırcı taşı almış yıkamış atmış ağzına. Yağmur yağınca kokan toprağa aşerirmiş. Çok ilginç gelmişti anlatırdı sürekli. Sanırım aşerince gözün bişey görmüyor

kız midem bulandı

Aynen demekki.Toprak yiyen duymuştum ama annem ya sen git lastik kokla yenmez de

Canım istiyo da bulantıdan çok yiyemiyorum şu 3 ayı atlatalım sonrası gebeliğin balayıymış rahat geçer istediğini yersin diyolar

Yaa ben de öyleyim. Zar zor yiyorum. Canım herşeyi istiyor ama malesef korkumdan yiyemiyorum.
Hep standart şeyler.
Peynir ekmek domates bal yoğurt çubuk kraker leblebi

Çok geçmiş olsun tez zmanda hayrlısıyla tekrar hamile olursun inşlalh canım. Yeterki iyi ve sağlıklı ol geriside tamamlanır inşalllah

Cok gecmis olsun canim uzulmemek elde degil ama hayirlisi boyleymis diye dusun. 5 ay once 8 haftalik bebeğim kurtajla alindi seni cok iyi anliyorum. Ama uzulme bak yine hamile kaldim. Sen de tekrardan yaşayacaksın Allahin izniyle, dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle

Cranberry ilaç mı canım Dr mu yazıyor.bende randevu aldım 6+5 olcgm inşallah .ilk randevum .bununda sorayım kullanabilirmiyim diye.benim enfsyon geçti tozdan sonra.ama bu seferde mantar oluştu antibiyotik almış olduğum için.sali günü randevum

Çok geçmiş olsun canım, rabbim en kısa sürede sağlıklı gebelikler yaşananı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…